Wednesday , September 28 2016
Home / Dunia Artis / Nilai Bidaan Perkahwinan Mawi RM4 Juta??

Nilai Bidaan Perkahwinan Mawi RM4 Juta??

Wah, bertuah betul loving couple terhebat Malaya kita iaitu Mawi dan Ikin. Mereka bakal menjadikan majlis perkahwinan mereka sebagai Wedding of The Year untuk tahun 2008 ini.

MediaMalaya khabarnya terdengar desas-desus yang mengatakan bahawa pihak Astro dan pihak TV3 sedang berasak-asak untuk mendapatkan tajaan majlis perkahwinan Mawi dan Ikin ini, dan khabarnya lagi nilai bidaan itu telah melebihi angka RM4 juta! Wow!

Tetapi pada pendapat MediaMalaya, ia tidak dapat menandingi majlis perkahwinan Datuk Siti Nurhaliza yang lebih berpengaruh di Malaysia sehinggakan majlis perkahwinan Ning pun tidak sehebat itu. Hehe.. Siapa Ning mahu melawan Datuk Siti?

Antara sebab-sebab majlis perkahwinan Mawi Ikin tidak akan menjadi Wedding of The Year untuk tahun ini ialah:

  • Mawi hanya popular di kalangan masyarakat Melayu sahaja. Datuk Siti pula sangat popular di kalangan semua masyarakat Malaysia sehinggakan namanya sering disebut-sebut di negara jiran kita iaitu Indonesia, Singapura & Brunei malah di China sekalipun.
  • Mawi seorang sahaja yang popular dan tidak Ikin. Datuk Siti dan Datuk K kedua-duanya popular dengan cerita sensasi masing-masing.
  • Siaran langsung majlis perkahwinan Mawi Ikin hanya ditonton oleh makcik-makcik dan adik-adik kecil di felda Taib Andak, Kulai. Majlis perkahwinan Datuk Siti pula ditonton oleh seluruh lapisan masyarakat.

Kalau MediaMalaya adalah di antara salah satu syarikat televisyen di Malaysia ini, MediaMalaya akan tarik diri dahulu. Hehe.. Ini pelaburan yang hanya merugikan.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

4 comments

  1. ala… si lisa ni saje jer pakai baju tu..

    dah dia beli baju tu, mesti dah tahu jarang…

    sesaje jer dia pakai…

  2. Sial ko media melaya..inilah orang melayu bodoh..asyik nak menjatuhkan maruah orang melayu…bodoh media melaya…kita sebagai orang Islam sepatutnya mendoakan kebahagian orang lain..tu pasal la hang ni bodoh..!!!

  3. Sial ko media melaya..inilah orang melayu bodoh..asyik nak menjatuhkan maruah orang melayu…bodoh media melaya…kita sebagai orang Islam sepatutnya mendoakan kebahagian orang lain..tu pasal la hang ni bangang!!

  4. Menunggu cahaya mata mreka…hmmmm

counter statistics