Thursday , March 5 2015
PANAZZ

Terkini

Koleksi gambar artis peluk di Media Malaya (18 gambar)

Ini adalah antara koleksi gambar peluk-meluk hasil pencarian di dalam hard disk kami. Kami upload 18 gambar dolu. Ada lebihan 24 gambar lagi, tengok-lah kalau rajin kami upload. Anda mampu? Kite mulakan dengan gambra Akma Hisyam berpeluk yang pernah kontroversi satu ketika dolu. Lagi gambar after the jump. Read More »

Sentap Hati Mak Nak #1: Kikuri

Off topic sat uolssss, kalau tak faham komik ni tak apa. Lawak di pagi Sabtu.

Sumber dipetik: Forum Cari, menggunakan Comic Rage Builder

Kes khalwat Norman Hakim & Memey Suhaiza, waran tangkap dikeluarkan

Diam tak diam, kes khalwat mereka berdua ni dah masuk 2 tahun dah. Untuk makluman uols, kes mereka ni start pada 30 Oktober 2008. Dan yang pasti kes ini sudah nampak sampai ke penghujungnya kerana 29 Julai ini adalah tarikh keputusan kes tersebut. Kami pula yang rasa tak sabar.

Tapi apa yang menariknya, mahkamah rendah syariah telah mengeluarkan waran tangkap buat mereka berdua kerana kedua-duanya gagal untuk hadir dan alasan ketidakhadiran yang tidak munasabah.

Norman Hakim memberi alasan sakit di atas ketidakhadirannya namun tiada sijil cuti sakit dikemukakan, manakala Memey hanya mengatakan berada diluar kawasan. Kelakar bukan, maybe abang Norman sakit dia takut untuk disoal jawab wartawan so ambil keputusan tidak hadir sama.

Sabo je la.

Photoshoot peluk meluk Shaheizy Sam & Nora Danish

Seronok hati kami tengok gambar peluk-meluk Shaheizy Sam dengan janda popular Nora Danish ni sampai tak perasan kami sengih sampai ke telinga dan berdarah hidung. Lagi banyak gambar after the jump. Read More »

counter statistics