Saturday , October 25 2014
PANAZZ

Terkini

Lagi gambar tunang Ally Iskandar & Aishah Zainal

Tiga hari lepas, kami dah maklumlah bahawa Ally Iskandar sudah bertunang kepada runner-up program Gadis Melayu musim pertama, Aishah Zainal. Di bawah ini kami sajikan gambar-gambar sekitar majlis pertunangan Ally Iskandar bersama tunangnya. Serba merah yoo! Sempena Gong Xi Fai Cai ke? Read More »

Inikah dia skandal Amyza Adnan?

Taraaa. Uolls ade tengok Melodi tak tadi? Mase Si Mishel serang Amyza di lokasi pengambaran pasal nak tanye betui ke tak die ade skandal dengan seorang lelaki nie?

Read More »

Lawak Ahad: Nurul perlu berubah, BiPOP

Uols bace tak sisipan Bintang Popular hari ni. Macam lawak la pulak bile bukak muka belakang sisipan tersebut. Yang tertulis di situ, “Saya perlu berubah” tapi pakaiannya mak aih tak selera la kami tengok. Hai Nurul, nak tunggu kene caci macam Nana ke or maybe after you terlibat dengan kemalangan dan hampir separuh gile kemudian ada orang buat movie you baru nak berubah ke?

Gambar penuh di bawah.

Read More »

Ok je tengok Erra & Emran dengan aktiviti-aktiviti mereka

Ditulis oleh peminat.

Hanya nak kongsi. Kalau lepas ni keluar lagi gosip kata Erra dan Emran ada masalah, tak tahu la nak cakap apa. Foto ni bukti yang menunjukkan mereka masih bahagia tanpa perlu selalu dipamerkan di khalayak. Agaknya wartawan ni nak sentiasa tengok Erra dan Emran macam ni je kot sentiasa. Baru dikatakan tiada masalah :)

Walaupun diorang ni orang dikenali dan glamour di mata masyarakat (peminat), namun mereka juga perlu kehidupan yang ‘normal’ macam orang biasa. Biar la apapun harap lepas ni, kalau nak siarkan sesuatu berita, biarlah diselidik dulu.

Selagi tiada bukti tak perlu la di kecoh-kecoh kata Emran main kayu tiga. Selamat Hari Lahir Engku Emran 1 Feb dan Erra Fazira 9 Feb. Semoga Bahagia selamanya. Wah nampaknya sekarang, masing-masing dah suka main badminton ye selain Umie, Erra, Alia Lee dan Ning. Bagus – bagus! Aktiviti yang sihat :)

Bukan sekadar mengeratkan kasih sayang tetapi menunjukkan hubungan yang baik sesama rakan artis dan keluarga masing-masing :) Rasanya lagi berfaedah baca dan tengok aktiviti artis macam ni.

Gambar penuh selepas ini.

Read More »

counter statistics