Wednesday , November 26 2014
Home / Gossip Panas / Ooopss…Kak Engku sudah bercerai??

Ooopss…Kak Engku sudah bercerai??

Artikel di bawah ini di-tulis oleh penulis jemputan Media Malaya; Mak Bedah.

Inilah Mak Bedah nak habaq mai ni…

Takde hujan ribut petir tetibe bile Mak Bedah bace Harian Metro ni hari, Kak Engku kesayangan Mak Bedah a.k.a Raja Azura disahkan bercerai talak satu dengan husband die pada 28 Sepetember lepas.

Hailah….kenape leh sampai bercerai-berai ni. Hish kesian pade anak-anak. Tapi ape boleh buat. Ini semue ketentuan Tuhan. Mesti ade hikmah disebaliknye lah kan.

Rase-rase korang, pembaca setie MediaMalaya, ape ek sebab perceraian Kak Engku ni? Mak Bedah agak lah, mesti sebab orang ketige ni. Iyelah.. Dari cerite yang Mak Bedah dengar, Kak Engku ni sangat menyayangi family die.

Takpelah Kak Engku, jodoh pertemuan ajal dan maut ketentuan Tuhan yang Esa. Mungkin Kak Engku sudah mencube tapi ape boleh buat, takdir penentu segale. Emosional pulak Mak Bedah pagi-pagi ni.

P/s:  Baru je Mak Bedah dengar celoteh Kak Engku tadi. Dari suare kite tak mendengar hati yang lare. Mungkin Kak Engku tak nak orang bersedih atas kedukaan die kan? Bersabar lah Kak Engku ye..

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

5 comments

  1. faham sangat perasaan kak engku… kesian dia…

  2. takziah buat beliau… telah termaktub di loh mahfuz, jodohnya setakat di situ.

  3. idop da bebas sgt..pegang jantan sane sni..mane umah tangge nk elok..raja azura ni over gle..tgk ewah2..xde batas lgsg..dhla bini org..pastu pegang sane sni..xde maruah!!da cerai br nk sedo..ceh..tp artis ape nk kisah..!

  4. gatei : aku setuju ngan ko…harap sume ni menginsafkan dia..

  5. itu la balasan bila cuba jadikan suami seperti lembu, bila suami dah tak tahan lepaskan dia nak buat sedih pulak. lain kali jaga suami baik baik jangan jadi singa yang tau mengaum ja. jaga bahasa dan layan suami baik baik, ni nak jadi queen control terhebat. insaflah kak engku, bila ada jodoh ngan orang lain lepas ni, ubah la perangai.

counter statistics