Wednesday , October 22 2014
Home / Gossip Panas / Noni AF5 punca cerai Anne Ngasri & Wafi

Noni AF5 punca cerai Anne Ngasri & Wafi

Diambil dari Harian Metro, akhbar unggul Malaysia.

“Memang saya mengenali Wafi tapi hubungan kami sekadar kawan biasa. Kami juga pernah keluar bersama ke sebuah kelab, namun dengan disertai beberapa teman lain dan ia berlaku selepas dia bercerai.” Kata Noni AF5.

Lepas bercerai, Wafi sangat pantas mengambil tindakan keluar bersama perempuan lain sedangkan dia baru menceraikan bekas isterinya Anne Ngasri?

Usah menghukum saya tanpa usul periksa. Tuduhan merampas suami orang atau meruntuhkan rumah tangga orang, terlalu hina buat saya. Saya masih hijau dalam dunia seni. Tuduhan seperti ini hanya akan mencemarkan reputasi saya, ” katanya ketika ditemui semalam.

For the first place kalau tak mahu orang menghukum Noni, kenapa keluar dengan bekas suami orang yang baru sahaja bercerai? Lagi satu, apa motif keluar bersama ke kelab malam?

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

13 comments

  1. aku first………..
    aku rasa wafi ni cerai bini dia coz bini dia pkai tdung la…
    noni kan seksi n xpkai tudung….
    dulu dia kwin ngan xbini dia…anne mana pkai tdung…
    apa la wafi ni…..
    2×5 ngan jejai tu

  2. skrg nafi ada hbungan la….kawan biasa la…
    dah kantoi n nak kwin nati…..
    bawu la t'gedik2 nak gtau pnjelasan yang ntah apa2….
    hipokrit nama nya tu……

  3. Hmsss…kena baca berita tu sampai abis…kang tak pasal-pasal jadi fitnah laks…Apepun tunggu perkembangan seterusnya…tupun kalau berkembang mcm isu FS ngan jejai(tgh cuba naikkan rating dia dlm akhbar tuh)

  4. setuju tu…..
    apasal mkin ramai jd prampas laki org erk??????????
    subhanallah……

  5. klu depa stakat b'kwn, xkn smpai b'cerai kn?? habis sume talak.. msti ade alasan kukuh yg kita tak tau.. nape lh smpai hati buat bini camtu? Ann tu jauh lg manis N sopan…

  6. bagi skali suma talak skali..apa raaa,,, da tu angkut tina ntah apa-pa..galak #6*)@#><?":L(*&&%8^&8 bukan carut ha.. lepas geram je..

  7. jan padul…

  8. rilek2… bab umahtangga org ni xble aa wak kesimpulan sendri.. tooo complikated and tooo private mah.. kawen sok tahulah, semenye unpredictable !!!
    apapun punca, move on lah. hidup mesti diteruskan…

  9. alaaa..klu dh salah ngaku ja..apa nk malu..

  10. noni tak famous langsung..apa la nk kaco orang..bagi la top dulu cam Fasha..kihkihkihkih..

  11. hidup artis mmg mcm 2 suka aje cari suami org

  12. Ala….mcm si Norman N Memey tu la…mula kene cekup….macam nak terbalik dunia dorg xnak ngaku…….skg..tup2 dah bertunang….siap masuk tv lagi……apa kejadah nyer tu???x ke hipokrit…astaga…..memey….ko bersedia la…ganti tpt abby….(ditinggalkan laki)…sebab aku nak amik norman lak…hahahahahahahaah

counter statistics