Tuesday , December 6 2016
Home / Gossip Panas / Nora Danish ber”papa mama” dengan Zizan sempena MLM2012

Nora Danish ber”papa mama” dengan Zizan sempena MLM2012

Malam semalam, panas punggung si kaki-kaki gosip melihat Nora Danish up status di twitter memberi kate-kate semangat buat Zizan sempena Maharaja Lawak Mega 2012. Ape yang menarik, kate-kate semangat itu diiringi gelaran manja “papa” buat Zizan. Ramai yang beranggapan mereka berdua kini mempunyai hubungan bersama. Namun beberapa kaki gosip mengatakan ini hanye propa untuk filem terbaru, atau lebih jelas filem yang diarahkan oleh Ahmad Idham.

Sumber dipetik: Cari

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

15 comments

  1. Ok ape…Zizan single,ND pun single. Kalo dah jodoh,title J xkan halang cinta 🙂 ND cantek sangat2….!!!!

  2. xyh poyo la mama papa..meluat!! publisiti!! hakktuihhh

  3. TIDAKKKKKKKKKK

  4. org len pun becinta gk

  5. ok je…klu btl pn xmelibatkan org lain…bkn masing de laki / bini pn…

  6. tu la pasal,ntah2 dorang yg tau komplen ni time becinta lg teruk.

  7. Urm…setujuuuuu sangggtttt kalau di owg ney bercinta…..coz..masing2x bknya terikat ngah apa2x hubungan pown…so sweeeeettttt…cayang kat kak nOra danish..dye cantk sanggattt…. 😀

  8. dua2 single, so tak de masalah kalau diorang nak couple.
    couple ngan single pom kena kutuk
    kalau ND couple laki org lg lee kena kutuk tahap 7 petala langit lee gamaknye.
    adat manusia, ade jew yg tak kena.

  9. aku suke nora danish ngn anuar zain…n zizan ngn juliana evans…..match………………..!!

  10. aku suka dan suka sangat…dua-duanya aku minat.

  11. nora danish aku punye huhuhuu……..zizan…..hahahahahktui

counter statistics