Thursday , April 17 2014
Home / Gossip Panas / Owen Wilson hanya bergambar dengan artis seksi Malaysia sahaja? (1 gambar)

Owen Wilson hanya bergambar dengan artis seksi Malaysia sahaja? (1 gambar)

Baru je dengar berita mengenai Owen Wilson pwned Fahrin Ahmad pada satu majlis gala F1 di Mandarin Oriental Hotel, Kuala Lumpur apabila dia menolak permintaan Fahrin untuk bergambar bersamanya. Tau-tau, pelakon seksi lagi kontroversial (— katenye) telah memuat naik satu gambarnya bergambar bersama Owen Wilson selepas sesi permainan bola sepak, semalam. Way to go Owen Wilson.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

21 comments

  1. marion pun ada gambar dgn dia ni…ntah apa2 mamat ni!!!

  2. owen wilson je pun..yg dari hollywood tu pun x semestinya bagus

  3. so FA,xrugi pn xdpt amik gmbr dgn mamat ni…sume over tahap gaban…

  4. Benci sungguh tengok pontianak sekor nih.

  5. wat pe amik gambar dgn die,huhuhu

  6. cantik jer position tangan laki tu..

  7. Mcm best sgt Owen ni, baik gbr dgn kucing je dpd gbr dgn dia….

  8. tahniah juga!! moga hubungan irma dan reza diberkati oleh ALLAH SWT…sesuai sangat2 mereka berdua ni..

    • Ntah2 ko pakai tudung pun sebab kalau free hair, ko lebih siot kot!!! Ramai awek2 aku yg pakai tudung, bila free hair…ALAAHAIIII..lemah nafsu aku! Bila pakai tudung leh tahan..bila free hair muka ISHHSSH1000X. Last2 cari lain..nak cari bini alang2 dah kena macam hantaran tinggi2, baik cari yang sedap mata memandang luar dalam…dapat awek free hair dulu, baru confirm ok, then paksa pakai tudung nanti..hohoho cop “For My Eyes Only”!

  9. tah ape nk kecoh pasal owen wilson ni..manusia biasa je. bukan pelakon hebat yg menang berpuluh anugerah.. ape nak kesah sgt

  10. aah… kalau oprah ke, jackie chan ke, bebaloi gak nk bgambar… mamat ni, dlm forbes lom tentu ada nama dia

  11. bleah…bagi free pun aku tk ingin bergambar ngn makhluk 2 ekor nih.

  12. biasa la mat salih suma bernafsu kuda liar ….nk yg seksi je

  13. semestinya mereka sudah One night stand , mestilah si Zarina ni try mamat Hollywood ni.. banggalah katakan

  14. Alaaa… Ciput je pun nenen si pontianak ni! Tak heran!! Original mcm ni la, selalu pakai pushup bra yg ber psan tebal tu yg menonjol2 tu! Originalnye ciput je lah!!

  15. stahu sy artis hollywood ade hak utk owg rmai xleh bgambar dgn downg dlm sstengah stuasi..bleh saman owg tu..ni da praturan mereka..ada la sbb tu owen xnk amek gmbr…mybe dia xtaw fahrin ni plakon kte..be positive..

    • 'ada hak' msksudnya ade praturan yg dknakan kpd artis hollywood yg mbuatkn public xleh bgambr dlm sstengah stuasi..anywy, Fahrin da mnunjukkan skap gentlemen dia..wawwww!! suke dia!! ;-)

  16. xbaek tabur fitnah…de sbb disebalik kjadian

  17. pehh..lepas tu,,owen dah deal la ngan zarina,,malam tu zarina panjatla atas badan owen..dia nak merasa gak batang mat salleh..berair cipap zarina..

counter statistics