Monday , September 26 2016
Home / Gossip Panas / Ops! Ummi Nazeera nampak lurah

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

20 comments

  1. itu baju la

    cuba zoom n tgok btol2

  2. urmmm..itam sket laa~~huhu

  3. Hahaha…nampak macam baju sebab dah kategori dada labuh kebawah dah ….kalau fully open macam missile sidewinder….heheheh

  4. itam byk daki…cuci la sikit b4 nk tayang 1 dunia…

  5. tetek mcm nenek moyang jer…dah lah itam…

  6. besar betik dia ni,kembang smcm je..

  7. john dengan labunya

    hitam lah dowh…sengal lah

  8. hitam pun sedap bang

  9. lu pikirlah sendiri

    sedap dapat diisap

  10. Itu bukan lurah lagi tu..dah nampak payu dara dah pun..tinggal tak nampak pu***g je..pening tgk kerenah artis ni..

  11. gambar ni mengerikan, not because of the tetek hitam tapi mata pompuan yang kena cium itu macam mata ju-on siot!

  12. korang lelaki diluar sana….mau ke pilih calon isteri macam nie…..
    percaya kah anda jika dia katakan dia masih virgin….?????
    secondhand pun jadi lah brother….waaaaa…

  13. kalu tengok dan teliti betul2… nampak macam photoshop plak….

  14. mmg bijak la jebon ni..aku tgk kpala dia besar x sama dgn bntuk bdan dia…dah tu tgn dia mcm sparuh je..

  15. definitely fake!

  16. pic edit tu..kompom fake..cayola ckp eden ni..miahahaha..

counter statistics