Monday , September 26 2016
Home / Dunia Artis / Norliana Samsudin juga ketiak basah!

Norliana Samsudin juga ketiak basah!

Ketiak basah? WTF? I oso tiak basah hokai.. Okay okay! What is the big deal about it?! WTF men.. Ok ni kami nak habaq mai sikit la kat para haters blog kami ni yang suke nak runtuhkan moral kami menulis.

Kami tau-lah memang setiap manusia ni berpeluh bile suhu panas dan disebabkan itu maka peluh akan kelihatan di tempat yang kurang enak dipandang.

Tapi c’mon uols.. These are public figures okay.. Takkan kami nak post gambar ketiak kami basah pulak sebab kami bukan artis, kalau uols yang para haters tu send email gambar ketiak uols basah, kami berakkan aje.

Disebabkan mereka artis dan ada kecacatan atau kesilapan pada diri mereka, timbul-lah blog kami yang uols sayang ni keluar entri sebegini.

ps: Jangan amik ati noo, kami tak penah kecik ati ngan uols πŸ˜›

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

2-anak-hattan-terkini-mediamalaya

Gambar Terkini Anak Datuk Hattan 2016 (6 Gambar)

Dah besar anak Datuk Hattan ni. Adam Eimann merupakan anak teruna Datuk Hattan hasil perkongsian ...

6 comments

  1. stended la ketiak basah….

  2. mesti bau…

  3. Zaza:Ala,setakat ketiak basah tak apa lagi,cikgu aku punggung basah tau.Pastu orang ingat dia kencing dalam seluar…

    Nini:Dah la duk ngan lelaki,dia mau ka duduk dengan hang yang ketiak busuk!!!!Errrr….tak nak aku!

    Zaza:Dah la duduk berpeluk gatai merenyam,gatai bu…aku kerat punggung sat lagi…

  4. ALAHh..mcm la uol's xpnh bepeloh g2…B)

  5. owg y x bpluh 2 owg y xshat…..
    skg ni, owg sume sbuk enter activities y adventure sbb nk kuarkn pluh.. πŸ™‚

counter statistics