Wednesday , April 26 2017

Terkini

Gambit Saifullah, tahun lepas pergi umrah tahun ni maki hamun

Ewah-ewah! Sedap betul bace twitter Gambit Saifullah pasal maki blogger-blogger yang cite pasalnya. Selepas insiden muzik video kualiti tahi dan lucah darinya yaitu muzik video Prema Yin dan Shah Jaszle, masih ada hati nak marah. Macam ini ke perangai artis selepas balik umrah? Maki hamun sebab video bangang-nya tak boleh diterima ramai? Blah lah wei! Gi balik kampung kalau tak ...

Read More »

Cara terbaik perli kontraktor jalan di Malaysia

Jalanraya dekat Malaysia ni boleh dikategorikan sebagai macam haram. Ada kawan kami dulu masa kerja sebagai kontraktor cakap projek paling mudah dan paling kurang modal dan untung banyak ialah bila dapat projek turap jalan raya. Bila kami tengok jalanraya dekat Malaysia berlubang-lubang selepas sebulan diturap, kami faham maksudnya. Kualiti takde sebab masing-masing nak untung lebih. Tapi dengan gambar-gambar macam ni ...

Read More »

Bilik bernilai USD100 ribu!

Tengok bilik ni dari jarak jauh, nampak macam susunam batu bata tapi sebenarnya diding dan temboknya ditambal dengan wang kertas Amarika dan segala tampalan tersebut mencecah USD 100 ribu! Lagi gambar after the jump.

Read More »

Volkswagen Aqua, fantasi menjadi realiti?

Realiti? Belum lagi, maybe one day. Volkswagen Aqua merupakan hovercraft yang telah di’design oleh Yuhan Zhang, berusia 21 tahun yang berasal dari negara China. Walaupun rekabentuk ini telah tercalon CDN Car Design Awards China, macam mane nak masuk hovercraft ni? Lagi gambar after the jump.

Read More »
counter statistics