Wednesday , August 16 2017

Terkini

Promosi hebat barangan Philips

Mase kami jalan-jalan di Tesco, ternampak di satu sudut satu karnival promosi besar-besaran barangan elektronik berjenama Philips di situ. Mule-mule macam dah nak terbeli, dua kali tengok, hidung kami tibe-tibe berdarah. Nak tau sebab ape? Baca lagi untuk gambar penuh.

Read More »

Gambar Mesra Shahz Jaszle & Noor Neelofa, punca putus Maria Farida

Ruangan Teropong di BiPOP hari ini menulis mengenai hubungan Shah Jaszle dan Maria Farida. Shah Jaszle telah meminggirkan Maria Farida ketika shooting teledrama Azura arahan Aziz M. Osman di London dan Paris. Malah dikatakan dia menghantar SMS minta putus hubungan dengan Maria Farida dek kerana seronok bersama Neelofa sehingga pulang ke tanahair. Tips buat Maria Farida; Good looking guy + good ...

Read More »

Video Elyana menari seksi, jawapan peminat

Berkenaan artikel Video Elyana menari seksi dalam tandas tersebar. Ditulis oleh peminat Actually, aku hantar mesej ni bukan nak buruk-burukkan sesiapa. Cuma, aku simpati sangat-sangat dengan peminat-peminat Elyana & orang ramai sebab Elyana tipu semua orang menyatakan bukan dia yang menari di toilet tu. Baca artikel penuh di bawah.

Read More »
counter statistics