Kamis , Januari 29 2015
PANAZZ

Terkini

Sharifah Amani kini couple dengan Azma Aizal Yusoof

Terima kasih kepada kupu2siang dari forum artis tersohor Malaysia, Forum CARI di atas perkongsian maklumat mengenai status Amani ini. Last year kalau kite lihat, kemain seronok lagi si Amani pergi majlis ke hulu ke hilir dengan boipren mat sallehnya, siap pegang-pegang tangan giteww. Tup-tup takde cite, aleh-aleh dah update status facebook ada hubungan dengan Azma Aiza Yusoof pula. Apa pun tahniah. Karang cakap lebey, mula la sentaphatimaknak si Amani tu.. Read More »

Cantiknya awek berambut perang.. eh eh??

Fuh macam cantik gitew bile tengok gadis berambut perang ni. Ala-ala chinese look gitewww kan. Tapi.. cube teliti betul-betul.. Alamak! Itu bukan gadis! Tapi itu ialah Saiful Bakeri yang satu ketika dolu pernah join Malaysia Idol! OMFG! Lagi gambar awek cun after the jump. Read More »

Gambar Ridzuan Hashim dengan siapa?

Apa dah jadi? Macam ni ke nak jadikan artis sebagai ikon? Puiih! Kredit penuh tanpa prejudis buat Beautifulnara. Lagi gambar after the jump. Read More »

Datuk Malek Noor sihat dan dibenarkan pulang dari hospital

Minum kopi dan pasta di Restoran Utusan Malaysia.

Bekas jaguh bina badan Asia, Datuk Malek Noor hari ini dibenarkan pulang selepas lapan hari menjalani rawatan di Hospital Pantai Ipoh (HPI) di sini sejak 30 Mac lepas.

Abdul Malek Mohd Noor, 54, ketika ditemui pemberita di HPI di sini hari ini menasihati rakyat Malaysia terutamanya yang sudah mencecah usia 50 tahun ke atas supaya kerap menjalani pemeriksaan jantung setiap empat hingga enam bulan sekali bagi memastikan tahap kesihatan mereka berada dalam keadaan baik.

Beliau yang dibawa pulang ke rumahnya di Kuala Lumpur dengan diiringi dua jururawat menaiki ambulans, dinasihati berehat selama sebulan selain dilarang melakukan aktiviti yang boleh menjejaskan tahap kesihatannya.

Malek dimasukkan ke HPI selepas mengalami sesak nafas akibat serangan jantung semasa menyertai perlawanan bola sepak Piala Amal Menteri Besar Perak di Stadium Perak, di sini pada malam tersebut.

counter statistics