Friday , July 25 2014
Home / Dunia Artis / Noryn Aziz bersama suaminya, Raja Bahrin Shah (3 gambar)

Noryn Aziz bersama suaminya, Raja Bahrin Shah (3 gambar)

Kelihatan artis jazz Malaysia, Noryn Aziz bersama suaminya di sebuah majlis fesyen Glam di Zebra Square, Kuala Lumpur baru-baru ini. Sebagai nota, suami Noryn Aziz ini bernama Raja Bahrin Shah merupakan seorang arkitek terkemuka dan juga merupakan kerabat di raja negeri Terengganu. Hurmmm! Beberapa keping gambar after the jump.

Sumber dipetik: Murai Batu
Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

31 comments

  1. biar betul..tak salah aku anak brader ni kawin dgn vocalist 'one buck short'..

  2. KALAU DAH JODOH……UMUR HANYA SEKADAR ANGKA…YG PENTING KEJUJURAN.KEIKHLASAN DAN REDHA DGN KETENTUANNYA…..TERIMA SEADANYA KEKURANGAN PASANGAN KITA…..ITULAH KUNCI KEBAHAGIAANNYA…….SEMOGA BERBAHAGIA SEHINGGA AKHIR HAYAT…..AMIN…..

  3. raja ni la yg “rampas” balik anak dia balik malaysia kan? dulu ex wife dia minah salleh mana ntah (australia kot) bawak lari anak dia kan?

    • bro..tu kawan aku bro..jgn men sound jer…

      • Untung kawan ko dapat pucuk muda macam Noryn ni kan…suami2 lain hanya mampu berangan je..dah org mampu, tak suka yg lama, cari yg baru..macam kolesi peribadi lak.

      • betul la tu. kan dia buat buku. dalam buku tu kan dia cita journey dia untuk dapatkan anak2 dia balik. one interesting book to read.

  4. mana wife dia yg melayu tu…ermmm…dulu minah salleh tu bengang sbb da masuk islam..dia kawin ngan org lain..now??? dasar lelaki

  5. Perghhhh…terbaik ahhh Noryn Aziz! Aku pun nak cari arkitek la camni. Hehe.

    • nak join sekali boleh? hehehe..

      • ko sanggup kena madu jugak ker norma jean? jadi koleksi org tua neh? baper org dah dia kawen..minah salleh tu hangen pasai dia kawen len arrrr…err tapi kan tipah sanggup gak janji masyukkk kehkehkeh

  6. salam, tak tau noryn dah kawin.cantiknyer dia. nway, anak datuk raja kamarul bahrin yg nama shahirah aisyah tu kawin ng reza love me butch bkn one buck shot..tingat dulu dia kecik lg ng abang dia dibawak lari balik msia.

  7. bukan ke raja bahrin shah kahwin dengan elmi salleh adik johari salleh?ada anak lagi nama resort aryani tu nama abak diaorang elmi salleh orang spura pun penyanyi.bermadun ke?

    • ko ni gune bahasa ape ni?ayat xde nk stop.wtf is bermadun?gi masuk kelas melayu balik la wey.hahahahahahahahahaha

  8. panduan duit poket

    untung la noryn… semoga berbahagia..

    • Suami dia lah yg lebih untung..dapat isteri muda cantik dan bergetah macam ni! Suami2 lain pasti jeles je…

  9. dulu noryn dah kawinla masa muda2 zmn baru nk naik…ini suami baru ke?

  10. jangan main tuduh je…noryn ni wife no dua…wife dia yang pertama ade lagi..diorang dh kawin lame,tp malas nak kecoh..dia nak kawin berape pun hak dia la…jgn buat dosa kering

  11. semua artis nk kawin ngan org yang "glam2x" jek…untung lah….

  12. Alhamdulillah…apa yang penting dia kawin..da ada ikatan yg sah..selainnya terserah lah…

  13. apa salahnye die kawin lg…dah die mampu…die gak berjaya menyelamatkn akidah anak2 die yg dulu dibawa lari bekas isteri ke australia….

  14. makcik perihatin

    Klu tak silap wife melayu tu adik Dato' Johari Salleh……Elmy ke nama nya….klu betul semoga keluarga ini dapt hidup bahagia bersama2……jgn berpisah krn dpt yang baru… kawin dgn niat yg baik InsyAllah mendapat keberkatan dunia dan akhirat

    • ooo.. ye ke.. elmy salleh tu ke.. zaman dulu kala.. femes dengan lagu-lagu ni:
      Sepasang Masa Hati..
      Ku berangan-angan..
      Rose merah..

      apa lagi entah.. boleh cari kat utube..

      • dulu aku selalu la tompang keta ayah noryn aziz ni pi keje….

        • Klau ko tahu Noryn mcm sekarang ni, dari dulu ko mesti dah tackle dia kan jdi bini..RUGI RUGI. Kalaulah masa leh berundur 20 tahun dulu..aku pun dh pasti bini lain! Aku tackle ROZITA CHE WAN habis-habisan…atau aku tackle SITI NURHALIZA masa dia sekolah lagi,,ni bini aku cun lak gak dulu2 tapi sekarang, ALAHAIIIII…ni yg berangan nk dapat bini muda mcm Noryn ni setiap malam..

          • lelaki xleh pakai..cmni ke llki y nak mempertahankan wanita..sume org leh ckp llki xpe kwen byk, ikut sunnahla pela..tp ada ke suami 2 btl2 ikut sunnah 2..c..bila wife buruk sket mulala pasang angan2..tp perempuan llki 2 muka cm tongkang pecah pun ttp syg gak..alahai..cik abang..sume org bukan muda selama2nya tau..so,sdr2la diri kita k..

  15. raja bahrin ni dulu penah kawin dgn dang suria, yg baca berita tv3 dulu..tapi dah cerai..

  16. aku rasa si raja bahrin ni pandai ayat perempuan la.. semua bini top2 je…

  17. Noryn Aziz perampas suami org! Sebab tu kahwin senyap2

counter statistics