Friday , December 19 2014
Home / Gossip Panas / Neelofa dan Fina AF9 seksi (7 gambar)

Neelofa dan Fina AF9 seksi (7 gambar)

Sebenarnya gambar ini dituduh saksi menampakkan sedikit seluar dalam Neelofa, tapi kami check punye check masih tak clear. Apa pun enjoy gambar Neelofa dan Fina AF9 berpakaian seksi after le lompat.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

144 comments

  1. fina ke tu? lain beno..xde maruah btl deme ni! cehh!

  2. tu bukan fina ar..pndai2 je ckap tp salah org..bngong btol…

  3. itu comel la.. pelakon stanza cinta

  4. terliur ke x mamat kat sebelah tu..??

  5. Astaghfirullahal aziimmm….ni apa halnya pakai baju nak nampak seluar dalam …takde maruah langsung…dalam suratkhabar bukan main cerita tak keluar malam..solat jemaah bersama keluarga…insaf2 la ..dari negeri serambi mekah pulak tu…ko nak tunjuk kat sapa ???

    • ni lah org kata cakap tak serupa bikin kan? camne org nak respect kat dia. hurmmm

      • eeee >Mmg dia x kuar mlm pun sbb dia bergambo tu waktu siang.. :-) Dia solat berjemaah dlu bru dia bergambo.. :-)

        natts >Aq respek sgt2 kat dia sbb dia pemurah bg aq tgk free je peha dia tu.. :-)

    • Hei pundek..kau pun satu yg pegi tengok spender org buat apa..buat la keje lain BODOH>>>>

    • ahh pompuan 2 (NEELOFA) bknnye cntik sgt pn. Peha dh besar lg nk tnjuk2 kt org. terdedah sna trdedah sni. Ingt cun sgt ke pempuan??! kalu smua nk tnjuk bek mu telanjang trus lg bgus!!! artis skrg cm banggang+sial!! artis cmni ke yg nk dibangga2kn sgt? mnjd cnth & teladan yg x baik pd msyrkt. HAKTUiiiii!!! Aku rsa kalu dh pki seksi trljk cmni x slah kot ko digelar PEREMPUAN JALANG setaraf dgn PELACUR 5 STARS!!

      • setuju… neelofa ppuan murahan… gosip semua x senonoh… belambak perempuan cantik tp tutup aurat… minah tu dh ler x lawa sangat… pakai baju x cukup kain… gosip macam ppuan lacur atasan jer… tak kata dia pelacur… tp gosip macam pelacur atasan… ala… yg dulu2 tu… x ingat.. artis jd pelacur atasan dgn mak ayam pun artis jugak tu… bodoh betul org yg sanjung artis ni…

    • puan ustazah/encik ustaz….apa kata jgn duk mengata pasal org….suke ati dia la woiiii.kau tu bagus sgt kerrrr????

    • dia bukan nak nampak kan seluar dalam dia……. tapi ternampak nak buat macam mana daa??????

  6. ni ch0mel la..kesian fina kne fitnah..

  7. mcm pelacur high class je neelofa ni aku tgk..

    • Btul..aku skong..mcm pelacur..orng melayu ni dah jauh terpesong.mula2 nmpak seluar dalam.pas tu apa plak..sedih mak ayah

  8. woiiiiiiii.. bkn fina laaa.. memandai je ko nih… baek ko mntk maap sblm tuan pny bdn cakap ' jumpe kat court'

    • Wakpe nk minte maaf kat orang cam nie die tu kene minte maaf kat kite betul x??? neelofa nie dah melampau…..

  9. tukar tajuk post cpt. bkkn susah pon.

  10. ni bkn fina af9 la weyyy.. sah x tgk af!

  11. erk. slalu cakap orang fail skali admin pon fail. :D

  12. MMG CARI NAHAS LA C NELOPAK NI HEIIIIIIIIIIIII

    • gud boy: bukan cari nahas, tp cari publisiti. senang org nak ingat kat dia. nelopak yang mana tu? alaaa yg nampak sepetot tu. hahahaha :)

  13. malaysia ni mmg panas kan?? lg panas dr gurun kt arab rasanya. psl org arab panas2 pon pakai jubah.. harga kain pon mungkin dh terlalu mahal agaknya.

  14. tu COMEL la..pelakon hotel Mania dulu tu..alahai

    yang neelofa tu lak suh dia telanjang lagi baik kot

  15. malu plak aku nak ngaku minah ni org klantan jgk.

    aduhh.memalukan klantan btul lahh.punyelah bndaraya islam!

  16. Suruh Neelofa pakai seluar dalam macam Lady Gaga aje la. Senang citer. Watpe nak tutup2 ngan skirt. Alang2 nak seksi, pakai underwear aje la gi jalan-jalan.

  17. ape nak jadik la artis skrg ni !!

  18. artis mcm ni patutnya lama dah kene gam…tpi sbb die cun n perempuan sape pun xnak ambik tindakan.pihak berwajib mana? bengong!

  19. mmg nampak spender pun.. :) malu seighhhh..

    • natts >Dah ko nk tgk spender sgt mmg le ko nmpk spender.. :-) Aq x nk tgk spender sbb tu aq x nmpk spender pun.. :-)

  20. aiyakkk! nampak spentot

  21. comel ni slalu berlakon tomboy ,bile pakai dress mcm ni, raser cam ade y tak kene la pulak…

  22. neelofa ni cntik ek, suke tgk muke die…

  23. bukan Fina ler….bukan Si Chomel tu ker????

  24. Biarlah pe ko org nak cakap..kenyataannye Neelofa cantik, sexy, mengancam dan bodi solid idaman suami-suami. Nape bini-bini kat luar tak leh jadi macam dia ni?? Yg ada, hampas macam org kampung beranak sepuluh cam keje gomen je..tak leh blahhh!

  25. neelofa peha besar ~

    lalalala…

  26. neelofa nie juling la….

  27. adoi. hopefully dia akan berubah~
    yg Comel tu pon, rasa awkward dia pakay cmtu pas tgk dia jadi tomboy kt staza cinta. haha.

  28. tu bkn fina la…apela wat buruk nme fina jer..(aku bkn peminat fina k) huhuhuhu…

  29. laaa..yg tomboy tu comel ke…giler,btl2 nmpk cm tomboy…

  30. puasa ni…tahann… tangan kanaan ..tahannn…. ( tgh type pakai tangan kiri)

  31. kalu artis rock depa gam kata artis rock mengikut budaya barat. tapi kalu artis pompuan pakai seksi mcm nak telanjang.. x kene gam plak heran????

    aku baca paper ari tu fazura kata siapa neelofa dia nak dengki…

    btul laa kalu fazura seksi lagi hot dari neelofa.hehehehe

  32. betul hang cakap… time dewi remaja nampak ok jer.. tup2 bila dah keluar mcm2 hal….

    bab seksi tu fazura lagi hot kot hehehe

    apa la neelofa ni wat malu negeri kelantan jer…

  33. APA LAA NEELOFA NI.. BUAT KERAS KONEK I JER !!!

  34. I TAK KISAH YOU NAK PAKAI SEKSI..PAKAI LA CIK NEELOPA OOOII..BUKANNYA YOU NAK JADI BINI I PUN !! GRRRRRR….GERAM I !!!

  35. memang la dia pakai gitu….nak bagi nampak spender….kalau tak dah tentu dia pakai kain ke suar panjan ker…. kan….!!!! kalau orang komen jangan marah la pulak….ko yang ndak kan…….seksi…..

  36. neelofa = daging yg sedap tuk diratah…!! hahaha

  37. Mana ada gmbar fina.. yg rambut pendek tu chomel fana la…

  38. Tu la Media ni…main reda jer… Fina AF9 pun tak kenal….

  39. dia hanya tahu berak dalam sluar die smpai meliwat pepetnya sndiri
    ;):*:$

  40. wehh,,, neelofa ni sumpah cantekk nk mamp0s dowhhh….. search gambar diew….. tetek besar,,,,, bontot ade shape,,,, peha gebu…. muka manis,,,, mmg sedap kena ratah…… aku hari2 melancap gambar dieww,,,,, huhuhuhu….. aku berangan2 nak maenn ngan diew….

  41. neelofa, i peminat lofa, hebat lakonan lofa, sila contact abang ye zax900@gmail.com, abang beri sokongan 100% lofa dalam karier lofa.

  42. Neelofa…mu seksi sangat wei!!! ingat kat Allah gak sikit…kecantikan anugerah Allah bukan utk ditonton ramai…cuba tgk gmbar u ada perasaan x nampak seluar dalam u..murah sangat ke kehormatan u ???

  43. rasa mcm nak rogol je minah ni….gambar yg bawah sekali nampak seluar dalam…

  44. tu fina af9 ke?cm len je..cm mka comel(yg berlakon dlm stanza cinta) je..

  45. keras pele tgk tetek neelofa besar

  46. org kelantan memg gitu..org kg kan…

    • jgn main ckp jer org kelantan org kg..lain dr kl org mane kaya2 kalau bukan org kelantan!!!!kitorang pandai bisnes???ko aper hade…cuba tgk banglo kat kelantan…negeri lain hado ker????

    • aku sumpah ko susah seumur hidup!!!!

    • fadzli…aku sumaph ko!!!x senang sampai bl2…!!!sewel ko..komen pon jgn libatkan public…fikir lo!! sial

    • ape kaitan ngan negeri kelantan plak..fasha sandha seksi tak de org nak salahkan org penang mmg gitu..kg..haaaaaaa..tak de kan…..aihhh ni rasa nak mrah ni..si neelofa pown 1..seksi melampau tak psal2 menjatuhkan nama kelantan..malu la skit ko tok guru kito..adehhh..

    • fadzli neh mungkin org US kot..urban life la knon…tp ak yakin mesti xensem,itam n brok…kahkahkah

  47. SubhanAllah, ingat la kite org Islam, jgn la mcm ni

  48. 2 bkn fina la..2 ch0mel k0wt..yg belak0n ngn adam dlm tv3 tu..h0tel mania k0wt..lau xcilap..

  49. gmbr lofa pling bawah nk t'nmpk bende dlmnye..
    agknye dh xde baju laen nk pki ke???

  50. ko memang best lofa..bile lah nk jd gf aku..hahaha

  51. Manusia akhir zaman, sikit demi sedikit akan ikut seperti barat. sehingga ke lubang dhob (biawak) pun akan mereka ikut nanti. Contoh lubang dhob dah nampak kat sini.!!

    Tak mustahil telanjang (paling kurang berseluar dalam sahaja) jadi biasa dalam 20-30 tahun lagi!! Alasan, 'Masyarakat perlu faham sebagai seorang artis, kehendak semasa perlu diikuti".

    Lihatlah sedikit masa lagi.

    INgat2lah.

  52. Jangan salahkan lelaki sahaja jika semakin banyak kejadian rogol berlaku. Lihatlah diri masing masing wahai manusia2 sekalian!!

    Fikir dengan otak anda!!

  53. atuhainye..ats da sopan..tibe bwh pendek nmpk spen plak..aiseh..

  54. keras konek lak rase tgk…

  55. kurang ajar betol fadzli 2 libatkan org klntn.. mk bapak dye x ajar ke sopan santun. . i bet mke fadzli 2 mst mcm kodok sme nan prgai dye.

  56. Geram aeh aku tngok neelofa ni, mcam nak pi terkam ja aeh, tambah2 lagi tengok dia punya peha n spende dia…. bikin gua panasssss ja…..

  57. pantat neelofa akan koyak dikeronyok oleh 2.8 zillion lelaki yg bernafsu kuda yg baru makan viagra

  58. Tu la gunanya pakai seluar dalam, nk tutup pe yg patut.. Open minded la sket

  59. alahaii,, kbnyakkn nyer owunk klantan lh yg slalu sesat.. kakakakka nsib bek aq “Kuantan” hahahhah… lofa weyh, base tine porong ! dop malu lha ~

    • sedap mulut cik scha kita..skit2 salah kan kelantan..haii..ape la nasib ore kelate nih..sokmo jadi perhatian org..haaaaa=)) ko salah kan neelofa je ok..haha..yang cun cantik sopan dan tertarik menarik pown berlambak lagi beb..si neelofa mmg direject from kelantan..haha..

    • xdenye nk ekot negeri..sma jek sume..si tiz,pajura,pashat tuh pon seksi gak..lg lah

  60. bukan fina af8..

  61. publisiti je tuhhhh……….
    nk glamourrr.xthula smpai bile bleh hidup cm 2….
    org klantan bru kluar bandarrrr……
    memaluknnnn…………SHITTTT

  62. dia ni xreti pakai skirt hehe rmai je artis2 barat yg pakai skirt pendek tp pandai cover. kalau ngn paparazzi ak pham sbb candid,ntah kat mane2 dorang amik gmbr, tp kat interview xkan xreti cover..ape lah neelofa ni, jadi poser plak

  63. comel ke combie ker tak kisah… yg buat die org…jgn tau nak komen je..

  64. NEELOFA PEREMPUAN JALANG!!!!!!!!! PEREMPUAN TAKDE MARUAH!!! AGK2 AKU LA KN KALU KO NI BKN ARTIS MESTI KO SKRG DA JD PEREMPUAN SIMPANAN DATO'2 OR PELACUR HIGH CLASS!! BTUL X NEELOFA????

  65. Saya seorang peniaga kain kafan dan ingin mencari model jelita utk mengiklankan produk saya. Harap Neelofa dapat hubungi saya di http://www.penyodokcangkulpapan.com

  66. bini aku kata chomel nampak hensem bukan jelita…wakakaka hadoiii sakit perut aku! rambut pendek sebijik jantan!

    jusoh lelaki macho,
    gombak

  67. tu diaa neelofa… sampai nampak spender… pergh..

  68. jgn duk mengata org..suke ati dia la woiiii

  69. kikiki..hot gila neelofa..harap2 nt klip 3gp dia kuar..bleh tgk tetek ngn cipap die..msti tembam!!

  70. haa neelofa??
    yg ader ketuat bwh mata kanan die tu ek???

  71. mcm lesbian dah aku tengok si fina tu……

  72. MUKA JE LAWA TAPI TAK TAHU MALU PAKAI SKIRT NAMPAK SPENDER. MALU JE BUAT BINI…

  73. Nampak spender siott -..-

  74. lofa nmpak cm baik je…tp xsngka plak seksi sbegitu…mka dh cntik & mnis lg…klw xpkai cm tuh lg cntik…hrap2 lofa brubh…lg pun pkai pkaian cm tuh mnunjukkan kita xdk mruah..skunk ni rmai arts yg sksi2…

    DUNIA AKHIR ZAMAN CAM NI LAH JDNYA…

  75. Ala ini kan kehidupan artis nak cari makan – Org putih cakap "Controvesy sells" – Bila mereka cukup modal buat biz atau kahwin org kaya mereka selalunya bertaubatlah – itu pun kalau sempat taubat ! Kita pun berdosa jugak sebab mengata dia belum tentu org yg kita kata masuk neraka atau di sebaliknya kita yg masuk. Pendapat sy Nelofa gadis yg baik tapi sebab nak jadi artis kenalah buat banyak kontrevisi supaya banyak projek ! Hari ni pada 1/1/2012 sy tgk dia menjadi pengara Nona. Saham tgh naik ramai yg dengki – selalu yg dengki sesama artis jugak kut !

  76. dapat kat aku habis neolof aku jilat jhahahah

  77. gambar neelofa yg bwh last tu nmpak sluar dlm..aiyyooo…

  78. ish…kalo la mkin rmai artes pompuan yg pkai cmneh,lma2 mkin rmai org pompuan jdik pengkid neh..mkin la akhir zamn…uihhhh

  79. x takut dosa NOOR NEELOFA nih,,aduiyayyyyy

  80. tetiba rasa nak solat asar….jom..;)

  81. bila pulak itu fina ? itu comel lah .. lagi satu tu bukan seluar dalam . tu seluar pendek paras sama panjang ngan pakaian dia . tgk betul2 .. ada ke sluar dalam bukan betul2 dekat celahan kangkang .. padahal bayangan seluar dalam yang diberitahu tu berada pada tengah2 pahanya ..

  82. urm mcm kucing tido die nya tembam….huhu lapppp

  83. Alaaa….dia pakai ala2 boxer lah korang(yg mcm short tuh)….bukan panties biasa tuh…..

    Tu yg boleh nampak sket tuh….

    Betul x neelofa?

  84. kenapa mesti orang pandai dan bijak dalam pelajaran jadi macam ni…skg aku dah xmenyesal aku xmencapai kejayaan yg cemerlang dalam pelajaran…

  85. neelofa awat tetek besaq sangat…aii geram aku, rasa nak ramas ja aih…..

    • justin bieber m'siA

      woi wek-wek asal kojag nagt nieh… tp series lar arap muka ja cun tp perangai mengalah kan nenek jiran aku …hehe just for joke !!!!

  86. ayat tak leh blaa korang ni –'

  87. alahai media malaya… nampak sangat la semua entry pasal neelofa semua buruk. mesti nak kenen kenenk kat fazura kan? sebab esok esok fazura nak jadi permaisuri kan…. Abg nara tulis entry tak la bias macam media malaya. sbb tu kalah trafik.

  88. MasyaAllah……jaga ckit…..bab2 ngate org kltn ni xleh dgr uuhhh…

    neelofa pun satu…aurat uuhh

counter statistics