Saturday , November 1 2014
PANAZZ

Terkini

WTF: Kaki hancur tapi masih boleh SMS

Gile ar, kaki dah hancur pun tapi still boleh rilek berSMS. Untuk melihat gambar penuh, sila klik pada gambar tersebut.

Remy Ishak kena tendang!

Kesian eh? Dulu kene belasah, sekarang nie kene tendang pulak? Dengar katenye nak ambik keputusan untuk berehat dari dunie lakonan buat sementare waktu. Read More »

Video Kemalangan Motorsikal

Video ni khas untuk penunggang motorsikal kat Malaysia. Hari tu p jalan2 amek angin malam ngan Inchi Poyo, nampak eksiden. Eksiden motor dengan kete kat lane kanan lak tu. Penunggang motor tu dah tak bergerak. Entahkan hidup or mati, susah nak dipastikan sebab Mak Bedah takuuuttt. Read More »

Monahara akan berlakon filem SuperGirl?

Rasenye uolls mesti kenal siapekah Manohara nie kan? Die yang pernah menggegarkan negare pasal kes lari dari  Tengku Mohamad Fakhry dulu tu. Ntahlah. Mak Bedah pun tak amik pot sangat. Tengku xnak amek Mak Bedah jadi bini sape soh? Hahahaha.

Cerite terbaru pasal minah Endon nie, dengonye die akan berlakon dalam Filem Supergirl yang katenye meniru bulat2 Super-hero Spider Woman. Mak Bedah tak heran lah kalau nak berlakon filem pun. Tapi kalau dari gaye kostum yang kartun tu pakai macam tiada baju jah? Ishh! Sempang!! Mak Bedah cube nak bayangkan kalau lah Si Pinot tu makai kostum, terbeliak mate2 si hidung belang kat luo tu. Boleh kalahkan filem Dr Rozmey berjute2 rupiah. Lol!

Okeh! Petang nie cuci2 mate ngan gambo2 si Pinot nie lah yek? Read More »

counter statistics