Tuesday , May 30 2017

Terkini

Nora Danish dan Fara Fauzana perli Fasha Sanda dalam Melodi

Nora Danish FTW! Video yang akan dipaparkan apabila Nora Danish, Fara Fauzana dan Intan Ladyana sedang mempromosikan drama Arjuna di TV3 di Melodi di mana musim kali ini menceritakan mengenai PEMBALASAN DENDAM. Dan ketika itu, Fara Fauzana dan Nora Danish kelihatan memerli seseorang dan jelasnya ia adalah Fasha Sanda. Enjoy the video after the jump.

Read More »

Joey mengaku ada hubungan sulit dengan Watie

Perkara menarik berlaku di dalam mahkamah syariah apabila isteri kepada Joey (kini kekasih gelap Watie Elite) mendakwa Joey mengaku mempunyai hubungan sulit dengan Watie sebelum dia menghilangkan diri. Dalam tempoh menghilangkan diri, Joey pernah muncul untuk menceraikan isterinya di depan rakan mereka, Ah Chong di hadapan rumah isterinya itu. Namun kerana kesedihan, isterinya lari masuk ke dalam rumah menyebabkan lafaz ...

Read More »

Yeah: Kemudahan melayari Media Malaya menggunakan smartphone!

Hi uols! Ni Poyo Ganaz nak habaq mai skek ni. Memandangkan hampir 15% pelawat blog kami menggunakan smartphone ketika melayari blog kami. Mula hari ini, kami dah sediakan kemudahan pade uols semua. Pasni dah tak payah nak zoom in zoom out dah bile masuk je blog Media Malaya menggunakan browser smartphone uols masing-masing, sebab pasni dah bole view fullscreen complete ...

Read More »

"Ewwwww…" Bahasa kita budaya kita

Huhuhu..Video kat atas nie adelah untuk tontonan uolls kakak2, adik2 & brader2 yang slalu tulis kat Wall Fb, Ym n SMS pade orang. Aduh pening gak nak membace kalau Mak Bedah dapat sms dari adik2 or org2 yang suke gune perkataan cenggini. Iyeee..Mak Bedah tau,dak2 zaman sekarang. Ishhh.. Agak2 kalau kite bagi test ejaan bahase melayu, dorang leh pass ke ...

Read More »

Wajah sebenar Angelina, anak Watie Elite yang hampir kena strok

Ha itu die, belek punye belek majalah hiburan terkeluar pulak cerita Angelina yang membuat pengakuan bahawa die merupakan anak kepada Watie Elite bulan lepas di dalam rancangan Melodi. Cerite ni hampir basi dek kerana Watie Elite enggan mengulas lanjut gosip ini, namun kedengaran baru-baru ini die hampir terkena strok akibat tertekan. Betul-betul sakit atau cube mengelak sesuatu? Wallahualam. Lagi gambar Angelina ...

Read More »
counter statistics