BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Tuesday , June 28 2016

Terkini

Beruang vs. Rusa

Itu hari masa kami post Beruang vs. sekawan Lembu, uols ketawekan beruang comel tu yek. Ha sekarang amik, Beruang vs. Rusa pulak. Sad ending, rusa mati hokay! Hep! Ibu mengandung jangan tengok, nanti termaki kami lagi.. Hihihihi! Lagi gambar di bawah. Dah tengok video kami post dekat facebook? ngamuk tak dapat naik lif akhirnya maut terjatuh dalam lif.

Read More »

Kelly Osbourne, dulu dan sekarang

Dulu Kelly Osbourne pernah bitau media yang dia tak pernah terfikir untuk menjadi kurus dan kami pula tidak menyangka dia menjadi seorang yang jelita apabila kurus. Gorgeous isn’t she? Rahsienye hanya memakan separuh dari sebiji epal setiap malam sebelum tidur. Ish senangnye? Cam tak caye pulak kan..

Read More »

Ooopss…Kak Engku sudah bercerai??

Artikel di bawah ini di-tulis oleh penulis jemputan Media Malaya; Mak Bedah. Inilah Mak Bedah nak habaq mai ni… Takde hujan ribut petir tetibe bile Mak Bedah bace Harian Metro ni hari, Kak Engku kesayangan Mak Bedah a.k.a Raja Azura disahkan bercerai talak satu dengan husband die pada 28 Sepetember lepas. Hailah….kenape leh sampai bercerai-berai ni. Hish kesian pade anak-anak. ...

Read More »
anak-ahmad-baghal

Anak lelaki Ahmad Idham

Pengarah filem terkenal, Ahmad Idham menimang anak lelaki baru apabila isterinya, Amy selamat melahirkan anak mereka di Hospital Gleanigles Intan pada pukul 11 pagi, semalam. Bayi yang lahir dengan berat 3.5 kilogram itu diberi nama Ahmad Khalif bin Ahmad Idham.

Read More »

Baghal vs. Singa betina

Jarang-jarang kita lihat haiwan karnivor dikalahkan dengan mudah oleh haiwan herbivor seperti ini. Klik gambar-gambar lain di bawah untuk gambar penuh.

Read More »
counter statistics