Tuesday , September 27 2016
Home / Dunia Artis / Ning Baizura bercuti di Amerika Syarikat (6 gambar)

Ning Baizura bercuti di Amerika Syarikat (6 gambar)

Ning Baizura bersama suaminya akan berada di Amerika Syarikat sepanjang bolan pose difahamkan sedang menimba pengalaman untuk memantapkan vokal nyanyiannya. Selain daripada itu, dia juga akan menyambut Syawal bersama ibu mentua serta anak-anak tirinya di sana. Kamu rasa dia pose ke kat sane? LOL! Gambar penuh after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

4-birthday-yana-samsudin-mediamalaya

Sekitar Majlis Ulangtahun Kelahiran Yana Samsudin ke-31 (7 Gambar)

Semalam merupakan majlis sambutan ulangtahun kelahiran Yana Samsudin yang ke-31. Majlis disambut bersama peminat-peminatnya, staf ...

17 comments

  1. anita sarawak pon tiap2 thn smbut pose kt las vegas..thn ni pon sama gak..hmmm..nak ngelat tak nak pose la tu..

  2. x baik bersangka buruk. Doakanlahh dia.

  3. kiah payung ungu

    tah posa..tah tidak ni kat oversea

  4. apa ke hei nya dok sebok kesah pose ke tak….lantak dia laaa…..mcm2 la manusia ni….kalau takat pose tahan lapo dahaga tak guna gak….

  5. tak baik buruk sangka. saya duduk overseas boleh je puasa. tak miss pun. insyallah.. korang ni buat kurang pahala puasa korang je…

  6. Saya pun dok kat US ni…boleh aje puasa kalau kita sedar yg puasa tu satu drp Rukun Islam. Btw, sekarang ni summer kat sini, total fasting time is about 15.5 hours..panjang tu dari puasa kat Msia, dahla takde pasar ramadan. Org kat overseas terkenang2 Msia waktu bulan puasa, yg Ning pulak nak posa kat tmpt org..tapi, ikut suka dia lah kan?

  7. rasa2 kalau artis x minum & tak hisap rokok, puasalah kot.

  8. Haha..bese si mulsaman ni burok prangai..ske aibkn org..haha..die pose ke idok tu dose die yg tanggung..phm2 sndr sudaa..oi bolan ke bulan?? Eja pn xtau ka..aiyaaa

  9. Harap2 dia puasa, tak kira la kat mana pun,dah nama Islam. Tp larat pulak dia panjat gunung, segala batu2 time bulan puasa ni. Bak kata "saya", kat sana puasa 15.5 jam. Kat sini kejap skit dari tu, tp takde plak org gila meroyan nak panjat gunung time2 bulan puasa ni.

  10. dia nk pose ke dia xnk pose ke..lantak le dia…kita doakan la kesejahteraan dia…faham2 sendiri le yer..

  11. Kalo time winter aku teringin gak poser kat oversea… kekeke poser 4 jam jerk hehee.. waktu summer neh… x minat la plaks.. heheh

  12. kalu pose larat ke dia nak manjat bukit2 tu……nmpk sgt, bkn kes sangke baik ke buruk,, jelas sgt nape bln pose? byk bln lg ade…..

  13. jage vokal konon…..ptuii!!!! sepanjang bln pose?

counter statistics