Friday , December 19 2014
PANAZZ

Terkini

Iklan Abby Abadi sebagai Duta Syahirah Iffah Gold & Platinum

Wah, Abby Abadi sekarang pun dah jadi duta yep. Kami belek-belek akhbar hari ni, keluar satu iklan Syahirah Iffah Gold yang memaparkan muka santek Abby Abadi sebagai penghias iklan tersebut. Gambar penuh  apabila membaca artikel penuh. Read More »

Top 10 entri popular bulan Februari 2011

Lame juga entri popular bulanan kami tak publish kan? Yela, awal tahun 2011 ni kami terdapat sedikit masalah berkaitan dengan sponsor kami yang menghilangkan diri secara- tiba-tiba maka database terakhir adalah pada bulan November 2010. Apa pun, kami listkan entri popular bulan Februari 2011. Bagi pengunjung yang baru join blog kami, kami ucapkan Selamat Datang dan jangan segan-segan buat macam rumah sendiri. Hehe.

1. Wajah sebenar Angelina, anak Watie Elite yang hampir kena strok
2. Inikah dia skandal Amyza Adnan?
3. Gambar Mesra Shahz Jaszle & Noor Neelofa, punca putus Maria Farida
4. (Gambar) Rozita Che Wan dan anak ikannya
5. Teka: Cari katak tersembunyi dalam gambar
6. Gambar Zizan Nin dan isteri bercuti di Bali, Indonesia
7. Nora Danish dan Fara Fauzana perli Fasha Sanda dalam Melodi
8. Siapa kata Syakila Nisha buat silicone lips, angkat tangan
9. Lawak Ahad: Nurul perlu berubah, BiPOP
10. Monahara akan berlakon filem SuperGirl?

Perempuan Tomboy / Pengkid bunuh anak kucing di Malaysia

Agak shocking video ni, kami ingatkan perkara-perkara sebegini hanya berlaku di luar negara. Kini kejadian penderaan binatang sangat meluas di Malaysia. Semakin ramai orang siuman tetapi gila di Malaysia ini agaknya. Video terbaru ini dikatakan berlaku di Serdang, Selangor. Seorang perempuan tomboy / pengkid telah bertindak mendera kucing dengan memukul menggunakan payung dan memijak seekor anak kucing sehingga mati.

Menyedihkan apabila melihat ibu kucing ingin menyelamatkan anaknya tetapi di halang oleh tomboy / pengkid psycho ini! Video kucing dipijak apabila membaca artikel penuh. Read More »

Gambar facelift baru Perodua Myvi 2011

Amacam facelift dari depan Perodua Myvi versi tahun 2011 ni? Kalau yang belum tengok bentuk belakang Perodua Myvi 2011 boleh lawati Facelift terbaru Perodua Myvi untuk tahun 2011?.

counter statistics