Saturday , November 1 2014
PANAZZ

Terkini

Siti Sarah dan Shuib, kumpulan Sepah nikah hari ini

Pada petang ini, Siti Sarah Raisuddin bakal bergelar isteri kepada pelawak kumpulan Sepah, Shahmira Muhammad atau lebih dikenali sebagai Shuib Sepah.

Majlis nikah yang bakal berlangsung itu dijadualkan berlangsung di rumah pengantin perempuan di Bukit Bandaraya, Bangsar manakala majlis sanding mereka pada keesokan hari.

Lawak: Pemain bola sepak pukul diri sendiri guna tangan lawan

Haha pelawok pelawok! Serius lawak paling jahanam dalam dunia bola sepak selepas Rivaldo. Player ni yang ditackle telah menggunakan tangan lawannya untuk memukul dirinya sendiri untuk mendapatkan sepakan percuma. Guess what? Dia berjaye! LOOOOOL! Baca lagi untuk tonton video tersebut.
Read More »

Tiz Zaqyah berduet dengan Yassin, lagu tema Nur Kasih The Movie

Haa.. kao hado? Seriously kami suka suara Tiz Zaqyah, bile dengar lagu ni macam gabungan suara Elyana dengan Waheeda. Powerful voice. Tapi bile berduet dengan Yassin, lagu ni macam ada something wrong-lah kan? Do you guys agree? Oklah, taknak komen banyak pasal suara dan gandingan suara dalam lagu ni, kang ade pulak yang sentap hati mak nak dengan kami. Read More »

Comel Gilew..

Comel gilelah budak decik nie. Mak Bedah dapat daripade blog fofular CikEpal. Dari info Cik Epal, ayah die ni buat video dak decik name Nina nie untuk beritau progress tumbesaran anak die nie. Katenye, skang nie ayah Nina bertugas sebagai guru di Jepun dan diorang ni berasal dari California. Lagi video dan gambo -

Read More »

counter statistics