Friday , July 25 2014
PANAZZ

Terkini

(Video) Elyana ajak kahwin

Artikel di bawah ini di-tulis oleh penulis jemputan Media Malaya; Mak Bedah.

Gempak tak tajuk? Gempak tak?? Hahaha..

Okey uolls..ini adalah video yang dihantar oleh peminat MediaMalaya yang cun melecun untuk tontonan ibu-ibu dan bapak-bapak sekalian yah. Video ini telah dibikin oleh CST Production untuk Elyana yang bertajuk “Save the Date”. Wahh!!Mak Bedah sangat sukaaa video tersebut. Cantik dan superb lah video ni. Ooo korang juge boleh ‘like’ page CST Production yang best ni di Facebook.

Abang-abang di CST Production,kalau Mak Bedah nak buat video cenggini boleh dok? Mak Bedah pun teringin nak Hot cam Elyana jugek. Leh bagi special price tak? Ahakssss..

Okeh gangs..Korang layan lah video nie puas-puas. Oh! dalam video ni jugek ade tulis yang Elyana akan mengakhiri zaman anak darenye pade 19/11/2010 ini. Wahhh!!mesti cantik kan? Mak Bedah harap, perkahwinan anda tu berkekalan hingge ke akhir hidup kamu ye.

All the best!!

Shamrin Fotograf meninggal dunia sakit jantung

Takziah diucapkan kepada keluarga Shamrin, vokalis kumpulan Fotograf yang satu ketika dulu popular dengan lagu Di Alam Fana Cinta. Menurut juruhebah Sharifah Aleeya @ Leeya Hot FM, arwah meninggal dunia ketika bermain futsal. Arwah dikatekan rebah dan tidak sedarkan diri dan disahkan meninggal dunia.

Berita sedih ini turut disahkan oleh beberapa artis seperti Atilia dan Azwan Ali. Semoga rohnye dicucuri rahmat. Amin.

Teka Siapa: Siapa nenek tua ni?

Haaa cube teka siapa nenek tua ni? Kami bagi hint sket, drama lakonan nenek tua ni sebanyak 20 episod akan ditayangkan awal tahun hadapan. Cop! Mereka yang ada kaitan dengan drama ni tak boleh jawap!

Jehan Miskin peluk Almy Nadia




Kalau last year, Jehan Miskin bergambar memeluk Intan Ladyana. Tahun ni pula, Jehan Miskin bergambar memeluk Almy Nadia. Sorri uols tak berupdate, no story-lah. Gambar ni pun lepas kami selongkar gambar-gambar arkib simpanan kami. Paling hangat pun cuma isu Datuk AC Mizal buat report polis atas web-web yang “fitnah”-nye. About that no comment-lah, karang tak pasal dengan kami sekali jadi saksi nanti. Hihi! Antara berita dan gosip yang menarik beberapa hari ni.

counter statistics