BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Tuesday , February 9 2016

Terkini

Jiran Elly Suriati bunuh diri, tikam perut 10 kali

Seorang lelaki berbangsa Cina telah membunuh diri dengan nekad menikam dada dan perutnya lebih 10 kali dengan pisau pada awal pagi ketika isteri dan jiran sedang nyenyak tidur. Isterinya hanya menyedari apabila terjaga daripada tidur kerana terdengar bunyi seperti orang sedang bergaduh. Difahamkan lelaki tersebut membunuh diri kerana mengalami tekanan perasaan serius baru-baru ini disebabkan pelbagai masalah yang dihadapi. Elly ...

Read More »

Gambar sekitar perkahwinan Farish Aziz & Zahrah Fowzi

18 Februari lepas, Farish Aziz telah selamat menjadi suami yang sah kepada pasangannya Zahrah Fowzi apabila diijabkabulkan di Resort Shangri-La Tanjung Aru, Kota Kinabalu, Sabah. Farish Aziz merupakan pelakon popular drama Kau dan Aku di Astro Ria dan isterinya, Zahrah Fowzi merupakan seorang peguam. Lagi gambar perkahwina mereka selepas ini.

Read More »

Siti Sarah dan Shuib, kumpulan Sepah nikah hari ini

Pada petang ini, Siti Sarah Raisuddin bakal bergelar isteri kepada pelawak kumpulan Sepah, Shahmira Muhammad atau lebih dikenali sebagai Shuib Sepah. Majlis nikah yang bakal berlangsung itu dijadualkan berlangsung di rumah pengantin perempuan di Bukit Bandaraya, Bangsar manakala majlis sanding mereka pada keesokan hari.

Read More »
tizzaqyahnurkasih

Tiz Zaqyah berduet dengan Yassin, lagu tema Nur Kasih The Movie

Haa.. kao hado? Seriously kami suka suara Tiz Zaqyah, bile dengar lagu ni macam gabungan suara Elyana dengan Waheeda. Powerful voice. Tapi bile berduet dengan Yassin, lagu ni macam ada something wrong-lah kan? Do you guys agree? Oklah, taknak komen banyak pasal suara dan gandingan suara dalam lagu ni, kang ade pulak yang sentap hati mak nak dengan kami.

Read More »
counter statistics