BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Saturday , May 28 2016

Terkini

Kebodohan Gambit Saifullah makin terserlah

Uols bace tak newspaper hari ni mengenai ulasan video kualiti tahi dan lucah arahan Gambit Saifullah. Kami tak boleh blah dengan jawapannya. Jawapanya serius shit bodoh, mana taknye. Ade ke bagi jawapan “Bagi saya video itu tidak salah, lagi pun ianya dimuatkan dalan Youtube untuk pasaran Amerika.. terpulanglah kepada masyarakat di negara ini untuk menilai sama ada menerimanya atau tidak.” ...

Read More »

Salleh Yaccob honeymoon di Beijing bersama semua isterinya

Serius kami sangat jeles dengan Salih Yaccob. Betapa hebatnya dia menyatukan kesemua isteri dan anak-anaknya untuk bercuti di Beijing, China selama 6 hari. Patut la pagi tadi sepi tanpa Abang Jem. Percutian mereka semua dianjurkan Asmadi Group Travel and Tours Sdn Bhd turut disertai 40 orang peminat Salleh Yaccob dari Johor Bahru, Johor.

Read More »

Gambit Saifullah, tahun lepas pergi umrah tahun ni maki hamun

Ewah-ewah! Sedap betul bace twitter Gambit Saifullah pasal maki blogger-blogger yang cite pasalnya. Selepas insiden muzik video kualiti tahi dan lucah darinya yaitu muzik video Prema Yin dan Shah Jaszle, masih ada hati nak marah. Macam ini ke perangai artis selepas balik umrah? Maki hamun sebab video bangang-nya tak boleh diterima ramai? Blah lah wei! Gi balik kampung kalau tak ...

Read More »
counter statistics