Tuesday , September 2 2014
PANAZZ

Terkini

Ada berapa kereta dalam gambar? (3 gambar)

Ok! Kalau hebat cuba la teka ade brape banyak kereta dalam gambar kat atas? Kalau tak cukup hebat, after le jump untuk jawabannye. Read More »

Kepala tercepit ketika turun bas (4 gambar)

Pemandu bas tersebut nak cepat dah tak perasan ada sorang lagi penumpang sedang turun dan terus menutup pintu bas and suddenly.. Ouch! Lagi gambar after le jump. Read More »

Jika internet dah invented sejak dolu-dolu (8 gambar)

Walaupun internet sudah mula wujud pada tahun 1960, tapi ketika itu hanyalah rangkaian antara terminal ke mainframe komputer dan teknologi World Wide Web hanya bermula secara drastik sekitar pertengahan 90-an. Tapi bayangkan kalau dari zaman tok nek kite dah ade Facebook, Twitter and what so ever, mesti ia lebih kurang macam interface ni kan? Haha zaman hippie yaww! Lagi gambar after le jump. Read More »

(Video) Save the date – Tomok dan Ayu

Amboi! Romantiknye pasangan Tomok dan Ayu yang bakal berkahwin kurang 2 hari lagi ni. Siap buat video lagi, dah jadi semacam trend pulak video macam ni oleh artis… Tak lama lagi rakyat jelata ikut bersamalah. Apa pun, video ni best cuma pada pendapat kami ia tak sehebat Save the date Elyana ajak kahwin keluaran CST Production pada tahun lepas. Read More »

counter statistics