Tuesday , September 27 2016
Home / Dunia Artis / OMG! Nurul pun sudah berkulit putih uols

OMG! Nurul pun sudah berkulit putih uols

Terperanjat Famous Amos sekejap bile terpandang gambar photoshoot Nurul si janda sang Ajai dalam majalah. Mane taknye, perasan I die ni kan berkulit gelap, tetibe lak leh puteh pulok. Hehehe! Ning Baizura sibuk nak gelapkan badan, Nurul sibuk jadi mendiang Michael Jackson wannabe.

Psst, sekali pandang macam Azah Aziz pulak kan?

Ade lagi gambar di bawah hokey.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

zila-seeron-khairul-smule-bersama-mediamalaya

Zila Seeron kembali karaoke Smule dengan skandal dalam kereta?

Baru-baru ini, Zila Seeron baru sahaja muncul dalam satu rancangan A.M Live. Di dalam video ...

14 comments

  1. potosop je tu

  2. yes. Photoshoped. anyway, she look thin and gorgeous! 🙂

  3. dia se-gelap mana kalu secara aslinya? tak pena jumpa – in – person ngan dia..apa2 pun.Lawa juga ni!

  4. gelap cam azah aziz nyer color

  5. Aku suka Janda ni..memang mantoppp.. 😀

  6. Nak tergelak tengok "Mak Jan" ni. Baru-baru ni dia "claim" muka dia senget kena pukul dengan boyfriend dia….atau saja cari "reason" nak bikin muka ???

    Lepas tu menyeksikan diri tak bertempat. Gi KLCC pakai skirt pendek & ketat. Kira gersang nak cari jantan gitu.

    Setakat memutihkan muka…"ANU" tetap hitam…..black hole… tapi tetap "SEDAP" !!!

  7. ni photoshop ni..dicerahkan kulit dia..tapi mmg cantik ar dah kurus..

  8. lighting la ni….adk aku photografer/ligthingman..dia pnh wat org mcm nurul ni jd putih..

    g 1,kaler baju pn menkan peranan gak…

  9. ala gambo edit..pdhl itam je ..hahaa

  10. john dengan labunya

    putih mendanya ni..dah memang keturunan itam..
    buat mcm ne pun jadi itam gak melainkan siat kulit itam tu mcm micheal jackson tu baru putih terus

  11. the power of photoshop…hehehe

  12. kalau nurul putih macam ni mesti Ajai tak tinggalkan die menggatal dengan perempuan lain.

  13. john dengan labunya

    xda putihnye…itu sume re~edih photoshoot screen…blah la nurol, kaki jantan

counter statistics