Friday , September 30 2016
Home / Gossip Panas / Orang kata: Rebecca Islam yang seksi

Orang kata: Rebecca Islam yang seksi

Hmm, kecewa kami kerana bukan menjadi antara yang terawal untuk post gambar sebegini. Email yang kami terima menunjukkan Rebecca Islam yang hanya indah pada nama tapi seksi pada badannya. Itu orang kata-lah. Walaubagaimanapun, daripada banyak-banyak gambar tersebut hanya dua gambar yang kami anggap seksi 😛 Lihat di bawah.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

16 comments

  1. john dengan labunya

    ni lah malaysia islam artis,

    lawa2 bachin jgk

  2. Fuhh, memang lazat.

  3. nm jer islam tp pkaian org kafir..astghfirullahalazim..INILAH CONTOH2 AHLI NERAKA JAHANAM.. BERTAUBAT LAH WAHAI RABECCA NUR AL ISLAM SEBELUM TERLAMBAT..

  4. wahhhhhhh putih nyer dia..tapi aku bet bukan dia ni jek yg seksi melampau..kebanyakan artis mmg mcm ni..hancuss

  5. Hmmm, aku rase tgk betik si rebecca neyh cam pernah breastfeed jek kat ank die. Kalo x pon, ni mesti kes slalu xpki bra, melondehhh jek betik die. ntah2, anak die tu ank sndiri kot yg btol2. sebb kalo ank dara yg btol2 virgin, xdela brani maut laen mcm cam si rebecca neyhhh. huuu, melodi tlg siasatttt.

  6. Rebecca Kapir!

  7. BESE LA..PELACUR MMG MCM TU!!

  8. islam hanya pada nama, bukan ke dia dah pernah cakap bukan dia yang pilih nama tu…? tak ingat ke..? gambar2 ni sesuai masuk katalog sosial eskot kann? hehe…

  9. ni la fesyen ke neraka

  10. body yum yum. muka jantan. ni kene tutup beg plastik mydin la…

  11. KORANG NIH KAN!!JGN LAH NK HINA2 DIER!SPATUTNYA KORANG BERDOAKAN DIER!!BKANNYA HINA!!KORANG DPT DOSA LGI MENGHINA ORG ADALAH!!SBUK KATA ORG AHLI NERAKALAH KE NERAKAHLAH!!NNTI SKALI KORANG YG 1ST MASUK NERAKA!!X CERMINKAN DIRI!!BGANG!!

  12. yang berhormat

    nama je belakang islam.. bukan menghina tapi menegur..

  13. Rebecca, bertaubatlah sementara ada kesempatan. Wanita adalah penghuni paling ramai di dalam neraka. Di mana malu anda sebagai wanita Islam? Adakah menayangkan rambut, buah dada dan peha membuat anda merasa cantik di mata manusia? Mana lebih utama, pandangan manusia terhadap anda atau pandangan Allah terhadap anda? Kebanyakan wanita Arab sama ada di middle east atau yang tinggal di Benua Eropah dan America, mereka menutup aurat sedangkan mereka lebih cantik lagi. Saya memberi nasihat sekurang-kurangnya di Akhirath nanti bila Allah Tanya saya telah menjalankan tanggungjawab saya sebagai seorang Muslim.

  14. Kpd sakit hati: anda Silap. Sebagai seorang Muslim, tidak beriman seseorang Muslim itu sehingga dia mengasihi Muslim yang lain. Tegur untuk kebaikan amat dituntut dalam Islam. For your information, I am living in many countries for the job and living in multi cultural multi religions environment. I speak few other languages I work in nuclear field where I am the only Muslim female involve with engineering job. I am working with so many men with different level with big positions also riches men. I am proud become Muslim. Globally Malaysia is a Muslim country, thus I am expecting more from Muslim Malaysian.

counter statistics