BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Tuesday , July 26 2016

Terkini

Animator vs. Animation 3

Beberapa taun lepas, video Animator vs. Animation ni sangat popular. Ni adalah sequel yang terbaru uols! Lagi gempak dari episod sebelum ni. Uols boleh tengok sendiri Animator vs. Animation 3. Kami tak dapat nak host kat sini sebab filenye lebih kurang 6MB++. Bagi yang belum tengok episod satu dan dua sila ke laman web asal Alan Becker.

Read More »
farahwahida-tudung

Gambar Farawahida bertudung

Gambar kiriman email ini dihantar kepada kami petang tadi mengatakan Farawahida kini sudah bertudung dan mengatakan Farawahida sudah insaf selepas apa yang terjadi dalam hubungannya dengan Julfekar. Sekali imbas macam Fasha Sanda, kate Mak Bedah.

Read More »

Gambar Kahwin Datuk Sani dan Fatimah Dalilah

Ye kami tau die bukan artis, tapi kekayaan dan kemewahan majlis perkahwinan die ni buat kami gatal tangan nak letak jugak gambar di blog ni. Datuk Sani telah menghabiskan sebanyak RM100 ribu sebagai wang hantaran, dan menghadiahkan sebiji kereta mewah berharga sekitar RM400 ribu itu belum termasuk yang lain-lain lagi. Majlis pernikahan mereka ini dilangsungkan di Masjid Kristal, Terengganu Wow! ...

Read More »
counter statistics