BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Saturday , May 23 2015

Gambar perkahwinan Maizawati

Dengan sekali lafaz, Maizawati telah sah menjadi isteri kepada jejaka berusia 23 tahun ini, Mohd Yassin Ben @ Abd Rahim pada jam 12.30 tengahari pada hari Isnin lepas. Mohd dinikahi oleh bapa Maiza sendiri dengan mas kahwinnya RM101. Rombongan lelaki yang membawa 7 julang dibalas 5 dulang bagi belah perempuan. Apa yang menariknya, ustaz Akhil Hayy, bekas suaminya tidak dapat ...

Read More »

Fasha Sanda dan Jejai bersama kereta barunya

Jejai didapati telah membeli sejenis kereta mewah baru berjenis Corvette Concept Z28 atau lebih dikenali sebagai Transformer Bumble Bee. Keseronokkan Fasha Sanda tidak terhingga sehinga mengupload gambar bersama kereta baru milik teman lelakinya di fan page. Walaupun keseronokkan Fasha kini pada tahap maksimum, namun kejelitaannya tetap tidak mampu menandingi Megan Fox. Hehe!

Read More »

Gambar Shahir AF8

Ghehehe. Hello uols, penulis saje nak pancing pengunjung blog ni mengenai sang Shahir AF8 di undian di kotak sebelah pada minggu yang lalu. Ternyata pengunjung blog Media Malaya ni bersikap neutral terhadap Shahir. Walaupun, separuh daripada bilangannye tak suke pada Shahir atas alasan die bajet hensem & poyo, half daripada tu jugak suke akan Shahir AF8. Di bawah adalah fakta ...

Read More »
counter statistics