Monday , September 26 2016
Home / Dunia Artis / Nija AF1 sudah bertunang

Nija AF1 sudah bertunang

nija-af

Pada tanggal 1 Ogos 2009, Nija telah pun selamat ditunangkan dengan jejaka senegeri dengannya yang bernama Zulkarnain. Tunangannya itu nuda setahun daripada Nija.

Bertempat di kediaman Nija yang terletak di Bukit Saujana, Johor Bahru, majlis pertunangan secara sederhana telah pun berlangsung pada sebelah malamnya. Lagi gambar menyusul…

nija-af1

nija-af2

nija-af3

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

13-birthday-adira-suhaimi-25-mediamalaya

Sekitar Majlis Hari Jadi Adira Suhaimi Ke-25 (17 Gambar)

Selamat hari lahir Adira Suhaimi! Majlis sambutan hari jadi Adira telah disambut dengan meriah oleh ...

8 comments

  1. die ni dh la x lawa..lg nk pakai seksi2..blah la..nyampah tgk nye..mcm bdn tu cantik je
    artis sume same je..sume bodo

  2. Nija dah lupa siapa dia

  3. Biasa aa…artis yg xsuka publisiti murahan,,, nk org kenal dia kerana bakat

  4. suka kt nija ni
    xde gosip panas..suara sedap..bebakat tp syg
    recording co buta
    nk yg terdedah sana cini baru leh wt lagu…bakat hampeh
    nija..smg hbngn kekal hgga akhir hayat

  5. Itulah realiti dunia hiburan mesia… harapkan lawa pakai baju x cukup kain bakat ala kadar, album pun satu je aa, x pun single je.. last2 retire sbb dah kena sambar Datuk Tan Sri A, B, C -Z atau kerabat2 atau org2 kaye… klu jodoh x pnjg jadi MJ..mule aaa jadi artis smula pastu start plak tekel2 laki org yg kaye2… camtu aa rotatenye… Semoga keadaan ni akan berakhir..

  6. macam orang x posa jer korang ni..kutuk mengutuk jer….batal ar posa korang..cam harem..mulut tu, xpandai diam ke? bulan posa ni kurangkan tgk hiburan ar.. agak2 ar sikit…

counter statistics