Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Noniswara kahwin Ogos

Noniswara kahwin Ogos

Sebelum ini penulis ada menyelitkan gambar seorang lelaki yang duduk rapat dengan Noniswara sambil meletakkan tangan dipahanya di kenduri doa selamat Birthday Party Noniswara. Ketika itu penulis masih tidak mengetahui identiti lelaki tersebut sehinggalah Mangga menyatakan mereka berdua akan berkahwin pada bulan Ogos ini.

Tahniahlah buat Noniswara dan pasangannya itu, tidak elok jika gambar sebegini tersebar di internet masakan kamu berdua belum mempunyai apa-apa hubungan yang sah, OK.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Majlis Pernikahan AG Coco dan Zuliana Eusoff (4 Gambar)

AG Coco, seorang gitaris kumpulan Indie popular Hujan atau nama penuhnya Mohd Hezry Mohd Hafidz ...

12 comments

  1. wah!! MJ nikah baru…selamat pengantin baru…moge berkekalann

  2. kawen jela drpd buat maksiat je keje nye!!

  3. MJ APE NYE??
    ISH

  4. aiii, datuk mana lagi ni ..????

  5. dah nikah ke belum ni. kalau belum nikah boleh tahan datuk tua ni punye tgn dah menjalar kat area &&&&&&&&&&

  6. konon nk tunjukkan 'kemesraaaang' aaa smpi tngan menjalar… aduhai 🙁

  7. lain mcm je leher noniswarai tu..cam tekehel lah plak…tp tngn dato' tu memang klassss…

  8. belum nikah dah pegang2..

    perangai cam gini si noniswara pilih jadi suami?

    x kisah lah labu..

    yg penting harta.. kan2???

    tggu lah 2..3 .. tahun..

    "kami dah x de jodoh.."

    ayat itu yg ko sebut!

    *baik pilih najib.. nanti dapt naik kapal selam.. heee

counter statistics