Friday , November 24 2017

Terkini

Gambar Irma Hasmie berhijab

Alhamdulillah. Akhirnye berhijab jua Irma Hasmie nie. Dah dapat hidayah, berubahlah die kan? Harapannye, jangan lah sekerat jalan je niat tu. Macam sesetengah artis nie bile nak berlakun abes nampak leher, pakai baju ketat-metat. Biorlah bertudung tu kene dengan care pemakaian jugak, ye tak? Ooh! Lagi teruk kalau berlakun satu2 watak tu, hilang tudung nye. Konon-konon nak menjiwai watak pulak. ...

Read More »

Hikayat Merong Mahawangsa, 4 hari RM2.2 Juta!

Walaupun kami belum berkesempatan untuk menonton Hikayat Merong Mahawangsa, tapi kami amat berbangga dengan pencapaian filem yang ditayangkan di 69 panggung seluruh Malaysia ini. Buat pengetahuan uols, pada hari pembukaan sahaja ia mencatat kutipan sebanyak RM500 ribu! Kini dalam masa 4 hari sudah mencecah RM2.2 Juta! Namun begitu, dipetik Norman Halim berkata “HMM pasti berhadapan cabaran apabila ia akan dipindahkan ...

Read More »

Maya Karin bercinta dengan suami Tiara Jacquelina, hukum karma?

Well itu yang kami baca di laman Murai mengenai gosip panas bak kopi o tek tarik Maya Karin rapat dengan Datuk Seri Effendi Norwawi, suami kepada Datin Seri Tiara Jacquelina! Hasil copy pasta di bawah sila baca dengan perasaan emosi. [quote]Jelas teman Murai Batu, Maya kini sedang menjalinkan hubungan yang akrab dengan Datuk Seri Effendi Norwawi yang juga merupakan suami ...

Read More »
counter statistics