Wednesday , November 26 2014
PANAZZ

Terkini

Ok je tengok Erra & Emran dengan aktiviti-aktiviti mereka

Ditulis oleh peminat.

Hanya nak kongsi. Kalau lepas ni keluar lagi gosip kata Erra dan Emran ada masalah, tak tahu la nak cakap apa. Foto ni bukti yang menunjukkan mereka masih bahagia tanpa perlu selalu dipamerkan di khalayak. Agaknya wartawan ni nak sentiasa tengok Erra dan Emran macam ni je kot sentiasa. Baru dikatakan tiada masalah :)

Walaupun diorang ni orang dikenali dan glamour di mata masyarakat (peminat), namun mereka juga perlu kehidupan yang ‘normal’ macam orang biasa. Biar la apapun harap lepas ni, kalau nak siarkan sesuatu berita, biarlah diselidik dulu.

Selagi tiada bukti tak perlu la di kecoh-kecoh kata Emran main kayu tiga. Selamat Hari Lahir Engku Emran 1 Feb dan Erra Fazira 9 Feb. Semoga Bahagia selamanya. Wah nampaknya sekarang, masing-masing dah suka main badminton ye selain Umie, Erra, Alia Lee dan Ning. Bagus – bagus! Aktiviti yang sihat :)

Bukan sekadar mengeratkan kasih sayang tetapi menunjukkan hubungan yang baik sesama rakan artis dan keluarga masing-masing :) Rasanya lagi berfaedah baca dan tengok aktiviti artis macam ni.

Gambar penuh selepas ini.

Read More »

Fara Fauzana dan Wahid digugurkan dari Melodi?

Huii!! Baru sat Mak Bedah bace sotkabor. Betul ke Fara Fauzana dengan  Wahid di gugurkan dari Melodi? Katenye peminat dah muak dengan muke yang same, lawak yang same manjang? Sabo je lah. Read More »

Fesyen rambut Lady Didie Alias

Baru-baru ni Rafflesia Mandalay telah meraikan 10 pelakon komedi lelaki & wanita untuk Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010 di Grand Salon, Hotel Le Meridien, Kuala Lumpur. Fesyen rambut Didie Alias sangat menjadi perhatian kami! Gambar penuh di bawah. Read More »

Gambar Fatin Nabila & Farah Anuar manis bertudung

Easy Saturday, hari yang smooth gitu. Gambar photoshoot Fatin Nabil, pengacara baru Nasi Lemak Kopi O bersama Farah Anuar. Lagi gambar di bawah. Read More »

counter statistics