Friday , August 29 2014
PANAZZ

Terkini

Top 10 entri popular bulan November 2010

Ok guys, Entri Popular pilihan pengunjung blog Media Malaya sepanjang bulan November 2010. Bagi sesiapa yang tertinggal, boleh rujuk di bawah.

WTF: Gadis mempunyai tiga payudara! 9,996
Jawapan AC Mizal mengenai gelang palsu, jawapan kami 7,999
(Gambar) Zizie Ezette posing atas katil 7,582
Mizz Nina pun ketiak basah! 6,674
Koleksi Gambar Zizie Izette nampak lurah pula 6,617
Isteri Malique, Melissa Maureen dirompak dicabul 6,183
Eksklusif: Abby Abadi sambut birthday Zul Ariffin dirumahnya 5,944
Bukti gambar Nabil cium bukan super-impose #1? 5,240
Tiz Zaqyah Heroin Nurkasih Bersosial 5,168
Gambar kahwin Saerah dan Saiful 5,148

Sudah kami jangka, apa saje berkaitan entri yang agak lucah pasti popular di blog kami, ini dibuktikan dengan entri paling banyak dilawati pengunjung iaitu gambar gadis yang mempunyai tiga payudara.

Entri berkaitan penipuan gelang AC Mizal melonjak ke tangga kedua kerana isu ini juga sangat popular pada bulan lepas apabila didedahkan oleh blog Aidid.

Boleh tak uols berhenti lawat gambar Zizie Ezette atas katil? Setiap bulan asyik dia berada di ranking dan bulan ni ditempat ke-3. Just joking :P

Bekas suami Maya Karin yang….

Artikel di bawah ini di-tulis oleh penulis jemputan Media Malaya; Mak Bedah.

Wahhh!!! Kecoq ayaq liuq Mak Bedah tengok body ex-husband Maya Karin ni.Fuhh!!Terbakaq no.. Haha

Steven David Shorthose atau nama Islam nye Muhammad Ali, adalah bekas suami Maya Karin. Die nie rasenye cikgu matematik,tapi kapal dalam gambo tu tak taulah kalau2 die yang punye. Badan mamat saleh ni huiyoo. Mantop!! Ape lah Maya Karin ni, dah ade husband yang hensem kacak gini, Remy Ishak sang playboy jugak die kejar. Hailah…. Kalau Mak Bedah lah, Mak Bedah simpan wat pekasam. Hahahaha.

Enjoy Read More »

Disebalik tabir video pernikahan Elyana

Artikel di bawah ini di-tulis oleh penulis jemputan Media Malaya; Mak Bedah.

Uols semue mesti dah tengok kan video yang Elyana ajak suami die kahwin. Dorang pun dah selamat dinikahkan oleh bapa Elyana sendiri pade 19.11.2010 yang lepas.

Ok2. Video ni pulak adalah di sebalik tabir semase pernikahan mereka. Yang penting Elyana sangat comeii hokeh!. Semase Mak Bedah tengok video ni, rase sebak pulak. Teringat mase Mak Bedah nikah dolu2. Hihihi. Orang2 perempuan yang dah kahwin mesti paham ape yang Mak Bedah rase. Ruginye Mak Bedah tak buat video cenggini.Kalau tak leh jugek Mak Bedah post kan kat MediaMalaya ni. Kurang2 leh tumpang gelemer Elyana. Haha.

Okeh uolls..Enjoyy!!

Gambar Nita Hamzah di Parti ke-20 Eh! yang seksi

Selepas beberapa bulan berpisah dengan Zahid AF2, Nita Hamzah Malaysian Idol telah muncul di parti Eh! yang ke-20 tempoh hari. Pakaiannya yang daring menjadi tumpuan pada sesi bergambar parti tersebut. Namun kita ketahui Nita kini juga sudah mempunyai pasangan kekasih bergelar E.

Sumber inspirasi: Mangga Online
counter statistics