Wednesday , October 1 2014
PANAZZ

Terkini

Melintas jalan di Vietnam like a boss!

Ini real story, sesiapa yang sudah pergi bandar Ho Chi Minh, Vietnam pasti akan merasakan pengalaman ni. Kami rase kalau dekat Malaysia, kalau tak kene tunjuk jari tengah mesti kene maki tak pun sure kene langgar.

Tapi berbeza kat Vietnam, walaupun kat sane sesak gile ngan motor tapi apabila melintas, uols akan melintas like a boss. Horn itu sekadar tanda peringatan sang penunggang motor bahawa mereka sudah menghampiri uols. Read More »

Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar)

Agak-agak uols macam mane bentuk dalam enjin kalau uols tak reti-reti nak sevice keta? Ni applies kat all the women out there. LOL! Gambo penuh after le lompat. Read More »

Gambar lama Zul Handy Black berkahwin (4 gambar)

Gambar kahwin Zul Handy Black suatu ketika dahulu ini telah di’share’ oleh seorang user dari forum tersohor, terbilang & gemilang, forum Cari. Lagi gambo after le lompat. Read More »

Pesta mandi alga di China (10 gambar)

Beberapa hari lepas, alga hijau telah membanjiri pantai di timur China. Penduduk di sana mengambil kesempatan untuk bermandi-manda tanpa menghiraukan kedatangan alga tersebut.

Walaupun alga itew tidak bertoksik namun ia boleh menjejaskan ekosistem laut kerana lebihan oksigen yang di bawanya. Kejadian seumpama ini adalah kali ketiga selepas tahun 2007 dan 2010. Lagi gambo after le jump. Read More »

counter statistics