Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Nora Danish ajar anak basuh kereta (2 Gambar)

Nora Danish ajar anak basuh kereta (2 Gambar)

noradanishbasuh1

Agaknye kerana boring di hari minggu, Nora Danish telah memuat naik dia mengajar anaknya membasuh kereta. Tiada apa yang menarik, cume gambar yang dikongsi menceritakan sesuatu. Nora Danish, sila upload lagi banyak gambar basuh kereta. Heh. Eh siapa jurugambar?

noradanishbasuh2

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Majlis Pernikahan AG Coco dan Zuliana Eusoff (4 Gambar)

AG Coco, seorang gitaris kumpulan Indie popular Hujan atau nama penuhnya Mohd Hezry Mohd Hafidz ...

26 comments

  1. bibik yg ambik kan..kui3

  2. kalau basuh smbil tak pkai baju bestnye time tu jgak aku nyontot nora danish dlm kete

    • sedap la lu nk main nyonyot²…dpt adik la ank nye tu…hahahaha

    • otak kotor. takde benda lain ke dlm pikiran. patut suruh nora basuh otak ko tu sekali.

      • Alaaa…org da bg tgk…cube siti basuh kete mcm ND ni…pastu post pic tu…org tgk jgk barang siti….tu pn kalau barang siti baek mcm ND…klu x baek ye org tak tgk….kah kah kah

        • org tunjuk gmbr dia cuci kereta. bkn nak suruh korg imagine mcm2. tak malu ke nanti org kata otak & pckapan lelaki melayu kotor. yg korg nak gelak "kahkahkah" apesal? lawak sgt klu bckp lucah?

        • kalau ct cmni da lame basah keyboard aku pancut kt laptop ni erm sedapnye..wsj ko pakai topeng ct skang aku nak jilat puki ko..argh arfg

  3. Good. Anak dari kecik kena blaja tolong mak pak supaya tak manja sangat.. Nanti billa dah besar jadi anak yg ringan tangan & rajin yer boy…

  4. erk…..saje nk tnjuk kete besorrr kan…kan???

  5. ND nye ass takde aa semantap dalam event yg dea pi tuh. nampak sangat pakai padding ontot

  6. mak nora la yg amik gambo

  7. Tak payah bercuti sana sini. Basuh kereta di hari minggu sama2 pun dah kira meluangkan masa bersama anak. 😀

  8. Kesian pulak nengok nyer. Kalau ada suami dan ayah di sisi tentu seronok.

  9. Mercedes ML350 tuu…. Harge recond pun dah dekat RM400k sebijik…

  10. ala… nak tunjuk anak basuh keta ke nak tunjuk mama basah2 sambil basuh keta?? … nak nyontot……

  11. nie lah masyarakat malaya nie tak de kesedaran sivik…langsung klau nak sangt pegi ke tempat america sane..sane tu suka sangt mcm yang awak minta tu …

  12. Andaikanlah ibu anda, yg. dipermainkan….insaflah wahai SEDAP, JANTUNG anda bukanlah milikmu melainkan pinjaman sementara saja…astaghfirullah…

  13. assalamualaikum… kepada saudara2 yg beri komen yg lucah2…insaflah..bukankah anda sume orang islam.. berkata bende buruk bukanlah ciri2 seorang muslim.. harap boleh terima… insya-allah anda bole berubah…

  14. agak2 korang kalu lepas neh Fasha Sandha suh anak dia basuh kete apa ND nak ckp? hahahahahhahahahahhahahha……………

counter statistics