Saturday , December 20 2014
PANAZZ

Terkini

Gambar Maya Karin peluk Remy Ishak

Tengah mood pasal Tsunami kat Jepun. Tiada deskripsi untuk artikel ni. Akan update deskripsi jika terpaksa. Haha! Gambar penuh di bawah. Read More »

Tsunami selepas gempa bumi di Jepun!

Kejadian yang berlaku beberapa jam tadi. Tsunami telah melanggar Jepun selepas gempa bumi sekuat 8.9 skala richter di Timur Laut negara tersebut. Subhanallah!

Saintis telah menjumpai 5 planet baru?

Betul ke khabar angin mengatakan yang saintis Amerika dah menemui 5 planet baru di luar planet kite? Dan ditambah lagi, 1 planet tersebut diramal akan merempuh bumi pada 21 Mei 2011?! WTF! Baca lagi untuk maklumat lanjut! Read More »

Gambar Awal Ashaari sebagai cover story majalah Glam

Cute kan gambar Awal kalau kami crop nampak mate jep. Kami suka tengok gambar ni, actually kami sukeeeeeeeeeeeee sangat. Pakai topi senget, bowtie warna merah, pastinya kalau gambar ni full mesti Awal terkangkang lagi macam gambar dalam Maskulin bulan Oktober tahun lepas. Seriously you look sooo GAYISH! Sorry Awal, no offence. Gambar penuh Awal Ashaari sebagai cover model untuk majalah Glam apabila membaca artikel penuh. Read More »

counter statistics