Wednesday , September 24 2014
PANAZZ

Terkini

Ibu Beruang vs. Harimau (12 gambar)

Untuk gadis diluar sane, ramai yang menyentuh hati kalau post-post semacam ni, kami bagi spoiler-lah senang. At the end, happy ending. Teda sapa-sapa mati, beruang tak bunuh harimau, harimau pun tak bunuh beruang. Yay! Lagi gambo after le lompat. Read More »

Yasmin Hani bakal bernikah, bekas suami Ida Nerina, Sha’arin

Tu dio noo.. Ape boleh buwek, Yasmin Hani kini sudah dimiliki malah merancang untuk bernikah pada Oktober ini uolss. Tapi yang macam best gosip ni, bakal suaminye iteww ialahhhhhhhhhh jeng jeng jeng! Bekas suami Ida Nerina, iyaitu Sha’arin. Alah yang dikatakan membelasah Ida Nerina sampai jatuh tangga tuuu sampai cewek tu patah sane sini. Opss itu gosip sajeww..

Betul jugak kate Yasmin, yang penting kejujuran antara satu sama lain. kite tamau dengo gosip-gosip liar pasal bakal laki die tu… tak betul… tak betul… Hopefully uollsss happily ever after. Cian Ida Nerina, ape cer die skang yep?

Sumber dipetik: Mangga Online, gambar oleh Beautifulnara

(Gosip) Abby Abadi putus cinta dengan Zul Ariffin?

Nampaknye gosip Abby Abadi putus cinta dengan kekasihnya sedang meliar apabila beliau meng’update’ status Facebooknye dengan ayat-ayat seperti “Miss the old him………….” dan “miss my soulmate so much!”. Apa pun kite tunggu kate rasmi dari tuan punye badan sendiri.

Adakah benar Zul Ariffin telah berubah dan memilih gadis yang lebih bergetah? Lagi gambo statement after le lompat. Read More »

Iklan Nora Danish sebagai duta

Iklan Nora Danish sebagai duta Lotion Mustajab. Bagi yang tidak mengetahui, kami banyak mengepost gambar-gambar artis sebagai duta sesuatu produk untuk rujukan di masa hadapan. Sila klik pada pautan iklan duta di atas. Gambo penuh after le jump. Read More »

counter statistics