Wednesday , July 23 2014
PANAZZ

Terkini

Cover Model Maskulin November buat Abby Abadi gembira

Abby Abadi mungkin antara orang yang pertama akan membeli majalah Maskulin keluaran terbaru. Mane taknye, gambar Zul Ariffin menjadi cover story untuk keluaran tersebut. Ape yang menarik, bulu dada! Kami dah tau taste makcik Abby sekarang! Guys out there yang berbadan sasa dan dada berbulu, rebut-lah peluang ini. LOL JK.

Ramlah Ram botox? Muka rosak?

Eh uols! Perasan tak agak ketara perbezaan antara Ramlah Ram 15 tahun lepas dengan Ramlah Ram sekarang. Mata tu tembel ke atau sebab kesan sampingan dari suntikan botox? Pipi tu macam makin tegang je walaupun sudah makin berumur.

Lisa Surihani menari Poco Poco

Macam takde cerite best hari ni. Bowing yek. Ape pun genjoy video Lisa Surihani menari Poco Poco. OMG Lisa, naper kuwus sangat, kasik up sket la berat badan. Video ini juga boleh dilihat melalui fan page Lisa Surihani.

Siapekah Penyampai Radio yang ditangkap berkhalwat ini?

Artikel di bawah ini di-tulis oleh penulis jemputan Media Malaya; Mak Bedah.

Jeng jeng jeng.. Agak-agak korang lah wahai pembace MediaMalaya yang cun & hensem sekalian,siape agaknye penyampai radio yang ditangkap khalwat ni?

Ok-ok. Mengikut Harian Metro hari ini, seorang deejay merangkap penerbit rancangan radio berusia 34 tahun dicekup berkhalwat dengan seorang wanita berasal dari Sarawak berusia 24 tahun pada malam kelmarin jam 11.15 malam.

Deejay ni beri alasan menemani teman wanitanya yang tinggal berseorangan, menjamu selera di kediaman wanita terbabit di Taman Tunku Sarina, Jitra,Kedah.

Mengikut kata Pegawai  Penguat kuase Pejabat Agama Daerah Kubang Pasu, mereka menerima aduan deejay radio ni kerap bermalam di rumah wanita ni selepas waktu kerje dan semasa cuti. Hmm..buat ape ye??

Deejay ni duda yang buah hatinye tu pule bujang. Kahwin je lah. Kan dah kene cekup. Mungkin deejay ni tak cukup duit nak pinang makwe die nie tak? Sebab tu nak kawen percume. Haha..

Mak Bedah harap selepas ni, pasangan tersebut cepat-cepatlah bertobat yek. Ingatlah,awak tu punya ramai peminat. Tak rase malu ke dengan buat maksiat sane sini. Hailah.

Artis-artis, selebriti boleh tak sekirenye anda-anda nie semue tunjukkan perangai yang elok pade peminat-peminat anda ni. Tak rase bersalah ke pade mak pak korang. Kesian kan? Memang tak boleh di jadikan idol langsung.

P/s: Mak Bedah tak rase deejay nie popular mane pun. Ntah deejay radio ape agaknye yek?

counter statistics