Friday , September 30 2016

Terkini

Mizz Nina pun ketiak basah!

Agaknye musim sekarang ni tengah musim panas kot, sebab artis wanita yang cantik hot asyik kantoi bergambar dalam keadaan ketiak basah. *muntah* Kami menulis tidak ikut protokol, kalau uols nak ikut protokol, sila baca akhbar online. Lagi gambar Mizz Nina ketiak basah di bawah.

Read More »

Gambar Rozita Che Wan dan Shahir AF8 dalam Bipop

Agaknye Rozita Che Wan ni nak alihkan perhatian wartawan dan peminat yang dia akan berkahwin tak lama lagi dengan bergambar bersama anak ikan Shahir AF8. Serious shit, Shahir nampak malu-malu buat kami rasa nak tampar lehernya bertubi-tubi. Lagi gambar resolusi cantik Rozita berdua-duaan bersama Shahir AF8 di bawah.

Read More »

Kami sudah putus! – Irma Hasmie

Awal Oktober lepas, Irma Hasmie dikatekan berperang besar dengan Nabil Raja Lawak. Segalanye berpunca apabila Irma bersama empat rakannye telah menyerbu kondominium Nabil yang bernilai RM300 ribu di Changkat View, Jalan Dutamas, Kuala Lumpur. Hati Irma hancur luluh ketika menyerbu Nabil di kondonya apabila mendapati ada seorang perempuan di kondo tersebut. Apa yang lebih mengecewakan ialah apabila perempuan yang bertugas ...

Read More »

Rumahtangga Erra Fazira pulak bergolak?

Nampaknya cerita cerai-berai hubungan suami isteri macam dah sebati dalam dunia artis Malaysia. Yang terbaru kedengaran hubungan suami isteri antara Erra Fazira dan Engku Emran mula bergolak. Dikatekan antara punca yang dapat dilihat ialah apabila Erra Fazira yang melakonkan watak Dr. Siti Hasmah di pementasan Muzikal Tun Mahathir selama 11 hari tidak kelihatan langsung kelibat suaminye, Engku Emran. Malah ketika ...

Read More »

Gambar Gaya Sixth Sense berfutsal

Posing memainkan peranan penting ketika bergambar, bila uols terlambat, tercepat atau tersilap posing gambar tersebut akan jadi spoil especially bile uols public figure. Kami malas-lah nak cakap lebih-lebih, nanti ape je kami tulis ade je yang butt-hurt marah kami kenape post macam ni-lah macam tu-lah. But seriously, tengok gambar ni macam tengok futsal wanita bergambar-lah!

Read More »
counter statistics