BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Saturday , June 25 2016

Terkini

puteri-lily-othman-aziz

Tahniah, Aziz M. Osman bakal menimang anak

Nampaknya berita gembira bakal dikongsi bersama kerana pengarah filem terkenal Aziz M. Osman bakal menimang baby tak lama lagi. Selepas berkahwin dengan Puteri Lily Lokman pada 6 Jun 2010 tahun lepas, kini isterinya sudah sarat mengandung. Difahamkan kandungannya kini berusia sekitar 7 bulan. Tahniah buat pasangan Aziz M. Osman dan isteri, Puteri Lily Lokman.

Read More »

Shahir AF8 jatuh bilik air, tulang tangan retak

Agaknye berangan RCW semasa “mandi” dalam bilik air membuatkan Shahir AF8 tergelincir di dalam bilik air kampung halamannya. Akibat dari tergelincir tersebut, Shahir mengalami keretakan pada tulang tangannya dan telah pun mendapat rawatan di pusat perubatan terdekat. Kejadian itu menyebabkan Shahir akan bercuti selama seminggu untuk berehat. Psst, tak takut ke dalam mase seminggu ni Zain Saidin usha RCW? LOL!

Read More »

(Gossip) Mawi jual banglo RM1 juta, mengalami masalah kewangan?

Jika empat tahun lalu, Mawi dan Ikin dikhabarkan membeli sebuah rumah banglo bernilai RM 1juta di kawasan kelab golf Bandar Baru Bangi, kini sekali lagi cerita mengenai rumahnya itu diperkatakan. Mawi atau nama sebenarnya Asmawi Ani, dikhabarkan sudah menjual rumah banglo miliknya itu kerana tidak mampu lagi menanggung kos penyelenggaran dan bayaran bulanan rumah tersebut. Mawi juga dikhabarkan mengalami masalah ...

Read More »
awektaukeyjambu1

Tauke Jambu berkahwin atau duda?

Hailah, macam-macam gosip kan bila dah mula popular ni. Baru-baru ni selepas insiden gambar Tauke bersama kekasihnya tersebar di blog-blog hiburan, ada antara komen yang dihantar peminat menjelaskan bahawa Tauke sebenarnya sudah berkahwin! Ada pula yang memberitahu dia kini sudah bergelar duda anak enam. Yang mana betul hanya Tauke saje boleh jelaskan. Yang lebih menariknya, Tauke dituduh seorang yang garang ...

Read More »
counter statistics