BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Saturday , August 27 2016

Terkini

Video: Majlis Aqiqah anak perempuan Catriona Ross

Pengirim emel memberitau kami bahawe video ini adalah majlis aqiqah anak perempuan kepada Catriona Ross pada hari Raya ke-3, Syawal yang lepas. Terima kasih diucapkan kepada pengirim email: fendi fly. Jika uols pun ada berite artis yang ingin dikongsi bersame, jangan lupa hubungi kami.

Read More »

Gambar Lana Nordin dengan kekasih?

Kami rase memang patut pun Mak Bedah kami kutuk si Lana Nordin ni kaw-kaw pade entri yang lepas: Lana oh Lana. Mane taknye, satu demi satu cerite bongok pasal die ni makin kerap keluar, berlakon cam tahi juge.. Yang terbaru ni, tersebar pulak gambar-gambar macam ni kat internet. Kami rase-lah kan, mesti sang Lana sendiri la yang sebarkan gambar-gambar die ...

Read More »

Beruang vs. Rusa

Itu hari masa kami post Beruang vs. sekawan Lembu, uols ketawekan beruang comel tu yek. Ha sekarang amik, Beruang vs. Rusa pulak. Sad ending, rusa mati hokay! Hep! Ibu mengandung jangan tengok, nanti termaki kami lagi.. Hihihihi! Lagi gambar di bawah. Dah tengok video kami post dekat facebook? ngamuk tak dapat naik lif akhirnya maut terjatuh dalam lif.

Read More »
counter statistics