BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Thursday , May 28 2015

Kes saman-menyaman antara artis filem Ratu the Movie hanyalah propa?

Kisahnya dibaca di ruangan CAK Metro Ahad hari ni, walaupun gosip tu tak ditujukan kepada sape tapi macam boleh agak ditujukan pada sape. Kami tak bley blah sebab kes saman-menyaman tu siap masuk Melodi. Kalau betul-lah itu hanya propa, berapa agaknye krew Melodi dibayar untuk menipu penonton. Ataupun krew Melodi pun sudah Wakenabeb! Diberitahu oleh rakan CAK, bab saman-menyaman tu ...

Read More »

Sharifah Amani kini couple dengan Azma Aizal Yusoof

Terima kasih kepada kupu2siang dari forum artis tersohor Malaysia, Forum CARI di atas perkongsian maklumat mengenai status Amani ini. Last year kalau kite lihat, kemain seronok lagi si Amani pergi majlis ke hulu ke hilir dengan boipren mat sallehnya, siap pegang-pegang tangan giteww. Tup-tup takde cite, aleh-aleh dah update status facebook ada hubungan dengan Azma Aiza Yusoof pula. Apa pun ...

Read More »
counter statistics