BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Tuesday , February 9 2016

Terkini

Rozita Che Wan pula masuk hospital gara-gara Hepatitis

Selepas kekasihnya, Shahir AF8 masuk hospital kerana terjatuh dalam bilir air ketika mandi dan menyebabkan keretakan pada tulangnya, Rozita Che Wan juga dimasukkan ke Pusat Perubatan Sime Darby gara-gara dipercayai menghidap Hepatitis. Selepas pemeriksaan, doktor mengesahkan RCW menghidap Hepatitis kerana dia sering berasa sakit kepala. Nampaknya kedua-dua pasangan sejoli ini terpaksa berehat kerana kesihatan masing-masing.

Read More »

Khir Rahman tegur Gambit Saifullah usah kaitkan filemnya

Kami dah malas sebenarnye nak cite pasal Gambit ni, maklumlah dia ni seekor “anjing” yang ganas, sukar untuk dijinakkan. Tapi yang ni macam best sikit sebab baru-baru ini Khir Rahman telah menegur Gambit melalui laman twitternya supaya usah samakan karya filemnya dengan video kualiti tahi dan ghairah milik Gambit kerana Gambit telah samakan Anu dalam Botol sama seperti klip videonya ...

Read More »
puteri-lily-othman-aziz

Tahniah, Aziz M. Osman bakal menimang anak

Nampaknya berita gembira bakal dikongsi bersama kerana pengarah filem terkenal Aziz M. Osman bakal menimang baby tak lama lagi. Selepas berkahwin dengan Puteri Lily Lokman pada 6 Jun 2010 tahun lepas, kini isterinya sudah sarat mengandung. Difahamkan kandungannya kini berusia sekitar 7 bulan. Tahniah buat pasangan Aziz M. Osman dan isteri, Puteri Lily Lokman.

Read More »

Shahir AF8 jatuh bilik air, tulang tangan retak

Agaknye berangan RCW semasa “mandi” dalam bilik air membuatkan Shahir AF8 tergelincir di dalam bilik air kampung halamannya. Akibat dari tergelincir tersebut, Shahir mengalami keretakan pada tulang tangannya dan telah pun mendapat rawatan di pusat perubatan terdekat. Kejadian itu menyebabkan Shahir akan bercuti selama seminggu untuk berehat. Psst, tak takut ke dalam mase seminggu ni Zain Saidin usha RCW? LOL!

Read More »
counter statistics