Wednesday , December 7 2016
Home / Dunia Artis / Neelofa peluk lelaki di Hari Raya dikritik peminat

Neelofa peluk lelaki di Hari Raya dikritik peminat

Hari Raya yang lepas, Neelofa telah memuat naik gambar di atas yang mengakibatkan peminatnya di Instagram meroyan kerana aksi bergambar sambil memeluk lelaki ini.

Bagi menghormati peminatnya, Neelofa telah mengeluarkan gambar di atas dari akaunnya.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

9 comments

  1. yang kaler orenge tu lebih tertonjol dan menonjol

    • JIKA ANDA BUTUH ANGKA GHOIB/JITU 2D.3D.4D YG DI JAMIN TEMBUS 100% DI PUTARANG SGP/HKG SILAHKAN SAJA ANDA TLP KY JAYA DI NOMOR 085-342-064-735 TRIMAH KASIH

  2. datin ct body ketul

    Biarlah dia nak peluk…gay je kot lelaki tu. Tak stim langsung kot

  3. Ceh..aku igtkan gmbr pelok sakan berlaga2 dada. Rupenya letak tgk kt bahu je. Tapi lopa oi, dah jd public figure kena la pandai2 bwk diri. Jgn main hentam je. Nnt peminat hentam balik. Lg satu, bukan main melekat baju ko ei Lopa.

  4. tak baik cakap lelaki tu gay. nampak bini dia sebelah lofa tu? dia tumbuk kang datin ct body ketul..

  5. ni gambar masa kakak dia kawin ari tu la…apa lambat sgt media malaya ni…len kali rajin2 add IG artis…baru boleh wat gosip artis…huhu

  6. Bukan ke baju tu cik lopa pakai masa akak ke, adik dia kawing??

counter statistics