Friday , September 19 2014
PANAZZ

Terkini

Gambar Dafi di Birthday Party

Memule Mak Bedah tengok gambo2 si Dafi nie, Mak Bedah pun terkate “nak jadi Adam Lambert Malaysia ke?”. Tapi takpelah, maybe pesen anak mude sekarang. Nak lain dari yang lain. Birthday party pun nak sambut dengan gempak gempite. Ye dok? Mak Bedah nak tengok lah satu ari nanti, kalau ade artis yang nak menyambut birthday ni dengan kenduri untuk anak yatim ke, doa selamat ke. Hihihi ade ke? Kalau ade, baguslah.

Lagi gambar after the jump.

Read More »

Gambar Azharina yang malatops

Huii..nak tersembul keluor ape yang ade. Ok anak2, ini adalah senaman untuk korang di petang hari. Al-maklumlah, masing2 dah kengantukan iye? enjoy!!

Lagi banyak gambar seterusnye…

Read More »

Ida Nerina dan suami bercerai talak satu

Ihsan unggul mStar Online

Aktres popular, Ida Nerina dan suami, Shahrin sah bercerai dengan talak satu di Mahkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur, pada Isnin.

Sumber yang dihubungi mStar Online memberitahu, perceraian dibuat selepas pasangan tersebut mencapai persetujuan untuk meleraikan ikatan perkahwinan yang terjalin selama empat tahun secara baik.

“Shahrin melafazkan cerai dengan talak satu pada pukul 10 pagi, Isnin pada prosiding mahkamah yang berlangsung di hadapan Hakim Syarie Mohd Suhaily Rosdi,” kata sumber.

Permohonan perceraian tersebut dibuat mengikut Seksyen 47 Akta Undang-Undang Keluarga Islam (Wilayah-Wilayah Persekutuan) 1984. Read More »

Gambar Maria Farida berpeluk dengan Shahz Jazle

Tahniah kepada MStar kerana berjaye membongkar kisah percintaan Maria Farida dengan anak ikannye, Shahz Jazle. Ini bukan cerita baru, krew Melodi sudah lebih awal menerjah kedue-due pasangan ini. Namun jawapan yang diberi sangat mengecewakan, iaitu “No comment…”

Tapi pihak MStar berjaye mengeluarkan gambar berpeluk Maria Farida dan Shahz Jazle dan gambar print screen perbualan antare emak ikan dan anak ikan yang bersayang-sayang di laman twitter.

Berita unggul mStar Online
counter statistics