Thursday , December 8 2016
Home / Dunia Artis / One Nation Emcees

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

19 comments

  1. x kenal…. hmm ke yg ni nyanyi lagu Careless Whisper_Wham versi Melayu?

  2. ni pun xkenal? ko duk gua ke ewiezz? o.0

    • serius… aku x kenal huhuhu…. leh kabo sape diorg ni…? Moralnya dgrlah radio tempatan (mslhnye radio kite suke putar lagu Indon, bosan tol tu yg aku x dgr) dan tontonlah stesen tv tempatan…. (hhehehe ini le akibatnye dok layan AXN, Starworld, Hallmark, Animax, E! etc….)

    • bkn.. bwh tempurung hehehehe 😀

  3. yang sorang lg tu asal pewot die bolat bebenor…

  4. hahaha..xkan la kump ni pn ko xkenal ewiezz..ko xtgk gengstarz ke? haha..gedik je pompan kump ni..

    • ooooooooooooooooooooo yg menang gangstars tu erk… hmmm… moralnye tontonlah siaran TV tempatan, ni dok tgk cenel AXN, Hallmark, Starworld, Animax, E! etc…. dan dgrlah radio tempatan (tempatan? byk putar lagu indon ade aaa, so jgn mare klu layan MIX ke Traxx ke Light N Easy ke…)
      beb, mmg aku x tgk langsung gangstartz sbb menyampah ngan pengkritik yg agungkan sesgt peserta indon season2 lepas… ye aa kite ni bknnye expert bab vokal2 sumbang mambang nih..

    • ha`ah la.. aku tgk kat youtube.. die punye joget kemain gediks tol

  5. aku minat drg..minat sgt2 BEST

  6. oit ceh…senang2 je nk ckp mimi gedik..dier ok la..satu sekolah ngan aku..tapi dier senior aku….dier best….
    baik..pandai….aktif kokurikolum..semua nya ader….
    senang2 jer ko nk ckp org gedik

  7. aku tgk yg gurl tu mcm x pakai suar dlm je heheheh

    • ye arr…. ko kn da t'biasa tk pkai… tu yg smpai mamang dok komen org tk pkai…. ske hti jew cakp kn org kn…..

  8. i suker giler dgn band nie..tp naper xdaer album lagi..

counter statistics