Friday , August 1 2014
PANAZZ

Terkini

Kami sudah putus! – Irma Hasmie

Awal Oktober lepas, Irma Hasmie dikatekan berperang besar dengan Nabil Raja Lawak. Segalanye berpunca apabila Irma bersama empat rakannye telah menyerbu kondominium Nabil yang bernilai RM300 ribu di Changkat View, Jalan Dutamas, Kuala Lumpur.

Hati Irma hancur luluh ketika menyerbu Nabil di kondonya apabila mendapati ada seorang perempuan di kondo tersebut. Apa yang lebih mengecewakan ialah apabila perempuan yang bertugas sebagai pramugari tersebut hanya berkemeja-T tanpa memakai coli!

Bermula-lah perang besar apabila Irma bertanya siapa gadis tersebut, gadis tersebut sekadar membalas tidak tahu malah menyuruh Nabil menerangkan perkara itu.

Nabil yang mengatakan perempuan tersebut ialah kekasih kepada rakan karibnye, Reza namun Irma tidak dapat menerima penjelasan tersebut meminta untuk memutuskan hubungan antara mereka.

Nabil ketika dihubungi masih mengatakan hubungan mereka masih lagi pasangan kekasih. Mana satu betul ni!

Rumahtangga Erra Fazira pulak bergolak?

Nampaknya cerita cerai-berai hubungan suami isteri macam dah sebati dalam dunia artis Malaysia. Yang terbaru kedengaran hubungan suami isteri antara Erra Fazira dan Engku Emran mula bergolak.

Dikatekan antara punca yang dapat dilihat ialah apabila Erra Fazira yang melakonkan watak Dr. Siti Hasmah di pementasan Muzikal Tun Mahathir selama 11 hari tidak kelihatan langsung kelibat suaminye, Engku Emran.

Malah ketika majlis penganugerahan Festival Filem Malaysia ke-23 juga, Engku Emran tidak kelihatan bersama isterinya, Erra Fazira.

Ha ape dah jadi? Walaubagaimanapun, Erra masih tidak mahu memberi komen mengenai perkara ini.

Gambar Gaya Sixth Sense berfutsal

Posing memainkan peranan penting ketika bergambar, bila uols terlambat, tercepat atau tersilap posing gambar tersebut akan jadi spoil especially bile uols public figure. Kami malas-lah nak cakap lebih-lebih, nanti ape je kami tulis ade je yang butt-hurt marah kami kenape post macam ni-lah macam tu-lah. But seriously, tengok gambar ni macam tengok futsal wanita bergambar-lah!

Top 10 entri popular bulan Oktober 2010

Entri Popular pilihan pengunjung blog Media Malaya sepanjang bulan Oktober 2010.

Gambar Kahwin Bienda 9,563
(Gambar) Zizie Ezette posing atas katil 6,068
Lagi gambar Nora Danish seksi 5,378
Koleksi Gambar Zizie Izette nampak lurah pula 5,086
Isteri Malique, Melissa Maureen dirompak dicabul 4,709
Dalam Rumah Mila AF 4,412
Tiz Zaqyah Heroin Nurkasih Bersosial 4,190
Gambar perkahwinan Jimmy Shanley & Nursuhaila Eliani 3,892
Pernikahan Angkasawan Negara berjalan lancar 3,210
Gambar Datuk Siti Nurhaliza nampak apa tu? 3,161

Nampaknya gambar perkahwinan Bienda menjadi entri paling popular pada bulan Oktober ini, diikuti dengan gambar kontroversi yang tidak asing lagi yaitu biase-lah gambar Zizie Ezette atas katil yang sentiasa dalam senarai top 10 blog kami. Haha! Tempat ketiga pula ialah gambar Nora Danish menayang bentuk punggungnya.

Hmm nampaknye pengunjung blog kami gemarkan yang seksi-seksi saja! LOL!

counter statistics