Thursday , November 27 2014
PANAZZ

Terkini

Lawak: Pemain bola sepak pukul diri sendiri guna tangan lawan

Haha pelawok pelawok! Serius lawak paling jahanam dalam dunia bola sepak selepas Rivaldo. Player ni yang ditackle telah menggunakan tangan lawannya untuk memukul dirinya sendiri untuk mendapatkan sepakan percuma. Guess what? Dia berjaye! LOOOOOL! Baca lagi untuk tonton video tersebut.
Read More »

Tiz Zaqyah berduet dengan Yassin, lagu tema Nur Kasih The Movie

Haa.. kao hado? Seriously kami suka suara Tiz Zaqyah, bile dengar lagu ni macam gabungan suara Elyana dengan Waheeda. Powerful voice. Tapi bile berduet dengan Yassin, lagu ni macam ada something wrong-lah kan? Do you guys agree? Oklah, taknak komen banyak pasal suara dan gandingan suara dalam lagu ni, kang ade pulak yang sentap hati mak nak dengan kami. Read More »

Comel Gilew..

Comel gilelah budak decik nie. Mak Bedah dapat daripade blog fofular CikEpal. Dari info Cik Epal, ayah die ni buat video dak decik name Nina nie untuk beritau progress tumbesaran anak die nie. Katenye, skang nie ayah Nina bertugas sebagai guru di Jepun dan diorang ni berasal dari California. Lagi video dan gambo -

Read More »

Siapa kata Syakila Nisha buat silicone lips, angkat tangan

Hamboi kemain lagi uols kutuk dia masa first taim kami post gambar Syakila Nisha Jahangir Khan @ Kila, anak Rohana Jalil bulan November tahun lepas yek. Tapi betul jugak kate uols, die ni mesti buat silicone lips kat bibir dia. Dan sah kami telah berjaye temui bukti. Kami sempat membelek majalah hiburan tahun 2008 dan kami telah membuat perbandingan gambar tersebut.

Untuk lihat perbezaam sila baca artikel penuh. Read More »

counter statistics