Sunday , December 4 2016
Home / Dunia Artis / Nur Lydia Ibtisam bertudung

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

6-julia-ziegler-kahwin-mediamalaya

Julia Ziegler Kahwin Jurutera Januari 2017 (6 Gambar)

Untung badan jadi artis. Pelakon Julia Ziegler akan menamatkan zaman bujangnya dengan bakal menikahi seorang ...

12 comments

  1. hehehehhe.tampak cun walo pun bertudung gaye ala2 org veteran…wah2…aku 1st!

  2. x cun langsung…

  3. haha..hampa x tau kaa dia ni dkolah agama kat penang dulu…
    AIGS….

    • dia satu sekolah ngan aku…senior 1 tahun jer dari aku…adik dia pn sekolah tu gak …sama umur ngan aku!!!!.

  4. oit…cam huduh je pki tdg camtu…
    xsekolah ke?

  5. mcm jebeng pon ada gak! hihihihi

  6. mak ia kau xcun lgsg..aku lg cun tau..btudung lagi..hehehe

  7. bkn nk kutuk org yg berniat baik, tp at least pakai le elok ckit, skali tgk mcm maid aku… prasan tak klu maid indon, mmg diorg pakai mcm tu.. tp not bad la… at least tak der ler nmpk jambul kat dpan mcm penyanyi sorg tu…

  8. pelik betul aku tgk korang ni..bila dia tak pakai tudung korang bantai..tapi bila dah pakai tudung bantai jugak..ini;ah manusia akhir zaman..

  9. bio la die nk pkai tudung pesen ape pon…janji dia pakai tudung…jgn pkai tiub plak…
    tp asal skung die tak pkai tudung ar…sorang g belikna tudung tuk dia…taste die nak cam tudung ekin…

  10. ni pakai btl2 ke atau berlakon je
    tu sebelah kanan tu bukan ke si
    eliza AF tu…

    artis ni tudung tu pakai buang mcm
    pampers je…suka suki dorg je

    tu pasal la bila ada yg bertudung litup
    kejap je pastu buka nampak dada montok
    pastu nampak leher last2 tertanggal terus…
    nama pun artis

    bape kerat je yg bertudung terus
    kalo ada pun artis tu dah tak artis
    mcm datin suliza salam tu

counter statistics