Wednesday , July 30 2014
PANAZZ

Terkini

Super Ouch: Hidup dengan ketumbuhan seberat 80 kilogram

Mamat Vietnam ni telah hidup sepanjang 30 tahun dengan membawa ketumbuhan seberat 80 kilogram! Walaupun doktor telah membuat pembedahan pada ketumbuhan tersebut, ketumbuhan itu masih membesar. Lagi gambar after the jump. Read More »

Super Pelik: Service penghawa dingin di tingkat…?

Mamat ni servis aircond kat tingkat 4. Or is it? Gambar penuh after the jump. Read More »

(Lawak) Hobi pelajar sekolah rendah

Adoi tak boleh tahan la hobi pelajar sekolah rendah ni… Aiyakkk!!

Siti Saleha @ Nora Elena bersama kekasih?

Gambar ini telah dikirim melalui email, katanya ini adalah kekasih kepada watak popular drama Nora Elena iaitu Siti Saleha. Wow! Bukan calang-calang boipren jugak Siti Saleha ni pilih, dalam Nora Elena pilih cina muslim, realiti pun yang mix-mix gak kan. Lagi gambar Siti Saleha bersama kekasih after the jump. Read More »

counter statistics