Friday , October 31 2014
Home / Gossip Panas / Nora Danish seksi dalam majalah Glam Mei 2012 (3 gambar)

Nora Danish seksi dalam majalah Glam Mei 2012 (3 gambar)

Adoi, baru je post gambar Nora Danish pergi umrah. Sekali keluar majalah beraksi macam ni pulak. Sikit tisu yo! Darah keluar dari hidung ni! Gambarpenuh after the jump.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

85 comments

  1. Astagfirullahaladzim…………………malu nya tengok pict mcm ni…

  2. kasihan dengan dia ni sebenarnya..kita tak tahu apa yang dia rasa…dia pun manusia biasa..doakan dia cepat2 sedar ye..tak payah lah kita kutuk2 kalau benda yang mcm ni…yang baik je kita puji..yang jahat..kita doakan hati dia terbuka utk berubah okay…

    • kalau yg jahat tak diberitahu@tak ditegur..mcm mne nak sedar…yg baik saja dipuji wat jahat tak ditegur,leka lah dia bodoh…kau ni bodoh la..setiap perkara tu mesti ditegur bodoh..tak tahu ke tegur menegur tu penting..

  3. DIA NI MUNAFIK…..bila di ckp jahil mara…tapi pasal agama tahu bodoh punya org..alahi..kau bilah mati nati kau terima lah…..

    • hmm….. Mungkin dia MUNAFIK tp …. it's not for us to judge her…….. tidak semesti bergmbr sebegini diri dianggap hina, silapnya Nora … smua org taw dia bru mengerjakan umrah. Tidak semestinya org yg bertudung labuh, bertopeng haji itu trus dianggap mulia??? apa guna luaran nmpk baik??? sdangkan hatinya 'HITAM'?????????

      • Tidak semestinya org yg bertudung labuh, bertopeng haji itu trus dianggap mulia.
        Tapi.
        Kalau tak menutup aurat dan tidak bertudung, Kompom x mulia.. nak mulia tang mana?
        kalau dah tak ikut suruhan agama bukan ker dah kompom hati dia hitam…
        apa daa bab-bab agama jangan main komen. takut membenarkan apa yang mungkar.. senang2 dapat dosa..

      • elienas beauty

        ni la manusia. hati biarlah ada agama. soal pakai tudung dan haji tu perkara wajib tak kira hati elok atau tak. tapi klu tak tutup aurat dan dedah2 confirm tak baik di sisi Allah wlupun dia baik di sisi manusia. Hablum minallah (hubungan dgn Allah) mesti diutamakan dulu.

    • kau ni kena dgr byk ceramah pasal munafik lah kalau macm ni blk lagi kategori munafik lah bodoh.pergi bukak youtube dgr ceramah ustaz byk dlm tu pasal munafik.kalau nak marah pun x elok ckp mamcm ni.

      • Night Vision Goggle

        Kau klu marah pun Majid x perlu lah nk ckap org bodoh.. Mcm lah kau pandai sgt.. Betul lah tu soda_afia kata munafik.. Munafik tu makna nya berpura2.. Mcm kau lah yg berpura2 pandai dan baik.. =)

  4. dah kalau pi umra pakai duit haram….ini lah jadi nya…mcm pelacur…sohai lenzi ni mesti tersalah makan ni….makan babi kat umra …

    • apa lah awak cakap ni..mana awak tau dia pg umrah pakai duit haram..dia ditaja…cuma ikhlas ke tak je nak ke sana kita tak tahu…tak yah lah cakap makan babi ape semua..babi yang tak salah pun kena juga….

    • takyah lah nak mengata orang sangat soda afia…. kubur sendirik jaga sudah dok mengata ni nak minta maaf camner ?

    • Aisha & Ali….sy sokong kamu!!! Soda_afia ni mcm sakit jiwa pla! sng2 ckp org Pelacur!!!!

      • sebab soda afia tu fasha sandha tu sebab dia ckp macam tu.dia dah jemu sblm ni org ckp dia pelacur skaranglah masanya plak dia balas dendam kan.

    • woitt! mulut tu baik sikit wahai cik soda_afia –' jangan suka nak buat citaa yow… dosa tau! if nak komen pun komen are cara baik tak payah laa sampai pelacur ,melacur , meluncur nih! HUH…

  5. sedihnya anak dia nanti bila dah besar tngk gambar mak mcm nie….taubatlah…

  6. sukahatimulutakula

    gaya pompuan murahan.. mcm gersang je. wat malu je

  7. tulah… kalau setakat nasi lemak singgit baik x yah nak tunjuk2

    • Aku memang jenis suka nsi lemak singgit je lahh…tak suka lauk2 berbagai! Sebab aku cepat "kenyang"..baru satu dua suap, dah "puas". Yg jantan2 tulen suka lah nsi lemak lauk bermacam jenis..nsi tambah lagi…bungkus melimpah nsi dan lauk lagi lah suka! Harap2 honeymoon dgn FS nanti tak teringat bekas bini dah lah..stim gak tgk gambar2 ni…pegang lain ingat lain lak…hahahaha. Tapi aku akui, nsi lemak singgit tak "sedap" mane walaupun bungkus cantik2!

      • Aiya.. iti nobo iti. tondu baino. popintayang nopo segala2 .. koroyon po di ,, nasi lemak nonos nga,,pintayangon,,haaadeehh,,aiso marush giaa tondu ti,,

        • yangang@langoi@kotui

          orual ginawo ku,, sebagai tondu no kokito gmbar tirad ti..aiso tomod kemaluan tondu ti.. nasi lamak dau nga pintayangon andasan dau alawa tomod,,benda yg nalatang tuw jan lh kc tyang2..nda mantap udh ,, kendurrrrrrrrrrrrrrr,,,,

      • mak aii .. in .. insaf laa kamu . jan tau cakap uwg jak .. ken cndry pun x tejaga …

  8. dia ni dah macam desperado la pulak. where is ur pride, nora? shame on u!

  9. Jurugambar Pencen

    Tak lah ghairah pun! Mcm budak tadika bergambar semi nude…asset tak de tap posing over2..tiada pe pun nak dibanggakan! Kalau Jue Aziz ke, RCW ke, Zarina NColi ke, Ning ke, Ziela J ke..baru ternafsu tgk buah2 tergantung dan terpacak..ni laaaaaaaa…tak stim langsung!

    • laaaaa kau dgn RCW pun ko hadap.RCW kalau gamabr mcm ni lagi londeh tau.sbab dia pun pakai bra push up je yng nampak mcm tu.kau x kawen lagi ya.cuba suruh bini kau pakai.akan mnpak macm tu juga.pakai saiz DD.

    • setuju dengan pendapatn pakcik ni.

    • i like jue aziz n ziela j..ermm

  10. Janda gersang..saje nk wat jejai stim..ala yg sbnrnye dia ni bkn wat umrah tp sje berposing kat mekah konon nk tnjk mcm dia wat umrah.hakikatnye??xyah lah nk tnjk konon alim ssgt

  11. aku mmg x minat dia nie tp sian jgk bla umah tangga dia hancur.tp bla tgk dia posing mcm ni…………hmmmmmmmmmmmmmmm

  12. Nora Danish oi, baru je jd duta umrah bagai…if x bertudung pun, at least jgn la smpi amik pic camni. Buat org meluat je. Pic dh mcm gersang je pun ada. Nti org cop gersang nk berlaki marah… aku suka tgk dia berlakun pki tudung, hopefully jgnla wat kesilapan bodoh mcm ni, jatuhkan maruah sendiri je.

    • kalau nak bagi nasihat pun tak payah laa sampai ada bodoh bodoh cik akak oii… REMEMBER : budi bahasa budaya kita :) peace… wa'laikumsalaaaaaam

  13. aku sungguh tidak faham dengan kebanyakan perempuan sekarang ni…

  14. ohartismelayu

    ustaz azhar idrus kate org pompuan nih pakai tudung kejap pastu buang,ingat masuk neraka tu sekejap sekejap ke…kalau setakat nk tunjuk alim sekejap2 baik x yah aa der..geli ak nengok kau nih Nora.Belakon dalam drama siap berjubah tudng litup putih solid ag..tp terbonjol gak nasik lemak lima posen kau tuh.ngek punya org..artis melayu wanita nih sume macam tu..SEDAR DIRI la sikit..

  15. sian… gersang yang amat, bekas laki dah kawen lain, meroyan lah tu… sangap anu kot?

  16. hok alohhh

  17. stim siot…hahaha pacak junior ku..nora danish kalu sagap sgt mai call aku..full service wa bg lu..leh terangkat beb wa punya pukulan..wakakaka

  18. korang ni bodoh ke apa? ni la orang2 melayu zaman sekarang….. dia baru balik dari umrah and doesnt mean this picture taken after dia balik dari umrah…. and tak payah la nak kutuk artis… anak melayu sekarang ni pakaian dorang lagi teruk…. daripada nak mengutuk artis ni baik pegi betulkan anak melayu kita… and some of u yang mengutuk ni im pretty sure ade anak perempuan jugak which anak korang ni pun sama jugak….tak payah nak mengutuk orang lain….. jaga tepi kain sendiri….. dia artis, influence banyak, merata influence dia… tak terkejut kalau dia nak berposing macm ni…..

  19. ade aku kisah..aku p

    ala..kqlo g umrah tp etill pki seksi dedah aurat xyhla nora danish oii..g umrah berposing je lbh cm g mkn angin plak..prangai cm jamban!

  20. kacang panjang

    dulu…ramai sgt org puji nora danish ni..tp skarang ramai juga yg xsuke dia bila dia bergambar mcm ni..dah sama jer level dia gan fasha sandha skarang..2×5..

  21. wow…he3..ade lagi tak???

  22. bukan back up la bangang, zaman sekarang zaman yang orang takde fikir pasal budaya sopan santun lagi and whose fault is that?nak cakap orang diri sendiri tu bagus ke?entah entah sama je atleast SOME PEOPLE know what they are, im not judging anyone im just trying to speak up how shallow minded some of youse…… before nak kutuk orang lain tengok diri sendiri cukup ke ilmu pengetahuan cukup ke ilmu agama….. im not a religious person but i understand how religion works… and in this case its about culture nothing has to do with what religion think of her posing or taking photos like this….. open your mind and think…. we can talk but doesnt mean we have the right to judge….. kalau macam tu band la semua film or artis luar negara datang or movie luar negara masuk malaysia kalau obsess sangat pasal culture zaman sekarang.. dorang lagi teruk……

    • "and in this case its about culture nothing has to do with what religion think of her posing or taking photos like this"

      wow!! statement ni xboleh blah..agama mane ko blaja yg picture ni xada kaitan dgn islam?..slagi dia ni muslim slagi 2 la ada kaitan dgn agama la weh..so sape yg shallow minded? dafuq!

    • Night Vision Goggle

      Anonymous >Klu kamu islam kamu mesti dan wajib tau arak tu haram tp jika kamu minum sbb alasan kamu kerajaan x haramkan penjualan arak maka kamu nk salahkan kerajaan..? Asik nk salahkan org je dgn ayat whose fault is that..?

      **Aku sdg menasihati kamu.. Bkn lah bermakna aku yg paling baik dan soleh dikalangan kamu sbb aku jua pernah melampaui batas ku.. Tidak akan ada pendakwah jika kamu nak kan kesempurnaan

  23. nasib betul wanita2 jejai ni..type pun sama..credit sikit pada fasha..walau teruk juga tpi ada pendirian n kalau fasha gambar mcm ni nampak lah hot nya, ni tidak..tidak ada yg cantik langsung..sebab tu lah jejai buru fasha agaknya..aku tidak minat fasha juga..tapi yalah ..dah memang lebih grade nya ckit dari nora ni..:)

    • ya lah hot nya badan berketak-ketak kau kata hot.eeeeeeeeeeeeeeeeeewwwwww.buto apo.

  24. Nora Danish, bersabarlah. Moga kritikan ini akan membuatkan awak lebih tabah dan lebih berhati hati pada masa depan. Masih tidak terlambat untuk awak berubah

  25. hari tu dah pergi wat umrah dah…nora danish nora danish…

  26. apa pun org cakap pasal kau nora.aku faham perasaan kau tapi cara kau lepaskan perasaan kau tu salah.

  27. hahahaha…kalau ada kaitan agama pun kau tu baik sangat ke?alim sangat ke?orang alim mana ade baca gossip..so takyah nak wat the fuck wat the fuck ok….. kita bukan sesapa nak judge orang… so tak payah nak ingat diri tu lagi bagus dari orang lain…… nak cerita pasal agama… cukup sangat ke ilmu pengetahuan…bila ade je issue macam ni semua nak kaitkan agama.. budak2 melayu yang bertattoo,pegi clubbing mabuk tergolek korang tknak plak sentuh pasal agama… pasal benda macam ni nak sentuh pasal agama?apa kata pegi betul kan budak2 melayu yang hilang ilmu pengetahuan budaya and agama sebelum nak mengutuk menghina orang ye…… cermin diri sendiri sebelum nak cerita buruk orang lain…..kita bukan tuhan nak judge… apa yang dia buat antara dia,agama dia and tuhan…… til then if u nak judge without looking at urself i suggest u too SHUT D FUCK UP! :)

  28. Taik anu besar,dia ni retis public figure so ramai la org tgk n blh jd terikut.nk srh btlkn ank muda,ko yg berpelesiran btlkn dr sndr dl.

  29. Korang ni pun kan, macam la production majalah tu kalau photoshoot dibuat ketika May, time May jugak lah keluar dalam majalah. Photoshoot ni at least sebulan atau lebih awal sebelum majalah dipublish. Yg pasti mesti photoshoot tu dibuat sebelum nora pergi umrah

  30. bukan ritu dye ckp da xnk seksi lg ke….

  31. omaigod!! NORA DANISH KAH INI??? daa berpuluh2 tahun aku kenal dia (dalam tv :p) tak penah2 nampak pakaian dia seksi sampai macam ni… lagi2 baru balik dari umrah mmg tak elok laa kan.. i hope cara pakaian nora ni dapat laa dikawal sikit… nanti oang pandang serong,susah gac nanti.. lepas uhh, peminat pun larii… adduh, tak mao laa…. :/

  32. btw, YOU KNOW WHAT? HARI TU AKU ADA JUMPA AMOYY TAU… AKU INGAT DIA TU NORA DANISH TAPI PAS DIA CAKAP CHINESE TERUS AKU TERKJUT MEHH ::P HAHAA DUA PELANDUK SERUPA KOTT? TAPI BAGI AKU NORA DANISH LAGI CUN KOTT :)

  33. jalang

  34. This is all stupid. This is all nonsense. Komen yang bodoh. Apa kamu boleh buat. Kamu ingat dia baca kah nih. Seksi kah tak seksi kah, yang kamu serius tentang gambar-gambar nih kenapa. Macam suka saja. Malaysian style…ini kali lah..

  35. sume nk sentap. doakn dy yg trbaik dunia akhirat sudey~

  36. gambar yang diambil sebelum umrah. tak semestinya gambar untuk magazine next month baru nak amik bulan ni. dan banyak juga artis menunggu untuk cover magazine. kene fikir betul2

    *tak sokong sesiapa tapi memikirkan fakta dunia publishing :)

  37. suka hati die la dosa die

  38. yg ada nm "jejai" dlm post komen tu..jejai mana? x laki ND ke?…ish….ish…ish…pe la ND ni..buat malu anak tgk je nanti, konon nak anto anak sek agama..tgk maknya 10 – 15 taun nti…Masya Allah…siannnn dia…pikir2 la ND

  39. Masukkan teks di sini!

  40. mak oi,,,,londeh…

  41. adoyai !!! korang ni duk komen2gambar org..diri sendiri tuh dah cermin ke ??? korang ni semua boleh diketogori kan munafik…coz gambar2 korang belum tentu sempurna kan…yg lelaki pun tau tak mane auratnye ??? yg duk posing takde baju n seluar pendek tu bukan tayang aurat ke ?? ( lelaki) yg gurl pula …auratnye lagi rumit..pakai t-shirt pun aurat dedah aurat gak kan…( girl) baju fit pun dedah aurat gak kan ?? ( girl ) .. so fikir2kanlah ..

  42. better kite doakan yang terbaik untuk diri kite n dy…

  43. budak kelantan

    ni klu kat klantan ni….da kne rogol dah…..

  44. budak kelantan

    kelantan sialllll

  45. doakan aje moge die dpt keinsafan dan hidayah kelak.. InsyaALLAH, Allah akan bukakan pintu hatinya.

  46. biasa jerrr….xde apa yg bleh dijadikan isu

  47. NORA>………………………………………pegila kau ke neraka…………………..jadi menatang beruk seksi dsana……….

  48. suka ate dea laa nk wat apa pun .. yg kamu duk cbuk hal dea pa hal … tmbh dosa jak .. bangang …

  49. Dak NuCKle GoMBuCk

    NIE LA DIE KOMEN2 MELAYU B_D_H…. KORANG TENGOK BETUL2 GAMBAR TUE DIBAHAGIAN LEHER SAHAJA!! GAMBAR TUE SUPERIMPOSE LA!! MUDAHNYA MELAYU SEKARANG & UMAT ISLAM SEKARANG DITIPU & DIPERDAYA OLEH MANUSIA LAKNAT YG SUKA MENABUR FITNAH SEMATA TUK KEPENTINGAN & NAFSU SENDIRI.. CELIK LA SKET WAHAI SAUDARA2KU SEMUA.. o.0

  50. aurat tetap aurat bukaki dosa tayang masuk api neraka

    x belajar ke wat penat mak bapak je besarka anak macam ni
    !?@#$%^&*
    b_d_h nak mampos giler setan

  51. sengal giler
    anak sape la ni

    buat rosak mate jew tengok gambar awek sial ni
    ?!@#$%^&**!@#$#%^%&^*

    x belajar ke setan
    sakit hati betul tengok bende ni

  52. da segunung org dok kutuk ang Nora…da banyak tol daging busuk diaorg ratah….tak payah ngata org lebih2 yang dosanya kita bukan dia. Apapun pasni bertaubatlah selagi pintu taubat terbuka.yang baik datang dari Allah yang buruk datang dari kita.kepada yang mengata tu pi la bertaubat mana tau kot pas ni mati.

  53. yang tengok pon dapat gak habuan tambah lak mengata n hina orang……so pk2 lah jangan mengata orang kita sendiri pun bukan la betul sangat. Agama tak suruh kita hina orang mungkin ni kesilapan dia.Allah maha pengampun.Kita ni lagi hina disisi Allah.Jaga mulut.Aku pun banyak buat silap tapi kita sesama Islam harus nasihat menasihati bukan menghina.

  54. Manusia dkt sini, kalau tak tau apa nak komen tak pyh komen. Setiap manusia ada buat silap mungkin suatu hari tuhan tu beri petunjuk. Kalau korang komen mcm ni apa dpt? Dosa.. "Mengutuk, menyumpah, menfitnah" nak bg motivasi biar elok jgn sampai sakitkan hati org, berdosa. Matang sikit.

counter statistics