Thursday , August 21 2014
PANAZZ

Terkini

Jika internet dah invented sejak dolu-dolu (8 gambar)

Walaupun internet sudah mula wujud pada tahun 1960, tapi ketika itu hanyalah rangkaian antara terminal ke mainframe komputer dan teknologi World Wide Web hanya bermula secara drastik sekitar pertengahan 90-an. Tapi bayangkan kalau dari zaman tok nek kite dah ade Facebook, Twitter and what so ever, mesti ia lebih kurang macam interface ni kan? Haha zaman hippie yaww! Lagi gambar after le jump. Read More »

(Video) Save the date – Tomok dan Ayu

Amboi! Romantiknye pasangan Tomok dan Ayu yang bakal berkahwin kurang 2 hari lagi ni. Siap buat video lagi, dah jadi semacam trend pulak video macam ni oleh artis… Tak lama lagi rakyat jelata ikut bersamalah. Apa pun, video ni best cuma pada pendapat kami ia tak sehebat Save the date Elyana ajak kahwin keluaran CST Production pada tahun lepas. Read More »

Lawak Lif: Tunggu orang masuk lif

Sumber dipetik: Nida Didadu

Fizz Fairuz mengamuk dalam twitter atau propa lebih?

ManggaOnline melapurkan baru-baru ini Fizz Fairuz telah mengamuk di laman twitter marahkan seseorang. Difahamkan kemarahannya itu adalah seseorang yang dimarahnya itu tidak hadir ke lokasi yang menyebabkan jadualnya terganggu.

Namun begitu, pada pendapat uols wajarkah kita mempercayainya yang terkenal dengan sikap Raja Propa apabila timbul cerita lawak stupid Tsunami dan lawak bercinta dengan Liyana Jasmay olehnya sebelum ini? Read More »

counter statistics