Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Nora Danish dan keluarga bercuti di Dubai (16 Gambar)

Nora Danish dan keluarga bercuti di Dubai (16 Gambar)

noradanishdubai01

Dua hari lepas, Nora Danish bersama keluarganye dan bekas keluarga mertuanya telah melancong ke Dubai. Seronok rasenye apabila dapat melancong ke Dubai bersama-sama. Sungguhpun Nora dan bekas suaminye, Jejai sudah tiada apa-apa ikatan, hubungannye dengan keluarga Jejai masih rapat. Gambar penuh selepas ini.

noradanishdubai02

noradanishdubai03

noradanishdubai04

noradanishdubai05

noradanishdubai06

noradanishdubai07

noradanishdubai08

noradanishdubai09

noradanishdubai10

noradanishdubai11

noradanishdubai12

noradanishdubai13

noradanishdubai14

noradanishdubai15

noradanishdubai16

Sumber dipetik: Instagram Nora Danish

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Majlis Pernikahan AG Coco dan Zuliana Eusoff (4 Gambar)

AG Coco, seorang gitaris kumpulan Indie popular Hujan atau nama penuhnya Mohd Hezry Mohd Hafidz ...

11 comments

  1. Bagusnya dapat melancong ke sana. Bercerai bukan bermakna hubungan baik antara ahli keluarga pun hancur juga kan..eloklah tu.

  2. Bagusnya dapat melancong ke sana. Bercerai bukan bermakna hubungan baik antara ahli keluarga pun hancur juga kan..eloklah tu.

  3. aduhhhh nak terberak lah

  4. xpenah tgk mak jejai becuti sakan ngn pasah sendat…

  5. Pasah sendatkan tengah buncit Semarang.

  6. Sukanya aku

  7. lawa gila nora danish ni.

  8. best sey……..

  9. best series weiii beks mak mertua msh syg kat dia…apa agaknye perasaan si sandat skrg nie tgk gambar nd bercuti ke dubai…nak meroyan beria2 tak leh tengah membuyung…nanti agak2nye bl baby dah kuar dia pun mesti nak berjalan sama2 gan mak mertua dia kan…mcm mn nanti ms tu…agak2 nd ikut sama tak kalo puan seri bwk anak nd sekali…

counter statistics