Saturday , August 30 2014
PANAZZ

Terkini

Photoshoot Fizz Fairuz peluk Tiz Zaqyah

Lagi banyak gambar uols boleh baca dalam majalah Media Hiburan. Saje letak satu gambar, nanti ade makhluk yang sentap hati mak nak dengan kami kalau letak banyak-banyak. Gambar penuh after the jump. Read More »

Video Kekejaman Industri Penternakan Haiwan

Pernah tak uols terfikir mase makan makanan yang sedap-sedap tak kire la ape jenis tempat seperti McDonald, Secret Recipes atau apa sahaje makanan selain yang provide sayur-sayuran. Pernah terfikir macam mana proses yang dilakukan industri penternakan haiwan-haiwan tersebut? Adakah mengikut prosedur yang betul atau mengikut nafsu kekejaman manusia.

p/s: Jangan tengok kalau hati tak kuat.

Sumber dipetik: Blog Serius

Iklan bertudung tapi pakai skirt MayFair

Ditulis oleh peminat.

Hi, Media Malaya.

Cuba tengok Harian Metro hari ini, 18 April 2011, muka surat R3, iklan Mayfair & Reeskin.

Adalah sangat tak logik perempuan bertudung pakai skirt pendek paras lutut(gambar perempuan baju purple). nampak sangat mayfair copy paste kepala lain badan orang lain. Memang ada ramai yang letak testimonial, dari pakai tudung jadi tak pakai tudung tapi kalau yang macam ni sangat jarang berlaku. tu belom lagi crop gambar… sharing is caring! Daaa…

Thanks for the email Massrsha. Gambar penuh after the jump. Read More »

Memey Suhaiza utamakan kerjaya daripada panggilan mahkamah

Foto kredit: shutterdemon

Bagus gak jawapan Memey dalam Harian Metro hari ni, jawapan terbaik untuk mengelakkan orang tersalah faham di atas diketidakhadirannya ke mahkamah.

[quote]Jangan salah faham, saya bukan sengaja tidak mahu ke mahkamah, tetapi apa saya boleh buat. Kedua-duanya penting, sama ada kes mahkamah dan berlakon, namun saya terpaksa mengutamakan kerjaya terlebih dahulu”.[/quote]

Menurut Memey, dia sudah berbincang dengan pihak produksi drama lakonannya tetapi dia menyalahkan pihak produksi kerana mereka berkeras untuk membenarkannya kerana akan mengganggu kelancaran sesi penggambaran drama tersebut.

Agaknya siapa kepala pihak produksi yang tidak benarkan Memey untuk hadir ke mahkamah tersebut? Ce cite ce cite.

counter statistics