Wednesday , September 28 2016

Terkini

Cover Model Maskulin November buat Abby Abadi gembira

Abby Abadi mungkin antara orang yang pertama akan membeli majalah Maskulin keluaran terbaru. Mane taknye, gambar Zul Ariffin menjadi cover story untuk keluaran tersebut. Ape yang menarik, bulu dada! Kami dah tau taste makcik Abby sekarang! Guys out there yang berbadan sasa dan dada berbulu, rebut-lah peluang ini. LOL JK.

Read More »

Ramlah Ram botox? Muka rosak?

Eh uols! Perasan tak agak ketara perbezaan antara Ramlah Ram 15 tahun lepas dengan Ramlah Ram sekarang. Mata tu tembel ke atau sebab kesan sampingan dari suntikan botox? Pipi tu macam makin tegang je walaupun sudah makin berumur.

Read More »

Lisa Surihani menari Poco Poco

Macam takde cerite best hari ni. Bowing yek. Ape pun genjoy video Lisa Surihani menari Poco Poco. OMG Lisa, naper kuwus sangat, kasik up sket la berat badan. Video ini juga boleh dilihat melalui fan page Lisa Surihani.

Read More »

Siapekah Penyampai Radio yang ditangkap berkhalwat ini?

Artikel di bawah ini di-tulis oleh penulis jemputan Media Malaya; Mak Bedah. Jeng jeng jeng.. Agak-agak korang lah wahai pembace MediaMalaya yang cun & hensem sekalian,siape agaknye penyampai radio yang ditangkap khalwat ni? Ok-ok. Mengikut Harian Metro hari ini, seorang deejay merangkap penerbit rancangan radio berusia 34 tahun dicekup berkhalwat dengan seorang wanita berasal dari Sarawak berusia 24 tahun pada ...

Read More »

"Susahnya nak puaskan hati semua orang" – Erra Fazira

First statement Erra Fazira ialah Rumahtangga kami OK. First impression sudah buat kami rasa masih ada yang tak kena dengan rumahtangga mereka berdua. Bagi mengelak wartawan dan kami bertanye lebih, Erra mungkin boleh bagi statement yang lebih berbunga supaye kami percaye 100% statement tersebut. Dengan hanye berkate OK, biasenye macam tak OK kan. Walaubagaimanapun, gosip ni hanya fitnah semate. Itu ...

Read More »
counter statistics