Sunday , October 26 2014
PANAZZ

Terkini

Siapa kata Syakila Nisha buat silicone lips, angkat tangan

Hamboi kemain lagi uols kutuk dia masa first taim kami post gambar Syakila Nisha Jahangir Khan @ Kila, anak Rohana Jalil bulan November tahun lepas yek. Tapi betul jugak kate uols, die ni mesti buat silicone lips kat bibir dia. Dan sah kami telah berjaye temui bukti. Kami sempat membelek majalah hiburan tahun 2008 dan kami telah membuat perbandingan gambar tersebut.

Untuk lihat perbezaam sila baca artikel penuh. Read More »

Promosi hebat barangan Philips

Mase kami jalan-jalan di Tesco, ternampak di satu sudut satu karnival promosi besar-besaran barangan elektronik berjenama Philips di situ. Mule-mule macam dah nak terbeli, dua kali tengok, hidung kami tibe-tibe berdarah. Nak tau sebab ape? Baca lagi untuk gambar penuh.

Read More »

Gambar Tiz Zaqyah di alam persekolahan

Old story but worth to watch, gambar-gambar Tiz Zaqyah masa zaman sekolah. So sorry guys, agak busy beberapa hari ni.

Read More »

(Video) Azizulhasni Awang tercucuk kayu

Watch the video after the jump bebeh! Read More »

counter statistics