Thursday , October 23 2014
PANAZZ

Terkini

Gambar Fatin Nabila & Farah Anuar manis bertudung

Easy Saturday, hari yang smooth gitu. Gambar photoshoot Fatin Nabil, pengacara baru Nasi Lemak Kopi O bersama Farah Anuar. Lagi gambar di bawah. Read More »

Norlia Ghani Di ragut

Kesiannye bile pelakon berpangkat nenek – Norlia Ghani 63, kene ragut. Abis duit Rm 8000 pendahuluan berlakon lesap kene sebat kat dalam mall dalam Ampang Park plak tu. Huii!! Ape ler jahatnye manusie jaman sekarang yek! Dah takde keje lain ke nak buat asek nak menyebat duit insan2 lemah nie. Adoi!

Tapi nasib nenek nie baik lah kan. Die kene ragut rugi Rm 8000 jek. Bukan nyawe die skali melayang pun. Kalau nak di ikutkan, peragut2 bangang nie kalau nak meragut slalu mangse dorang cedera la, silap2 mati tengah jalan. Tapi still kesian lah kan, sebab nenek nie katenye nak menggunekan duit tu untuk bayar untuk bayor duit sewa rumah.Haih! Manusie manusie.

Mak Bedah nak doakan nenek ni supaye dipanjangkan umur dan dapat pakai hijab yang sempurna satu hari nanti. Amin!

Pelakon pembantu Aku Masih Dara burukkan Jalaluddin Hassan

Haa ni story baek punye first release hanya di Media Malaya. Beberapa hari lepas, ada seorang pelakon pembantu dalam filem Aku Masih Dara telah turun ke Johor Bahru.

Tidak pasti apa tujuannye ke sane, ada seorang peminat telah merungut dan memberitahu kami bahawa pelakon tersebut telah memburuk-burukkan pelakon Datuk Jalaluddin Hassan ketika dia sedang lepak berbual-bual di dalam sebuah bilik. Antara keburukan yang diceritakannya, dia meluat tengok Datuk Jalaluddin Hassan yang berlakon seperti tidak pandai berbahasa Melayu dan loghatnya ketika berlakon amat menjengkelkan.

Malah pelakon itu turut menambah, ada seorang lelaki dari kaum India bertemunya dan menyuruh supaya berpesan kepada Datuk Jalaluddin Hasssan supaya jangan mencemarkan bahasa dengan gaya percakapannya yang ala-ala mat salleh celup berbahasa Melayu. Wallahualam.

Kepada pelakon tersebut, anda tahu siapa anda. Harap dapat beri penjelasan.

Ally Iskandar bertunang dengan Aishah Zainal

Kami di fahamkan Ally Iskandar telah bertunang dengan Aishah Zainal di kediaman keluarga Aishah di Taman Sri Intan, Ampang sebentar tadi. Aishah Zainal merupakan Runner-up bagi program Gadis Melayu pada tahun 2010.

Gambar pertunangan Ally Iskandar dengan Aishah Zainal di bawah. Read More »

counter statistics