Tuesday , October 21 2014
PANAZZ

Terkini

Video Kemalangan Motorsikal

Video ni khas untuk penunggang motorsikal kat Malaysia. Hari tu p jalan2 amek angin malam ngan Inchi Poyo, nampak eksiden. Eksiden motor dengan kete kat lane kanan lak tu. Penunggang motor tu dah tak bergerak. Entahkan hidup or mati, susah nak dipastikan sebab Mak Bedah takuuuttt. Read More »

Monahara akan berlakon filem SuperGirl?

Rasenye uolls mesti kenal siapekah Manohara nie kan? Die yang pernah menggegarkan negare pasal kes lari dari  Tengku Mohamad Fakhry dulu tu. Ntahlah. Mak Bedah pun tak amik pot sangat. Tengku xnak amek Mak Bedah jadi bini sape soh? Hahahaha.

Cerite terbaru pasal minah Endon nie, dengonye die akan berlakon dalam Filem Supergirl yang katenye meniru bulat2 Super-hero Spider Woman. Mak Bedah tak heran lah kalau nak berlakon filem pun. Tapi kalau dari gaye kostum yang kartun tu pakai macam tiada baju jah? Ishh! Sempang!! Mak Bedah cube nak bayangkan kalau lah Si Pinot tu makai kostum, terbeliak mate2 si hidung belang kat luo tu. Boleh kalahkan filem Dr Rozmey berjute2 rupiah. Lol!

Okeh! Petang nie cuci2 mate ngan gambo2 si Pinot nie lah yek? Read More »

Gambar Selebriti di sekitar Konsert Datuk Sheila Majid di Jakarta

Read More »

Panduan Kesihatan Ibu Hamil: Bagaimana Mengatasi Keputihan Ketika Hamil

Kebiasaanya wanita mengandung akan selalu dijangkiti keputihan. Perkara ini berlaku kerana perubahan hormon yang dialami oleh wanita mengandung itu sendiri.

Perubahan hormon ini akan merubah persekitaran pada kawasan faraj yang lebih mesra bakteria. Antara perubahan yang berlaku adalah perubahan keasidan (pH) pada kawasan faraj bagi mengalakkan lagi pertumbuhan bakteria ataupun kulat.

Maka kesan daripada jangkitan ini akan membawa kepada pengeluaran atau discaj yang berwarna putih dan berbau.

Bagi wanita hamil, masalah keputihan ini amat merimaskan dan menganggu kehidupan seharian. Bukan itu sahaja, jangkitan keputihan yang teruk boleh membawa kepada kecacatan pada bayi dalam kandungan dan juga risiko berlakunya keguguran serta kelahiran pra matang.

Dalam Panduan Kesihatan Ibu Hamil menegaskan rawatan untuk mengatasi keputihan perlu dilakukan. Ianya tidak boleh dibiarkan begitu sahaja sehingga boleh membawa bahaya kepada kandungan.

Read More »

counter statistics