Friday , December 9 2016
Home / Email Peminat / Ok je tengok Erra & Emran dengan aktiviti-aktiviti mereka

Ok je tengok Erra & Emran dengan aktiviti-aktiviti mereka

Ditulis oleh peminat.

Hanya nak kongsi. Kalau lepas ni keluar lagi gosip kata Erra dan Emran ada masalah, tak tahu la nak cakap apa. Foto ni bukti yang menunjukkan mereka masih bahagia tanpa perlu selalu dipamerkan di khalayak. Agaknya wartawan ni nak sentiasa tengok Erra dan Emran macam ni je kot sentiasa. Baru dikatakan tiada masalah 🙂

Walaupun diorang ni orang dikenali dan glamour di mata masyarakat (peminat), namun mereka juga perlu kehidupan yang ‘normal’ macam orang biasa. Biar la apapun harap lepas ni, kalau nak siarkan sesuatu berita, biarlah diselidik dulu.

Selagi tiada bukti tak perlu la di kecoh-kecoh kata Emran main kayu tiga. Selamat Hari Lahir Engku Emran 1 Feb dan Erra Fazira 9 Feb. Semoga Bahagia selamanya. Wah nampaknya sekarang, masing-masing dah suka main badminton ye selain Umie, Erra, Alia Lee dan Ning. Bagus – bagus! Aktiviti yang sihat 🙂

Bukan sekadar mengeratkan kasih sayang tetapi menunjukkan hubungan yang baik sesama rakan artis dan keluarga masing-masing 🙂 Rasanya lagi berfaedah baca dan tengok aktiviti artis macam ni.

Gambar penuh selepas ini.

Kredit Foto : Twitter Umie Aida

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Junaidi Fezrul Pelakon Sumpahan Kum Kum Dengan Tunang Bercuti Di Rome (2 gambar)

Mungkin ramai yang tidak berapa kenal dengan pelakon bernama Junaidi Fezrul. Tapi Kak Nam rasa ...

7 comments

  1. bekas isteri aziz m.osman tu kejap pakai tudung..kejap tak pakai..PELIK

    • la…x tau ke..lpas je divorce ngan aziz dulu kn dia ade bgtau dia x pakai tudung lg..xde pelik la..kn dh artis namanyer..

  2. ntah ape2 ntah aliah lee ni….klu pkai tdg 2 kn lg mnis…

  3. ni bodoh namanye

  4. Semoga Bahagia selamanya….amin

  5. artis bleh kate sume perangai terok..mn ade yg elok..ceh…lantak la era tu x abeh2 psl umah tangge die je..mcm die sorg je berlaki..akakakakaka

  6. Jangan kata artis perangai teruk..orang biasa pun ada juga….contohnya…..Rasanya Erra tu tak pernah kecoh pun pasal rumahtangga dia…tapi orang lain yang tak habis – habis kecoh je…Sebab bukan dia sorang je berlaki la….dia tak berkepit ke hulu ke hilir bersama gatei….Ni la…manusia….tunjuk susah..tak tunjuk pun susah…..

counter statistics