Friday , April 25 2014
PANAZZ

Terkini

Beruang vs. Lembu

Ganaz betul baby beruang ni, ada hati nak serang sekumpulan lembu. Tapi jangan disangka masih kecil, die tak mampu nak terkam lembu-lembu tu. Lagi gambar di bawah. Read More »

Kucing warna pink

Seorang perempuan pelik di Britain telah mengecat kucingnya menjadikan kucingnya bewarna pink supaya nampak berbeza dengan kucing-kucing yang lain dan menggelarkan Pink Panther. Tanpa disangka, si tuan pelik ni telah membuang kucing tersebut. Alo shiannye.. Nasibnye baik kerana di kutip oleh jabatan kebajikan haiwan. Yang malangnya cat di badan kucing tersebut akan bertahan selama setahun!

WTF: Jangan act kool bile sedang bertengkar

Tips: Tangan jangan masuk kocek ketika situasi bertengkar yang sedang tegang. Alamatnye uols akan dilempang dan pengsan.

Wow! Nora Danish seksi dalam Senario Asam Garam

Agaknye Ahmad Idham dah kehabisan idea untuk membawa penonton ke panggung wayang untuk tengok sekuel Senario shit. Tapi penampilan seksi Nora Danish berkemban ni buat kami tak boleh tahan-lah! Wow! Lagi photoshoot Senario Asam Garam klik… Read More »

counter statistics