BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Wednesday , May 25 2016

Terkini

linda-bOnngok1

Gambar Linda Onn naik superbike!

Gambar yang kami ambil dari blog Linda Onn sendiri. Hehe, ni berlakon bawak ke betul-betul bawak. Takut bukan Linda Onn bawak superbike tu tapi superbike tu yang bawak Linda. Difahamkan Linda Onn memandu superbike jenis Kawasaki untuk berkonvoi ke motoGP di Sepang dari Tasik Titiwangsa, konvoi sebanyak 300 biji motorsikal berkuasa besar diketuai oleh Linda Onn.

Read More »

Lagi gambar Nora Danish seksi

Aduyai uols! Kami terpakse ketuk lutut kami berkali-kali sekarang ni! Dah tak boleh tahan dah ni. Mane taknye.. dimulakan dengan gambar Nora Danish yang punyai badan lentik sedap, kemudian keluar pula gambar Nora Danish berkemban, dan kini Nora Danish yang seksi menampakkan bentuk punggung. Guys! Ketuk lutut sekarang cepat! Gambar photoshoot ni diambil di akhbar tempatan, Berita Harian. Jejai jangan ...

Read More »

Silly Bodoh Woman kana saman woo

Wooo! Geram pulak kami tengok video yang direkod perempuan yang claim die sebagai rakyat Malaysia berhak rekod video seperti ni. Ape motipnye ni cik amoi oi! Kalau dah salah, tu salahlah.. Jangan jadi bongok sangat nak jadi hero konon-konon polis Malaysia buli you meh! C’mon la wei, you sendiri tak pernah tengok ke video-video dari negara luar kekasaran yang lebih ...

Read More »

Gambar Nikah Aqasha Rosli

Tak adil jika kami asyik bercerite mengenai majlis sanding gilang-gemilang Datuk Sheikh Muszaphar Shukor sahaje. Tanggal 10 Oktober 2010, Aqasha Rosli atau nama penuh Firdee Aqasha Rosli juga telah memilih tarikh ni untuk bernikah dengan pilihan hatinya, Noor Baizura. Dia tak mungkin memilih tarikh ni untuk majlis resepsinya, kelak bakal tiada undangan rakan artis yang hadir. Aqasha selamat dinikahkan jam 3.25 ...

Read More »

Dalam Rumah Mila AF

Yea! Hiasan dalaman rumah artis kembali lagi, kali ni kita tengok rumah Mila AF yang die kate sudah 5 kali berpindah rumah. Kaya siot! Lagi gambar dalam rumah Mila AF di bawah.

Read More »
counter statistics