Saturday , December 10 2016

Terkini

Lelaki tanpa tempurung kepala

Lelaki ni hidup tanpa tempurung kepalanya, namanya Carlos Rodriguez. Jangan main-main, walaupun tanpa tempurung kepala dia pernah ditangkap beberapa kali oleh Polis di Miami dan antaranya kerana hisap marijuana, merompak dan melanggan pelacur. Lagi gambar lelaki tanpa tempurung kepala di bawah.

Read More »

Kekasih baru Zahid AF2

Tahniah Zahid AF2, kini dikatakan sudah menemui pengganti Nita. Menemui pengganti Nita? Erm.. Macam tak sesuai, kan Zahid yang beriya-iya tinggalkan Nita. Ok kita tukar-lah, tahniah Zahid kerana sudah mencari pengganti Nita pada kadar segera. Zahid dikatakan mengenali gadis ini 5 bulan yang lalu. Gadis bertuah ini nama Nurul Mardiana. Nurul bukan-lah seorang artis tetapi gadis biasa yang bekerja di ...

Read More »

Faezah Elai bercinta dengan suami orang

Gosip panas pagi ini apabila Faezah Elai dikatakan sedang menjalinkan hubungan cinta dengan seorang pengarah drama terkenal. Menurut blog Rotikaya, pengarah tersebut ialah Heykal Hanafiah yang mengarahkan drama popular saat ini iaitu drama Asmara di slot Lestary TV3. Hubungan mereka berdua menjadi umpatan krew penggambaran dan pelakon-pelakon lain kerana sering dilihat berdua-duan di lokasi penggambaran seperti aksi dilamun cinta. Pengarah ...

Read More »

Rakan artis Nabil pun tak percaya Nabil

Hai-lah, apa dah jadi? Hari ni dalam Bintang Popular wartawan hiburan ada menemuramah artis-artis pelawak yang juga rakan sesama artis kepada Nabil. Walaupun majoroti menyokong supaya Nabil membuat laporan polis, namun pada kenyataan masing-masing seolah-olah mereka sendiri tidak percaya akan kata-kata Nabil bahawa gambar tersebut adalah super-impose. Haha!

Read More »
counter statistics