Saturday , November 22 2014
PANAZZ

Terkini

Gambar Pernikahan Elyana

Elyana telah selamat bernikah jam 9.40 malam semalam dan kini menjadi isteri yang sah kepada Khairul Anuar. Dengan sekali lafaz akad nikah dan diijabkabulkan oleh ayah Elyana sendiri beserta mas kahwin RM80 tunai mereka berdua kini bergelar suami isteri.

Mereka berdua memilih Duchess Place sebagai lokasi perkahwinan mereka dan wang hantaran sebanyak RM22 ribu. Dah tengok video Elyana propose ajak Khairul Anuar kahwin? Sangat sweet! Dah ramai yang share, uols bile lagi?

20.11.2010: Empat Gambar baru pernikahan Elyana dan Khairul Anuar

Lagi gambar pernikahan Elyana dan Khairul Anuar di bawah. Read More »

Flashback: Sharifah Aini dan bekas suami

Puas kami cari gambar Datuk Sharifah Aini dengan bekas suami-nya di internet, tapi tak jumpe-jumpe. Maklum-lah kami lahir sekitar 80-an mana nak jumpe bende-bende macam ni. Terima kasih pada majalah lama, kami jumpa jugak!

Bekas suaminya dikenali sebagai Datuk Ali Bakar. Kami tidak pasti apa status bekas suaminya sekarang. Gambar ini sekitar tahun 1986 dan difahamkan mereka sudah bercerai pada tahun tersebut.

Read More »

Gambar Shila dan Haziq Zikri tersebar

Sebelum ni, ada gosip mengatakan Shila OIAM sedang hangat bercinta dengan pemain bola sepak kelab Harimau Muda, Haziq Zikri. Namun begitu, Shila menafikan dan memperbetulkan keadaan mengatakan mereka berdua hanya sekadar kawan dan gambar yang tersebar ini hanya-lah diambil bersama adik-beradiknya dan lokasinya di majlis hari jadi rakan mereka.

Lagi gambar Shila OIAM dan Haziq Zikri di bawah. Read More »

Beli produk Apple hanya untuk musnahkan

Michael Tompert, seorang pereka grafik dari San Francisco bersama kawannya, Paul Fairchild seorang jurugambar telah mencipta gambar bersiri kemusnahan produk Apple seperti terkopak, terbakar, berlubang akibat tembakan peluru dan dilanggar keretapi!

Apa yang menarik, mereka membeli semua gajet ini dengan duit mereka hanya untuk memusnahkannya. FYI, Michael Tompert juga pernah bekerja di syarikat Apple dan sentiasa menyukai gajet keluaran Apple satu ketika dulu. Tapi tujuan dia musnahkan bukan sebab tak puas hati dengan syarikat Apple ni, dia hanya beritahu bahawa mereka buat begini adalah sebab ia merupakan suatu seni. WTF!

Lagi gambar bile uols bace penuh.

Read More »

counter statistics