Monday , July 28 2014
PANAZZ

Terkini

Eksklusif: Abby Abadi sambut birthday Zul Ariffin dirumahnya

Haaa, baru je kami post gambar Zul Ariffin sebagai cover model untuk majalah Maskulin, Abby bukan sahaje menjadi orang pertame membeli majalah tersebut malah menyambut hari kelahiran awak yang tersayang dirumahnya. Ayat yang mule tu kami reka saje, jangan pula ade yang tersinggung.

Lagi gambar eksklusif di bawah. Read More »

(Filem Pendek) Halal

Baguslah filem pendek ni. Kepade mereka yang tak faham ape maksud halal,mungkin boleh faham lah lepas nie.

Korang pernah tak berdepan dengan masalah kaum-kaum lain di Malaysia yang tak faham maksud halal.Pade mereka ni,babi tu haram untuk orang Melayu khususnye Islam lah kan. Tapi diorang tak faham yang kalau diorang masak ayam pun,kalau letak minyak babi ke,alkohol ke, jadinye masakan tu haram lah jugak. Haaa…yang itulah yang diorang tak faham.

Ok.Filem pendek ni dihasilkan oleh Liew Seng Tat untuk P1 Malaysian Showcase.Kalau korang rajin pegilah lawat website tu di www.15malaysia.com. Filem-filem pendek ni dibuat pade tahun lepas.Kan ade satu filem pendek yang ade Nik Aziz tu,bertajuk Pokok.

Malas nak cakap panjang.Korang tengoklah yek.

Emma Akma bersama kenderaannya, BMW Z4 roadster

Fuiyo! Emma Akma ni berniaga ke? Last year bekas suaminye ceraikannye talak tiga kerana dikatakan memukul Emma Akma. This year dah bawak BMW Z4 Roadster. Lepas cerai makin seksi yek. Maklum-lah nak cari makan.

Cover Model Maskulin November buat Abby Abadi gembira

Abby Abadi mungkin antara orang yang pertama akan membeli majalah Maskulin keluaran terbaru. Mane taknye, gambar Zul Ariffin menjadi cover story untuk keluaran tersebut. Ape yang menarik, bulu dada! Kami dah tau taste makcik Abby sekarang! Guys out there yang berbadan sasa dan dada berbulu, rebut-lah peluang ini. LOL JK.

counter statistics