Sunday , October 26 2014
PANAZZ

Terkini

Fara Fauzana dan Wahid digugurkan dari Melodi?

Huii!! Baru sat Mak Bedah bace sotkabor. Betul ke Fara Fauzana dengan ¬†Wahid di gugurkan dari Melodi? Katenye peminat dah muak dengan muke yang same, lawak yang same manjang? Sabo je lah. Read More »

Fesyen rambut Lady Didie Alias

Baru-baru ni Rafflesia Mandalay telah meraikan 10 pelakon komedi lelaki & wanita untuk Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010 di Grand Salon, Hotel Le Meridien, Kuala Lumpur. Fesyen rambut Didie Alias sangat menjadi perhatian kami! Gambar penuh di bawah. Read More »

Gambar Fatin Nabila & Farah Anuar manis bertudung

Easy Saturday, hari yang smooth gitu. Gambar photoshoot Fatin Nabil, pengacara baru Nasi Lemak Kopi O bersama Farah Anuar. Lagi gambar di bawah. Read More »

Norlia Ghani Di ragut

Kesiannye bile pelakon berpangkat nenek – Norlia Ghani 63, kene ragut. Abis duit Rm 8000 pendahuluan berlakon lesap kene sebat kat dalam mall dalam Ampang Park plak tu. Huii!! Ape ler jahatnye manusie jaman sekarang yek! Dah takde keje lain ke nak buat asek nak menyebat duit insan2 lemah nie. Adoi!

Tapi nasib nenek nie baik lah kan. Die kene ragut rugi Rm 8000 jek. Bukan nyawe die skali melayang pun. Kalau nak di ikutkan, peragut2 bangang nie kalau nak meragut slalu mangse dorang cedera la, silap2 mati tengah jalan. Tapi still kesian lah kan, sebab nenek nie katenye nak menggunekan duit tu untuk bayar untuk bayor duit sewa rumah.Haih! Manusie manusie.

Mak Bedah nak doakan nenek ni supaye dipanjangkan umur dan dapat pakai hijab yang sempurna satu hari nanti. Amin!

counter statistics