Tuesday , September 27 2016
Home / Gossip Panas / Noh Hujan cakap suka Nora Danish

Noh Hujan cakap suka Nora Danish

noh-hujan

Sebelum ini kisah gossip Nora Danish dikatakan bercinta dengan Noh dari kumpulan Hujan, 4 hari selepas itu Nora Danish menafikannya. Tapi kali ini lagi best bunyinya, Noh Hujan dikatakan beritahu orang dia suka akan Nora Danish dan Noh juga sudah menjadi single. Waw! hot mama ni dah habis pantang makin slim cantik, Noh boleh cakap macam tu pulak kan. Ikuti petikan yang diambil dari Utusan Malaysia.

AMBOI amboi amboi! Nampaknya memang betul si Noh, vokalis Hujan ini sukakan Nora Danish. Sampaikan Joyah dengar kalau nak bergambar pun dia nak dengan aktres comel itu.

Walaupun dalam nada bergurau tapi tentunya kalau tak ada hati, takkan dia buat kenyataan begitu. Tak gitu Noh!

Joyah rasa kalau orang lain dengar gurauan Noh pun akan buat persepsi yang sama dengan Joyah – Noh sukakan Nora.

Tak kisahlah. Joyah pun suka kalau mereka berkawan. Sebab dua-dua pun comel. Joyah suka betul tengok wajah Noh terutama bibirnya tu.

Lagipun apa kisah sebab dua-dua pun dah kembali solo. Joyah dengar Noh dah putus cinta dengan kekasihnya yang dipanggil Amoi Cantik itu.

Khabarnya Noh putus cinta dengan buah hatinya yang sedang melanjutkan pengajian di Australia itu pun ada kena mengena dengan gosip Noh dengan Nora.

Tak tahulah tapi itu yang Joyah dengar. Yang Joyah tahu Noh memang sukakan perempuan yang mempunyai wajah seperti cina.

Dan ternyata memanglah wajah Nora menjadi memenuhi cita rasa Noh. Kalau tidak takkan Nora juga menjadi pilihan Hujan untuk jadi model klip video mereka, Mencari Konklusi yang membuat penggambaran di Bandung, Indonesia.

Malangnya kerana komitmen lain, Nora tak dapat berkolaborasi dan tempatnya digantikan dengan pelakon Scha Al-Yahya.

Amaran buat Noh, kau buat tak elok dekat artis kesayangan aku, aku burukkan kau dalam blog ni nanti

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

20 comments

  1. standard lah tu…

  2. SESUAI KE

  3. akustika xtravagansa

    kau sape nak bagi amaran kat noh…
    bia la die…
    pegi mampos dengan nora danish son of bitch kau…

  4. Wah!!
    sayang bangat deh.
    janda tengangat!!

  5. nur syazwina nubies

    teruk betul si penulis blog niey..
    x baek taw nk buruk2kan nama noh dlm blog niey….

    pape pon…aq suka giler kalo noh bercinta dgn nora danish…

    cayalah…..

  6. "Amaran buat Noh, kau buat tak elok dekat artis kesayangan aku, aku burukkan kau dalam blog ni nanti"

    hahahah……Tak tahan tu warning ko……:0 sweet

    aku harap nora dpt lelaki yg baik…..lelaki yg kasih dan kasihankan dia…. utk dijadi suami dia n daddy ank dia.

    sayang nora…….

  7. Klu dah suke tu proceed aaa, sama2 bujang deh. x salah langsung. Jgn mempermainkan perasaan masing2 dah le erk.,, cian si Nora tu, pernah dilukai, klu Noh mampu mengubat luka, apa salahnye… Ok tuh, 'buy 1 get 1 free' pakej baek punyerrr
    Wish u all the best…amin

  8. wah senang ko cakp..
    lupe ..
    ewiezz nie kan motivater..
    wawawawawa

    noh suke wajah cina..

    tapi sayang nora danish wah mnymmar..

    wawawawawawa

    • apa? ko kate aku ni motivater..LOL !!! diri sendri pun xtermotivate keh keh keh…. alaa..apa salahnye kite doakan yg baik2 je utk semua org… 😀

  9. cm x seswaii je..

  10. Eh..NOH..buat pe lah ko nak kat si JANDA 2nd hand tu?? Byk lagi org dare kat msia ni..

    • baik janda,dah tentu kite tau dah takde dara…anak dara kat malaysia ni ni pon bukan betul sangt,lebih kurang janda gak…sume dah takde dara…jgn kate yg seksi2 tu dah takde dara,yang bertudung litup pon lom tentu ade dara…lu pikr la sendiri…

  11. jandalah best..
    x gopoh..
    pandai layan..
    urutan baik..
    yang penting..
    pengalaman..!

    wawawawawa

  12. herm..kalau betol la kan..kasihan jugak ngan x gf si noh tu..huuhuu..

    dapat 2nd hand pon jadilah…tak mahal nak hantar wang hantaran kekekek..

    berjimat cermat demi masa depan..pandai noh…

  13. eeii jgn le panggil MJ tu second hand, diorg manusia, bkn kete atau spare parts. Wakpe klu status ank dara tp hakikatnye dah 'kantoi'.
    At least MJ ni dia penah ada suami halal dunia akhirat tp apa leh wak jodoh x pnjng…

  14. xpdn lgsg..mcm2 la artis ni

  15. panggil..
    thrd hand!
    wawawawawawa
    ewizz mengarut lagi..
    hihihii

  16. aku pun nak comment gak aar.. hujan yg turun bagaikan mutiara..

counter statistics