Saturday , November 22 2014
PANAZZ

Terkini

Gempar: Rakan artis tinggalkan AC Mizal dan jualan gelangnya

Dipetik Media Hiburan, ramai geng-geng artis yang dahulunya gigih menjual gelang bersama AC Mizal kini sudah menarik diri. Bertemu dengan beberapa artis yang dimaksudkan tersebut, rata-rata mereka memberitahu tiada kena mengena lagi dengan perniagaan bersama AC Mizal itu.

[quote]”Masing-masing keluar ada alasan mereka sendiri. Macam saya, saya tak nak terlibat dengan perniagaan MLM, jadi sebab itulah saya menarik diri,” ujar Salima AF yang ditemui dalam satu majlis.[/quote]

Antara artis lain yang turut mengakui sudah tidak bersama AC lagi ialah Khai, Rosma, Lan Kristal dan Aliff AF. Masing-masing apabila ditanya hanya menjawab ada alasan tersendiri.

Dulu masa AididLeaks hentam habis-habisan penjualan gelang tu, geng-geng artis yang keluar tu lah yang paling mempertahankan AC Mizal, kini masing-masing keluar atas alasan tersendiri. Jeng jeng jeng! Laman web rasmi gelang AC Mizal juga kini ditutup, jeng jeng jeng! Apakah ini semua?

Pelik yo!

  • Tutup Fan page
  • Tutup Laman Web Rasmi Gelang AC
  • Geng artis keluar dari penjualan bersama.

Psst, difahamkan jugak AC Mizal kini tengah mencari perempuan yang berisi untuk menjadi ikon produk terbarunya, mungkin produk diet. Ape cite agaknye tu? Produk diet lebih selamat dan tidak mudah diganggu AididLeaks?

(Gambar) Bayi pertama Darling Ngasri

Tahniah kepada Darling Ngasri di atas kelahiran anak lelaki pertamanya. Anak lelaki itu diberi nama Nur Nashrullah Nur Azlin telah selamat dilahirkan pada 21 Mei 2011.

(Gambar) Kesan pada tangan kepada yang obses dengan video game

Kepada ibu bapa, jangan biarkan anak uols terlalu obses dengan permainan video. Kelak kesannya seperti gambar-gambar di bawah ini. Takkan nak salahkan nasi lemak kantin pulak kalau tangan anak dah cacat? Lagi gambar after the jump. Read More »

Siti Nurhaliza nampak slim di pertunjukan koleksi Rizman Ruzaini

Baru-baru ni pereka fesyen Rizman Ruzaini telah mengadakan fashion show sempena koleksi baju raya buatannya, dan salah seorang antara artis yang hadir ialah Datuk Siti Nurhaliza. Nampak slim dia ketika persembahan itu, mungkin kerana mengenakan pakaian berwarna hitam? Lagi gambar after the jump. Read More »

counter statistics