Saturday , August 19 2017

Terkini

Harian Metro Photoshop Failed

Yo gais! Hari ni kami nak ajar tutorial kat uolss macam mana nak jadi failed macam designer Harian Metro semalam. Kalau siapa perasan dalam newspaper mesti perasan gambar failed ni. Gambar di atas adalah gambar original, kesan effect tebaboom oleh designer Photoshop Harian Metro after the jump.

Read More »

Apabila kayu sugi redesign sebagai berus gigi

Ini adalah kayu sugi yang telah diredesign supaya tampak lebih menarik walhal bende ni dah digunakan sejak zaman Nabi lagi. Percaye tak, orang kite kalau tak redesign sesuatu benda yang lama, mesti diorang takkan pakai, old fashion katenye.Lagi banyak gambar after the jump.

Read More »

Filem Syamsul Yusof, KL Gangster RM1.5 Juta hari pertama

Tahniah kepada pengarah filem muda, Syamsul Yusof kerana kutipan filem KL Gangster telah mencecah RM1.5 Juta hanya pada hari pertama! Sebagai nota, Syamsul Yusof telah menang gelaran Pengarah Terbaik di Festival Filem Malaysia pada tahun lepas. Selain daripada plot filem yang menarik, tarikan artis-artis popular juga merupakan sebagai salah satu faktor menarik peminat ke panggung wayang. Antara artis yang membintangi ...

Read More »

Just as expected: Hazama Juara Akademi Fantasia 9

Malas nak tulis banyak-banyak. Buang masa je. Ini semua mainan Astro yang dah tak laku tu. Copy pasta dari Mangga Online. Peserta pilihan Hazama, menepati ramalan ramai apabila muncul juara Akademi Fantasia musim ke-9 (AF9) pada final pertandingan program realiti televisyen itu di Dataran Putrajaya, Putrajaya di sini malam ini. Hazama atau Hazama Ahmad Azmi yang menewaskan tiga lagi finalis ...

Read More »

Tom Mystarz LG putus tunang?

Dua bulan lepas, gambar-gambar pertunangan Tom Mystarz LG kami telah post di dalam blog ini. Ku sangkakan panas sampai ke petang, rupanya hujan di tengah hari. Dilaporkan dalam BiPop hari ini pertunangan Tom dengan Ferdzaus (bekas suami yang curang) sudah berakhir. Tom apabila ditanya, dia cuba mengelak dan berharap hubungannya itu tidak diperkatakan. Namun ia hanya menjawab hubungannya itu sudah ...

Read More »
counter statistics