Tuesday , July 29 2014
PANAZZ

Terkini

Gambar kahwin Raja Farah

Raja Farah Binti Raja Aziz selamat diijabkabulkan dengan pasangan, Mega Bashirun Qhuyum Zakaria dengan sekali lafaz pada 12 November 2010 jam 11.10 pagi dengan mas kahwin RM888 di Bukit Jelutong.

Walaubagaimanapun, maklumat wang dan jumlah hantaran masih belum dipastikan lagi. Tak sabar kami ingin menunggu Raja Farah mengandung.

Bukti gambar Nabil cium bukan super-impose #1?

kredit: Kopi Milo

Nabil Raja Lawak kantol bercium mulut dengan Uqasha?

Artikel di bawah ini di-tulis oleh penulis jemputan Media Malaya; Mak Bedah.

Meh sini Mak Bedah nak cakap;

“Nabil yang hensem tapi otak takdak, apsai lah ko nie mengong sangat ni. Bekas awek ko dulu, Irma Hasmie yang cun melecun tu tak cukup baik ka? Wat malu kompeni je lah ko nie. Ishh.. Mak Bedah ni memang peminat ko dulu,tapi lepas ape yang Mak Bedah dapat selepas ko makin popular, Mak Bedah rase buang mase lak nak minat ko nie”.

Memang patut lah Irma tu blah jek. Kalau die still ngan ko agaknye makin kurus kering le jawabnye. Merane tengok perangai ko yang tadak akal nih. Ohh lagi satu ye Inchi Nabil, tak payah lah susah-susah nak nafikan ape2. Orang kalau dah berak tepi jalan, mane nak ngaku tu tahi die. Haha.. Bengap punye Nabil.

Sebab tu lah Mak Bedah nak bitau kat korang-korang die hard artis-artis nie. Tak yah lah nak minat lebih-lebih artis Malaysia nie. Bagi contoh yang baik pade masyarakat berape kerat je lah. Yang lain tu semue, wat malu mak bapak je.

Kredit gambar: Ieyra.com

(Video) Elyana ajak kahwin

Artikel di bawah ini di-tulis oleh penulis jemputan Media Malaya; Mak Bedah.

Gempak tak tajuk? Gempak tak?? Hahaha..

Okey uolls..ini adalah video yang dihantar oleh peminat MediaMalaya yang cun melecun untuk tontonan ibu-ibu dan bapak-bapak sekalian yah. Video ini telah dibikin oleh CST Production untuk Elyana yang bertajuk “Save the Date”. Wahh!!Mak Bedah sangat sukaaa video tersebut. Cantik dan superb lah video ni. Ooo korang juge boleh ‘like’ page CST Production yang best ni di Facebook.

Abang-abang di CST Production,kalau Mak Bedah nak buat video cenggini boleh dok? Mak Bedah pun teringin nak Hot cam Elyana jugek. Leh bagi special price tak? Ahakssss..

Okeh gangs..Korang layan lah video nie puas-puas. Oh! dalam video ni jugek ade tulis yang Elyana akan mengakhiri zaman anak darenye pade 19/11/2010 ini. Wahhh!!mesti cantik kan? Mak Bedah harap, perkahwinan anda tu berkekalan hingge ke akhir hidup kamu ye.

All the best!!

counter statistics