Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Nora Danish pergi umrah (11 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Harith Iskander juara “Funniest Person In The World”

Kami ingin merakamkan jutaan tahniah buat pelawak, pengacara dan pelakon, Harith Iskander kerana telah menjadi ...

45 comments

  1. terbaik! kinda cute.. all the best to her!

  2. alhamdulillah…comel sesgt..

  3. terbaeekkk!!!

  4. bkn nmpk cam g umrah tp g melancong bagai..siap contact lens n bulu mata palsu lg..g mekah pon nk control cun jg ke?

    • alai poyo jer kau fiza.. pegi shopping mall ngadap muka cina kapiak pun ko pakai cantik2.. nk pergi rumah Allah patut ke pakai serabai???.. sendiri mau ingat lah.

      • abis tu ko smbhyg pakai make up ke?tu pon klu ko smbhyg la

        • eeeee….apa lah mcm katak bawah tempurung..skrg kan dah ade bedak yg boleh bawak solat..bajet ko sorg la yg sembahyang…eee..bongkak nyer!

        • fiza, jangan lah suka buruk sangka kat orang..doakanlah yg baik2 utk sesama islam.. dia bukan ada buat salah kat ko pun..

        • Ape bodoh ko nie…..perangai mcm lahanat

        • Syyy…jangan cakap sembarangan. kita tak tahu di sisi Allah keadaan kita bagaimana. Yang sembahyang hari-hari jika tidak ikhlas, belum tentu diterima. Di tanah suci, banyak perkara boleh berlaku. Doakan sahajalah yang baik-baik untuk sesama islam yang kita kenali.

    • kau pernah pegi Mekah?

    • aahh…ok la contact lense boleh ampu..yg bulu mata tu apa ke jadah? pakai pun dah mmg haram!

    • cubalah pikir positif. contact lens tu tuk rabun. dia pakai bulu mata palsu dlm flight otw ke sana kan. cer tgk pic lain yg kan beza, natural beauty. dia pi umrah ke melancong ke, hak dia, yg pasti dia dh berjaya jejakkan kaki ke tanah suci tu. kite dah ke?

  5. contact lense utk rabun punye la.. nora danish kan paka spek mate kalu duk umh..

    • xyah lah pakai yg colour2 pki je la yg biasa..ape ko pki cntct lens colour tu nk pikat paka arab ke?

      • memberi komen biarlah logikal sket…

      • fiza… cube ko BULAT kan mata ko tu.. tgk pic NO2.. ada dia pakai bulu mata palsu dan contact lens warna?? ADA? buta ke apa ko ni..

        dia pakai contact lens warna time perjalanan.. tu terpulang dia la.. pakai contact lens berwarna HARAM ke???? kalau dia nak pikat pak arab sekali pun.. diakan dah single.

        then.. normal la manusia gi umrah sambil shopping beli buah tangan utk sanak saudara..

        Muhasabah diri la cik fiza oi..

  6. kesian juga tgk nora lari membawa diri hingga ke makkah..tak sanggup tgk jejai kawen…tp aku percaya nora msti dah doa utk dapat jodoh lain.

  7. ntah nye. contact lens & bulu mata pun nak dijadikan isu.

  8. pelik kome nih..yang buruk nnmpk..yang baik tak nmpk…bulu mata pun isu…apa kata kome doa dia berubah ke pas balik umrah..mana taw dh takde bulu2 mata palsu dh dia pakai t…haish…nmpk org nye buruk je sokmo…manusia manusia manusia

  9. sempat juga bergambar dgn pilot tu.nasib baik pilot tua jeles I.

  10. yang haram tetap haram kwn2..jgn sbb ksian kat nora..korang mengiakan ape yg die buat, x pasal2..dosa die korang skali tanggung..

  11. ape la korang ni..cuba tgk gambar dia betul2…dia pakai lense ng bulu mata palsu masa nk pegi sana je…masa dia buat ibadat mana ada dia pakai pun…tgk la betul2 sebelum nk kutuk…

  12. Aku pon prnah gi Umrah gak, hotel betul2 depan pintu masjid. Tapi tk pernah lak bawak beg sebabnya tkde tempat nk letak beg. Apa disimpam dlm beg tu ye? Besor bonar

  13. pernah pergi haji

    kalau rabun apa salahnya pakai contact lens…warna pun tak apa…pakai cermin mata susah juga .terutama bila nak ambil wuduk di tempat awam atau tengah sembahyang. lagipun itu gambar dia tengah dlm perjalanan dan berziarah…bukannya di mekah. di mekah nanti tentulah ustaz yang bawa rombongan ini akan memberi nasihat jika ada yang tak betul….so tak payahlah nak jadikan isu pula….

  14. Minah tonggeng.

    Alah, nora dan adi tu di sponser oleh syarikat umrah tu lah.meke pergi kerana syarikat travel agensi tulah.kan macam pergi melancong je. Lagi satu ND nak lari dpd majlis fasha tu lah. Cuba tengok ngape gi sane adi ambik gambo diri dekat2 dgn ND.lebih ambik gambo dpd gi umrah.

  15. ade aku kisah..aku p

    bese la tu..g umrah pn nk kontrol n pki lawo2.. nk ltk dlm fb la katekn..kang x mekap sume malu plak..haha..kalo blk umrah tp still pki dedah2 lg xyhla nora oiii..pegi cm mkn angin je lbh.tnjk kt org sume..smpn gmbo as kenangan sudaa..xyh nk tayang sgt..cehh

  16. Hiroshima Nagasaki

    eloklaaa nora gi umrah…mekah dari dia frusttt gi berpesta di club…per laaa

  17. sekurang2nya dia ke tempat y baik-baik .x kisah le disponser ke apa ke.Lain2 hal tu antara dia n Yg Maha Esa.Kita blum tentu dpt g ke Tanah suci tu.Baik kita muhasabah diri sendiri dulu sblum menghakimi org lain.Siapa kita nk menjatuhkan hukum krna kita juga hamba yg lemah y melakukan bnyk kesilapan n dosa
    ( tmasuk diri ini).

  18. dia pi umra balik mcm anjing…suda jng munafik lah…weiiii mudah2 Allah laknat kau…sial bikin malu org islam…

    • yg ko mare sgt kat nora 2 apasal…!

    • ko tu yg bikin malu org islam n org melayu,mengata2 org,mendoakan keburukan org,islam tk suruh pn ko mencarut kat sini,klu ye pn dia tk insaf lps balik dari umrah,kita ni sebagai hamba Allah just doakan je lah dia supaya ,menutup aurat nya dn menjadi lebih baik.sah2 jelez dgn nora sbb tk dpt gi umrah atau pn peminat pasyah sendat tu:p,ckp org tp tk sedar diri tu,klu rasa diri tu lg baik dari nora danish ni tk payah la nk kutuk2 dia,tah apa2.

  19. gambar ini lebih sejuk mata memandang…nora memang cantik dan comel. tapi kenapa lah…hari ni ada pulak gambar yang ketara berbeza. hanya Allah yang tahu…

    • Night Vision Goggle

      Gambar ND gersang dlm GLAM tu membuktikan ND yg sebenarnya.. Gambar ni utk cover diri dia yg sebenarnya.. :p

  20. umrah bersama artis lelaki…………….. aw…… /??B)

  21. alhamdulillah. gi umrah.
    psl umrah or melancong, ikhlas kerana Allah or showoff, siapalah kita ntok menghakimi orang lain. kita bukan Malaikat. terserahlah pada Allah.
    janganlah kita bersifat dengki pada orang lain. n kalau dia ada wat salah taim umrah, etc, normal lah, people makes mistakes, nobody's perfect. belajar dari kesilapan. etc.
    dan, tak semestinya balik dari umrah or haji, seseorang itu akan berubah menjadi lebih baik. sesetengah orang akan jadi seperti dulu, sesetengah lain akan berubah.

  22. Semoga segala amalan umrah Nora diterima Allah SWT…Amiinn!

  23. Dah bagus tu die larikan diri die ke tempat suci,daripade pergi club tu semue.

  24. nora danish g umrah ngn ady putra…then hari ni kuar paper ady putra fail cerai ngn wife die….nampak tak motif die……hehe….nora g umrah tok bawa hati yg lara..balek malaysia tros terubt hati die…haha

  25. die buat bende baik salah..bende jahat lg lah salah..ta de mate yg tgk kebaikan..doakn lah die brubah…dok kutok pon dose mkin menimbun…

counter statistics