Thursday , July 24 2014
Home / Dunia Artis / Nora Danish dan anak di Pancaindera, Utusan Malaysia

Nora Danish dan anak di Pancaindera, Utusan Malaysia

nora-danish-hot-mama

Cantik betul Nora Danish berposing bersama anaknya dalam Pancaindera hari ini. Betul-betul hot mama ni. Huhu. Anaknya pun comel dan bakal menjadi lelaki yang hensem. Syukur dia mengikut raut muka ibunya yang macam chinese look tu, kalau ikut muka bapanya yang macam muka Indon tu, hancus. Harap tidak menjadi perangai seperti bapanya, muka macam kuali tapi duit ada semua jalan.

nora-danish-hot-mama1

nora-danish-hot-mama2

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

28 comments

  1. BULAN POSA NI NAK KUTUK2 ORG AMENDE LA

  2. HANGPA DOK KUTUK MUKA BAPA DIA CAM KUALI SEDAR TAK ANAK TU BENIH DIA JUGA….

  3. kan anak dia dah semakin comel….betul ler saya kata dulu…..budak kecik sentiasa berubah dan selalunya dia ikut orang yang menjaganya…..hehehe
    cutenyer nora danish…..

  4. comeiii… tp maknye kemain dressing… baby pakai pampers je hehehe… tp tetap comeiii… cute n tenbam..bese aa baby tp kena jaga jgn smpi obesiti udah le,,,,

  5. Nora Danish baru pas mndi tu.. tu yg berkemban.

  6. apalah.. pakaikan lah baju budak2 tu..
    KIKO ke…!!! promote la sikit..
    mak sahaja lawa tak guna juga.. !!!

  7. bese la..mediamalaya ni mmg ske beno ngutok org

  8. jelitanye nora…..

  9. cantiknya nora dan comelnya baby dia…smoga jalani hidup ini dgn tabah dan besarkan baby dgn penuh kash syg.

  10. Ya Allah seksinya mak orang ni…bulan2 puasa pun macamni…

  11. salam..muka anak nora ni memang cute, putih cam nora gak…tp hidung anak dia jer ambil ayah dia..hikk3..

  12. hidup mesti diteruskan..anak adalh harta dunia akhirat..so jg la ank u..this time x plu jg ati orng yng x hargai u lg..

  13. beautiful pictures nora:)

  14. bg aku dia x seindah mana.semakin lama makin x cantik sifat yg nora tunjukkan.nak cari duit pun jgn lah sampai x pandai jg maruah.bg aku nora ni cantik dipandang je.tp dari segi gambar2 semua dah nampak x betulnya.apalagi gambar2 sosial.kalu nak kata baik bekas suami maupun nora sama je x de yg boleh jd contoh..hancur .gambar pub pub pun…dah bertudung…bukak balik sana sini balik…sudah2 la jaja ceta sedih kat org…publisiti murah..huhuhu..apapun anak tu yg kesian…..jgn kerana kerenah mak bapak yg x betul ni.anak jd mangsa..sian dia

  15. Cantik tak kak ton

counter statistics