BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Sunday , May 3 2015

Terkini

Apabila Rozita Che Wan berwatak tak cun

Susah kan nak nampak Rozita berlakon tanpa make-up tebal, gincu tebal, huduh-huduh gitew. Dalam telefilem Dosa Siapa, Rozita telah berlakon watak pengemis dan telah men’tak cun kan dirinya untuk telefilem ini. Tapi kami tak fokus pun pada ke’takcunan die tu, kami fokus pada bende lain. Hehe…. Na mean!! Lagi gambar after the jump.

Read More »

Top 10 entri popular bulan April 2011

If you guys missed out top 10 entri bulan April yang lepas, sila lawati segera. Ini yang diminati oleh pengunjung blog kami! 1. Photoshoot Shah Jaszle peluk Faezah Elai, berdarah hidung kami 2. Koleksi gambar artis peluk di Media Malaya (18 gambar) 3. Adakah gadis ini punca perceraian Zul Huzaimy dengan isteri? 4. Toya Chiba yang berani mati ambil gambar ...

Read More »

Noorkhiriah tampil imej baru

  Alhamdulillah. Noorkhiriah akhirnye berniat nak makai tudung. Walaupun hanye tutup kepale sampai telinge, at least ade lah niatnye,ye tak? Daripade pakai seksi meksi sampai ke tua. Ooops. Cume katenye, perubahan nie tak drastik. Kalau ade tawaran berlakon yang memerlukan die tak bertudung, die masih terime. Cume, bile berlakon babak yang memerlukan die pegang tangan atau peluk, die dah tak ...

Read More »
counter statistics