Tuesday , December 23 2014
PANAZZ

Terkini

Gambar Awal Ashaari sebagai cover story majalah Glam

Cute kan gambar Awal kalau kami crop nampak mate jep. Kami suka tengok gambar ni, actually kami sukeeeeeeeeeeeee sangat. Pakai topi senget, bowtie warna merah, pastinya kalau gambar ni full mesti Awal terkangkang lagi macam gambar dalam Maskulin bulan Oktober tahun lepas. Seriously you look sooo GAYISH! Sorry Awal, no offence. Gambar penuh Awal Ashaari sebagai cover model untuk majalah Glam apabila membaca artikel penuh. Read More »

Apa dah jadi rumahtangga Jimmy Shanley?

Ramai yang dah tahu kisah Jimmy dan isterinya yang sudah tidak tinggal sebumbung sejak hari ke-21 perkahwinan mereka. Jimmy Shanley telah memfailkan perintah kembali taat diikuti permohonan nusyuz terhadap isterinya, Nursuhaila di Mahkamah Rendah syariah di Shah Alam pada 3 dan 27 Januari lalu.

Masakan pokok bergoyang jika tiada anginnya. Banyak komentar negatif kami terima sewaktu mereka bertunang dahulu. Antaranya mengatakan perkahwinan mereka bukan kehendak isterinya tetapi ibunya kerana amat menyukai Jimmy Shanley, ada pula mengatakan Jimmy pernah tunang dengan bekas tunangannya tetapi memilih untuk memutuskan pertunangan semata-mata mengejar kemewahan. Wallahualam, semua itu kami anggap gosip liar semata.

Kami berharap hubungan mereka kembali bersatu dan tidak tergolong dalam kumpulan artis-artis yang bercerai! Kerana ia menambahkan lagi persepsi negatif peminat terhadap artis kita, ditambah pula isterinya kini sedang mengandung. Be a man!

Gambar Siti Nurhaliza dan keluarga di majlis perkahwinan adiknya

Gambar-gambar Datuk Siti Nurhaliza dan suami, Datuk K bersama-sama keluarga menyambut majlis perkahwinan adiknya. Lagi banyak gambar apabila membaca artikel penuh. Read More »

Salma Mentor 5 Power lah!

Bagi yang tak tengok Mentor 5 semalam macam Mak Bedah. Boleh lah layan video nie. Fuhhhh!! Mantops lah suare die. Okeh! Smalam Salma bawak lagu dari Jacklyn Victor – Bertamu Di Kalbu. Uolls bayang high note tu pun si Salma nie boleh tapau macam makan pisang goreng jek. Huhuu. Gaye die macam ade ala2 Ziana Zain lah. Perasan tak?? Tapi rasenye die tak jadi klon Ziana Zain lah kan?. Terbaik lah protege Erra Fazira nie. Sure kalau maintain sebaik nie. Title Juara Mentor 5 die bawak balik punye.

Lagi Gambar dan Biodata Salma Mentor 5 dibawah: -

Read More »

counter statistics