Friday , September 19 2014
PANAZZ

Terkini

Amy Search mengamuk dan maki Nabila Huda di Instagram?

Kecoh dua hari lepas apabila Nabila Huda memuat naik beberapa keping gambarnya sedang berseronok dengan kekasih baru ketika sedang bercuti di pulau. Di dalam gambar tersebut, ayahnya, Amy Search muncul dengan memberi komen yang pedas berbunyi

Abil ni dah lupe ke dulu masa kena tangkap dengan Edi kat Penang dulu. Yang jantan ni pun sama takde rasa sedan silu ke kat aku ape lagi kat public. Memang macam Pu**mak lah kau ni!!! Dah lama betul aku kua ayat ni.
Budak jantan ni memang dah tak umpamakan aku… !!!! Memang babi!!!

Kami rasa, komen Amy Search itu ditujukan buat kekasih Nabila Huda dan nampak gaya macam ada sejarah hitam diantara Amy dan budak lelaki tersebut. Apakah yang sedang berlaku sebenarnya? Adakah seorang ayah telah hilang sabar melihat gelagat anaknya yang semakin rosak tambahan pula lelaki yang yang bersama anaknya langsung tiada hormat terhadapnya?

Gambar penuh selepas ini. Read More »

Super WTF: Kompilasi kemalangan kereta menggunakan dashcam #17

Sila berhati-hati memandu di simpang berlampu isyarat, you don’t know whats coming. Read More »

Penyokong JDT bersihkan stadium, contohi disiplin Jepun (4 Gambar)

Tahniah kami ucapkan kepada penyokong JDT kerana menjadi penyokong yang terawal mencontohi jejak langkah disiplin penyokong Jepun yang membersihkan kawasan tempat duduk selepas menyaksikan perlawanan bola sepak di antara Jepun menentang Ivory Coast sempena Piala Dunia 2014.

Ketika perlawanan JDT menentang Kelantan pada 20 Jun 2014, Liga Super, dilihat penyokong JDT telah membantu membersihkan kawasan tempat duduk selepas menyaksikan perlawanan bola sepak tersebut. Jepun memang terkenal dengan sifat dan disiplin yang tinggi dan ia perlu dijadikan sebagai teladan buat penyokong Malaysia yang lain semasa menyaksikan pasukan kegemaran bermain bola sepak.

Umumnya penyokong di Malaysia lebih gemar melontar botol air dan makan kuaci sambil membuang merata-rata, kita mampu mengubahnya. Marilah sama-sama kita mengubahnya untuk menjadi yang lebih baik. Majulah sukan untuk negara. Read More »

Azwan Ali hina Adibah Noor sebagai Dinasour (2 Gambar)

Azwan Ali, ratu jantan bermulut puaka tidak dapat dipertikaikan lagi. Kami agak jelik melihat perangai dia ni, boleh kata laser tidak bertempat dan selamba mencaci orang di twitternya.

Semalam, Azwan dilihat menghina dan melabelkan seorang artis dengan dinasour. Dinasour bermaksud seseorang itu mempunyai badan yang agak besar berbanding sekelilingnya.

Antara artis yang terkesan dengan kata-kata Azwan itu ialah Adibah Noor yang kemudian dilihat membalas twitter dengan melabelkan Azwan sebagai lelaki yang gemar solek dan bergincu. Adibah juga tidak akan memaafkan Azwan yang telah melabelkannya sebagai Dinasour. Read More »

counter statistics