BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Wednesday , June 1 2016

Terkini

Super LOL: Romantik biar bertempat

Awwwwww! Maca cwiiitt gitu kan? Alololo comey-comey… Puiiii! Kalau di Malaysia, mereka yang romantik tak bertempat ni biasenye golongan remaja IPT yang jawoh dari mak pak diorang, konon-konon shopping kat KLCC macam banyak wit padahal wit pinjaman MARA… LOL! Dok gitu? Takyah uols nak romennnnntik tak bertempat uols, belum tentu hidup bersama lagi. LOL lari tajuk plak. Gambar kejadian memalukan ...

Read More »

Super Weird: Penempatan Las Vegas yang unik tapi pelik

Kalau tengok dalam filem, Las Vegas nampak macam gah je kan. Wondering jugak, mana umat manusia tu tinggal kalau keliling kasino. Ini adalah penempatan di Las Vegas, bila tengok gambar-gambar ni teringat pulak kami dengan game SimCity 3000 yang dibangunkan pada tahun 1999. Lagi gambar after the jump.

Read More »
counter statistics