Saturday , February 28 2015
PANAZZ

Terkini

Iklan bertudung tapi pakai skirt MayFair

Ditulis oleh peminat.

Hi, Media Malaya.

Cuba tengok Harian Metro hari ini, 18 April 2011, muka surat R3, iklan Mayfair & Reeskin.

Adalah sangat tak logik perempuan bertudung pakai skirt pendek paras lutut(gambar perempuan baju purple). nampak sangat mayfair copy paste kepala lain badan orang lain. Memang ada ramai yang letak testimonial, dari pakai tudung jadi tak pakai tudung tapi kalau yang macam ni sangat jarang berlaku. tu belom lagi crop gambar… sharing is caring! Daaa…

Thanks for the email Massrsha. Gambar penuh after the jump. Read More »

Memey Suhaiza utamakan kerjaya daripada panggilan mahkamah

Foto kredit: shutterdemon

Bagus gak jawapan Memey dalam Harian Metro hari ni, jawapan terbaik untuk mengelakkan orang tersalah faham di atas diketidakhadirannya ke mahkamah.

[quote]Jangan salah faham, saya bukan sengaja tidak mahu ke mahkamah, tetapi apa saya boleh buat. Kedua-duanya penting, sama ada kes mahkamah dan berlakon, namun saya terpaksa mengutamakan kerjaya terlebih dahulu”.[/quote]

Menurut Memey, dia sudah berbincang dengan pihak produksi drama lakonannya tetapi dia menyalahkan pihak produksi kerana mereka berkeras untuk membenarkannya kerana akan mengganggu kelancaran sesi penggambaran drama tersebut.

Agaknya siapa kepala pihak produksi yang tidak benarkan Memey untuk hadir ke mahkamah tersebut? Ce cite ce cite.

Toya Chiba yang berani mati ambil gambar Tsunami

Ambil gambar betul-betul time kejadian dan merasai-nye sekali! Lelaki ini adalah Toya Chiba, keberanian-nye yang tahap gile boar buat kami salute him! Lagi gambar ambil gambar Tsunami secara dekat after the jump. Read More »

Koleksi gambar artis peluk di Media Malaya (18 gambar)

Ini adalah antara koleksi gambar peluk-meluk hasil pencarian di dalam hard disk kami. Kami upload 18 gambar dolu. Ada lebihan 24 gambar lagi, tengok-lah kalau rajin kami upload. Anda mampu? Kite mulakan dengan gambra Akma Hisyam berpeluk yang pernah kontroversi satu ketika dolu. Lagi gambar after the jump. Read More »

counter statistics