Saturday , August 30 2014
PANAZZ

Terkini

(Video) Save the date – Tomok dan Ayu

Amboi! Romantiknye pasangan Tomok dan Ayu yang bakal berkahwin kurang 2 hari lagi ni. Siap buat video lagi, dah jadi semacam trend pulak video macam ni oleh artis… Tak lama lagi rakyat jelata ikut bersamalah. Apa pun, video ni best cuma pada pendapat kami ia tak sehebat Save the date Elyana ajak kahwin keluaran CST Production pada tahun lepas. Read More »

Lawak Lif: Tunggu orang masuk lif

Sumber dipetik: Nida Didadu

Fizz Fairuz mengamuk dalam twitter atau propa lebih?

ManggaOnline melapurkan baru-baru ini Fizz Fairuz telah mengamuk di laman twitter marahkan seseorang. Difahamkan kemarahannya itu adalah seseorang yang dimarahnya itu tidak hadir ke lokasi yang menyebabkan jadualnya terganggu.

Namun begitu, pada pendapat uols wajarkah kita mempercayainya yang terkenal dengan sikap Raja Propa apabila timbul cerita lawak stupid Tsunami dan lawak bercinta dengan Liyana Jasmay olehnya sebelum ini? Read More »

Confirm Que Haidar kembali berlakon, Yeah!

Maklumat yang diterima melalui Soseh Soseh Harian Metro yang memberitahu Que Haidar bakal kembali menggegarkan persada lakonan selepas setahun bersara.

Ternyata hanya Mamat Khalid mampu menundukkan Que Haidar (atau mungkin mampu menundukkan Linda Jasmin, LOL!) untuk kembali berlakon menjayakan filem sekuel Rock 2.

Selain Que Haidar, turut yang akan menjayakan filem ini ialah Khir Rahman (brader yang sound lembu Gambit Saifullah), Sofi Jikan, Pekin dan ramai artis lain. Acai dengan Mail Lambung takde ke abang Mamat Khalid??

ps: Tak sabar nak nonton lakonan Que Haidar yang malatop debabom! Read More »

counter statistics