Thursday , October 2 2014
PANAZZ

Terkini

Super Seksi: Photoshoot Neelofa di Harian Metro (4 gambar)

Terliur tengok photoshoot Neelofa ni kat Harian Metro semalam, no wonder la dia menjadi kegilaan kerabat sehingga menyebabkan Neelofa dan Fazura tidak bertegur sapa. Lagi gambar Noor Neelofa after le lompat. Read More »

Terima kasih kepada blogger

Kami ingin mengeluarkan entri khas kepada blogger-blogger yang mempromosikan blog kami di blog mereka dan memberi trafik kepada kami untuk bulan Jun 2011. Ini adalah top 7 blogger yang sangat kami berterima kasih (excluding bloglist & blog yang sudah tidak aktif.) :)

1. My Adha
2. you’ve got to read it to feel it
3. life@fAZlisan.com
4. Lya Colours
5. Cer Citer Cer Citer
6. nur iman najwa
7. Bersama Mazidul

Super Pelik: Iklan gula berangin pelik menggegarkan otak anda

Sumber dipetik: Youtube

Khai dan Rosma bakal keluarkan single duet bersama

018723819

Mendengar berita ini, kami mengucapkan tahniah. Pasangan suami isteri ini dikatakan sudah tidak sabar-sabar menantikan kemunculan single duet mereka berdua. Dalam diam-diam tak sangka pula sudah hampir muncul lagu mereka ini.

Persoalannya kenapa baru sekarang uols baru nak keluarkan single duet? Kenapa bukan dari dolu? Ohh.. dulu kan uols berdua busy bersama ACK Yawwwwwwwwwww! Ataupun uols dah sudah kena kencing sama itu AC yawww.

Oi oi dah la wei, tak baik fitnah diowang tawwww. Orite orite! Tahniah Khai & Rosma. Tak sabar tunggu single duet kowang. Read More »

counter statistics