Thursday , October 23 2014
PANAZZ

Terkini

Majlis cukur jambul anak Jimmy Shanley tidak jadi gara-gara…

Kalau uols perasan, cerita Jimmy Shanley dengan isterinya Nursuhaila ni macam cerita Nora Elena tak? Kahwin bukan pilihan isteri, lari dari suami dll. Bezanya kite tak dapat tengok live dan hanya baca dari hasil coretan bias seorang wartawan.

Apa pun kite tak tau apa pucuk pangkal cerite mereka ini. Difahamkan Jimmy telah beriya-iya menjemput sahabat dan media untuk menghadiri majlis cukur jambul anak sulungnya di kediaman ibu mentuanya when suddenly terpaksa cancel sebab isterinya, Nursuhaila buat hal lagi.

Bersabarlah Jimmy, hati wanita ibarat kerak nasi. Sekeras mana pun ia, bila diletak air maka lembutlah ia. But everthing happens for a reason, right? Ce cite betul-betul ce cite betul.

Amy Winehouse meninggal dunia akibat overdose dadah

Pemenang Anugerah Grammy, Amy Winehouse ditemui mati dalam rumahnya di London utara dijangka kerana overdose dadah. Pada tahun 2006, penyanyi ini telah membawa pulang lima Anugerah Grammy melalui albumnya yang terjual berjuta salinan. Penyanyi yang mempunyai powerful voice ini telah meninggal dunia pada usia 27 tahun. Read More »

Super Fail: Marah website Tonton sebab takleh akses

LOL! Orang gilak marahkan website Tonton sebab takleh view walaupun mempunyai koneksi selaju 100mbps. Die tak perasan agaknye content filter denied tu maknonye ofis dio sudah block website tersebut. Malu maaaakkkk! LMFAO!

Ziana Zain malatop mabeles di Maybank TreatsFair (7 gambar + 1 video)

Ziana Zain tetap menten mabeles and malatop nyahhhh! Ziana Zain bergaun biruuuu uolss. After the jump for more images & video ketika Ziana Zain performed lagu Sangkar Cinta bersama die hard fannya. Read More »

counter statistics