Monday , May 1 2017

Terkini

(Gambar) Rozita Che Wan dan anak ikannya

Jande ‘howt’ Malaya nie telah di tangkap gambarnye bersame dengan anak ikan tercinte iaitu Zain Saidin adik kepade Sasha Elite tuu. Ayat nak Speku gitu. Haha. Gambar ni diambil sekitar perkahwinan adik Rozita, Ayu Raudhah dah Zaquan tempohari. Sesuwwwaaii sangat kan?? Same cantik same padan. Golongan artis ni tak moh ngaku kalau bercinte. Nyampahs tol Mak Bedah. Kalau ye pun ...

Read More »

Nora Danish dan Fara Fauzana perli Fasha Sanda dalam Melodi

Nora Danish FTW! Video yang akan dipaparkan apabila Nora Danish, Fara Fauzana dan Intan Ladyana sedang mempromosikan drama Arjuna di TV3 di Melodi di mana musim kali ini menceritakan mengenai PEMBALASAN DENDAM. Dan ketika itu, Fara Fauzana dan Nora Danish kelihatan memerli seseorang dan jelasnya ia adalah Fasha Sanda. Enjoy the video after the jump.

Read More »

Joey mengaku ada hubungan sulit dengan Watie

Perkara menarik berlaku di dalam mahkamah syariah apabila isteri kepada Joey (kini kekasih gelap Watie Elite) mendakwa Joey mengaku mempunyai hubungan sulit dengan Watie sebelum dia menghilangkan diri. Dalam tempoh menghilangkan diri, Joey pernah muncul untuk menceraikan isterinya di depan rakan mereka, Ah Chong di hadapan rumah isterinya itu. Namun kerana kesedihan, isterinya lari masuk ke dalam rumah menyebabkan lafaz ...

Read More »

Yeah: Kemudahan melayari Media Malaya menggunakan smartphone!

Hi uols! Ni Poyo Ganaz nak habaq mai skek ni. Memandangkan hampir 15% pelawat blog kami menggunakan smartphone ketika melayari blog kami. Mula hari ini, kami dah sediakan kemudahan pade uols semua. Pasni dah tak payah nak zoom in zoom out dah bile masuk je blog Media Malaya menggunakan browser smartphone uols masing-masing, sebab pasni dah bole view fullscreen complete ...

Read More »

"Ewwwww…" Bahasa kita budaya kita

Huhuhu..Video kat atas nie adelah untuk tontonan uolls kakak2, adik2 & brader2 yang slalu tulis kat Wall Fb, Ym n SMS pade orang. Aduh pening gak nak membace kalau Mak Bedah dapat sms dari adik2 or org2 yang suke gune perkataan cenggini. Iyeee..Mak Bedah tau,dak2 zaman sekarang. Ishhh.. Agak2 kalau kite bagi test ejaan bahase melayu, dorang leh pass ke ...

Read More »
counter statistics