Saturday , September 22 2018

Terkini

Yeah: Kemudahan melayari Media Malaya menggunakan smartphone!

Hi uols! Ni Poyo Ganaz nak habaq mai skek ni. Memandangkan hampir 15% pelawat blog kami menggunakan smartphone ketika melayari blog kami. Mula hari ini, kami dah sediakan kemudahan pade uols semua. Pasni dah tak payah nak zoom in zoom out dah bile masuk je blog Media Malaya menggunakan browser smartphone uols masing-masing, sebab pasni dah bole view fullscreen complete ...

Read More »

"Ewwwww…" Bahasa kita budaya kita

Huhuhu..Video kat atas nie adelah untuk tontonan uolls kakak2, adik2 & brader2 yang slalu tulis kat Wall Fb, Ym n SMS pade orang. Aduh pening gak nak membace kalau Mak Bedah dapat sms dari adik2 or org2 yang suke gune perkataan cenggini. Iyeee..Mak Bedah tau,dak2 zaman sekarang. Ishhh.. Agak2 kalau kite bagi test ejaan bahase melayu, dorang leh pass ke ...

Read More »

Wajah sebenar Angelina, anak Watie Elite yang hampir kena strok

Ha itu die, belek punye belek majalah hiburan terkeluar pulak cerita Angelina yang membuat pengakuan bahawa die merupakan anak kepada Watie Elite bulan lepas di dalam rancangan Melodi. Cerite ni hampir basi dek kerana Watie Elite enggan mengulas lanjut gosip ini, namun kedengaran baru-baru ini die hampir terkena strok akibat tertekan. Betul-betul sakit atau cube mengelak sesuatu? Wallahualam. Lagi gambar Angelina ...

Read More »

Gambar Zizan Nin dan isteri bercuti di Bali, Indonesia

Siape kate hubungan Zizan Nin dan isteri sedang berantakan. Ha ni gambar latest Zizan Nin pergi Bali youuuu. Tak baik tuduh-tuduh. Hari tu yang uols nampak mereka pergi Pejabat Agama tu, mereka nak pergi ambil kad kahwin la uols. Lagi gambar Zizan Nin bersama isteri bercuti di Bali, Indonesia selepas ini.

Read More »
counter statistics