Wednesday , September 28 2016
Home / Gossip Panas / Nora Danish lentik sedap?

Nora Danish lentik sedap?

Yo guys! Tadik bace kat Harian Metro, tajuk die agak best jugak’lah iaitu “Lentik Nora asli”. Nora mane lagi, takkan la Nora yang nyanyi “Di Persimpangan Dilema” yang dah bertudung tu oi. Agak kurang paham dengan tajuk dan isi kandungan yang dikeluarkan tu. Mane taknya. Ni I nak nge’paste’ sket ayat die.

Kehadirannya pada suatu majlis pelancaran produk baru-baru ini menarik perhatian ramai dengan tubuh yang lentik dan mengiurkan.

Ha nampak tak I bold‘kan perkataan mengiurkan? Hahaha! Ada lagi ayat-ayat berbaur lucah

Biarpun ringkas dengan gaun ketat paras lutut serta berjaket, itu sudah cukup menyerlahkan bentuk tubuhnya.

I rase editor kolum tu suka pasangan sejenis kowt. Hahaha! Ni pulak  nge’paste’ jawab Nora Danish mengenai badannya yang mengiurkan sekarang.

Semua ini ‘ori’ atau asli. Dulu badan saya tidak seperti ini, tetapi selepas beranak saya mengalami sedikit penambahan berat badan selain naik pada bahagian dada dan pinggul. – Jawab si janda comel, Nora Danish.

Hurm, agak-agak uols lah boleh jangka tak dalam beberapa hari ni nanti keluar artikel mengenai Fasha Sanda pulak. Tajuk “Ku punya lentik lebih ori hanya untukmu Jejai“. Tapi I admit, Nora nampak lebih lentik sekarang yek.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

12 comments

  1. harian metro memang paper sampah..suka carik unsur2 sex utk lariskan paper. xde modal ker.

  2. alahai akak relax la..nak serius2 baca utusan tak pun harakah ye…ok apa metro tu.paper suka2 konsepnyer gitu…

  3. metro mmg 'paten' camtu… klu bhgn kes mahkamah, plak saje je highlight kes2 khalwat, over crita ntah apa2…
    nora mmg cantik, tp xsesuai le posing over2 camtu, boleh menjurus kpd mslh sosial

  4. nora ni kalau dapat mesti sedap, aku bang dia sampai dia tak boleh jalan!

  5. cantik….cantik…cantik…

  6. cantik…cantik…cantik

  7. sedap sial lau aku pcak nie

  8. mmg rangup n sodap…..

  9. aku nak main burit mu sayang

  10. memang sedap tapi dapat tengok jer la

  11. jejai bukan nya handsome pun … tak patut laa oang cantik macam nora danish ni bolee kahwin dengan diaa??? AKU RASA KAN FASHA TU KAWIN DGN JEJAI SB HARTA KOTT??? TENGOK ARRK SENDIRI, DIA BUKA SALON PUN GUNA DUIT JEJAI KOTT……. MATA DUITAN KEE DUA OANG ARTIS NI? AKU JUST BAGI KOMEN JAA, BUKAN ADA UNSUR2 NAK MENFITNAH 🙂 BTW, berita harian mmg tak patut arrk tulis mcm tuu! malu gac sii nora tu nanti… tapi enn, klau aku big boss dekat bh tuu… daa lama daa aku pecat sii penulis les bi an tuu ………. ISHHHH! komen biaa baik sikit ehh you allllllsss!!!!!!!!!!!!!!

counter statistics