Sunday , September 25 2016
Home / Dunia Artis / Neelofa seksi berbaju ala Playboy (5 gambar)

Neelofa seksi berbaju ala Playboy (5 gambar)

Kami terase klip video porno Indo pulak. Ini merupakan snippet untuk muzik video untuk kumpulan Tilu yang diarahkan Yusry KRU. Video klip fantasi ini memerlukan Neelofa beraksi ala-ala indi yang hot . Lagi gambar after the jump.

Sumber dipetik: forum Cari

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-fouziah-gous-bercuti-mediamalaya

Sekitar Honeymoon Fouziah Gous, suami & anak (9 Gambar)

Berikut antara gambar-gambar Fouziah Gous dan keluarga menikmati percutian bersama di Langkawi, Kedah sempena ulang ...

34 comments

  1. Yusry ni makin lama makin teruk plak….shame on u yusry…n very sad lah tu u lisa….

  2. kesian…….

  3. ENTAH LER YUSRI NI PELIK….SI LISA PN SEJAK KAWIN NAGN YUSRI NAMPAK SEKSI..SEBELUM KAWIN OK JER TAK SEKSI PN…AGAKNYER YUSRI SUKA SEKSI2 KOT…

  4. ape ke peliknyer neelopak ni??..

  5. neelofa ni menyusahkan nisa aje..macam kucin makan luar plak

  6. bila tengok artis cam ni terus tergambar klu mereka bertudung….harap allah bukakan pintu hati diaorang. amin.

  7. pelik..keluarga dia (especially mak dia) tak tegur ke…kenapa ya kalo artis lelaki buka baju kena gam..tapi artis wanita ok jer..pihak2 berkenaan tolong lah buat sesuatu..

  8. bukan ke klip video ni dah lama..pesal baru kecoh..time ni neelofa blm femes lagi kot.baru je dpt 1st place dewi remaja.

    • belum femes ke dah femes sama je.. klau dah perangai belum femes camni, mmg la tu perangai sebenar dia, lau da femes tetiba2 jadi sopan mmg cover je tuh.. tapi lau btul da dpt hidayah tu lain cite la kn

  9. Dia org ni kena ajak pergi dengar ceramah agama ust.Azhar Idrus…..

  10. Takde lawa mana si lopa ni. Lupa pula time ni bln glamer lagi. Original belum ambik BellaVita lagi agaknya. Dah mcm pelakon S,,,,L. Nak glamer punya pasal sanggup semuanya Asa kan hasrat tercapai.

  11. ntahnya.. apa yg gila meroyan pulak ni.. Menyesal aku vote dia sbg artis wanita paling cantik dulu, mmg x cantik langsung klau camni rupa nye.. Lagi cantik nenek aku kut dari dia ni.. hampeh

  12. dh xde job nk b'lakon lah tu sampai sanggup jdk model je dlm klip video je..

  13. terikutkan sangat budaya barat……………… Mudahan2an dibukakan pintu ati untuk bertaubat & bertudung..

  14. rasanya neelofa pakai baju tu masa buat video klip kumpulan TILU dua tahun lepas…. nape skang baru nak bangkit?……

    Renung2kan selamat beramal

    Jgn tenung2 buat onar

  15. em.. ish2 ..no komen …

  16. mcm pelacur jepun…..

  17. gmbo lame ke skg ape beze dh mmg so lopak ni seksi..bodo..xde maruah..prangai mcm jamban!!

  18. Audrey Hepburn

    kenapa la perlu pakai camtu. dalam banyak2 baju dalam dunia ni…aduyai~

  19. dah knp si neelofa nie???? muka cantik….tp haram…..pakailah baju yg elok sikit….

  20. kalau kita dok maki org thp mcm ni..agak2 la kan tak kena kat diri sendiri ke..ingtla ISLAM agama yg cintakan kedamaian jangan maki neelofa..berdoalah semoga dia berubah..kalau rasa takde masa nak berdoa untuk dia..jd jgn tmbh masa untuk mengumpat tntg dia kat sini..

  21. video tilu tu dah lama, kenapa sekarang baru nak isukan perkara ni

    :S

  22. sket2 ayt skg dh knp.. dh dh.. poyo!! haha

  23. yes…vc tilu ni dh lama…tp kenapa bru timbul isu ni skrg sbb dlu xde sape knl NEELOFA..g pn dlm clip 2,dia kuar kejap je…aku rse,xde sape pn pasan bju pe dia pakai…sbb klu pasan nape xmse 2 je org hemtam dia (atau yusri sbb wat video 2)….

  24. mentang2 neelofa cantik..ambik kesempatan lak nak kasi dedah sana…dedah sini kasi cuci mata..
    dah x cukup bini2 yg ada tu..x cantik sgt ke???huhu

  25. jejarixruncing

    MAKIN LAMA MAKIN SEXY.. CMTU LA RETIS. DEDAH SANA SINI. XMALU. ISH30X SDEYYYYHHH..

  26. asy syuara mumtaz

    emmm,,, astis malaysia ny kn bagos(wanita) kalau sume bertutup,,semue cantik2 belake,, tapi jangan salah gune nikmat,,, allah da bagi da,,, gune kn lah sebaik nye,,, saye berharap allah buke kn la pintu haty untk lebih menutup aurat,,, kite ny wanita islam,, kene jage imej seperti wanita islam,,as salam,,

  27. walaupun wajid dengar kata-kata suami tetepi ini dah tak dengar perintah ALLAH ni…………….

  28. it's up to them. Kalau kita tak suka, tak perlu tengok lah. Yang kita mengutuk tu, kita yang pilih untuk buka webpage ni. Kalau kita tak suka tengok, kenapa buka webpage? kan title pun dah cakap?
    Personally, I don't judge people by what they do with their lives. It's up to them. I judge people who inflict pain and hardship on others.

counter statistics