Wednesday , September 17 2014
PANAZZ

Terkini

Syamsul Yusof peluk Norliana Samsudin!

Alolololo coooo ceeeewiitttt! Hokai dah dah dah! Engkorang tu bukan muhrim, belum sah lagi.. tolong lepa sikit dari pelukan berahi camni.

Norliana Samsudin juga ketiak basah!

Ketiak basah? WTF? I oso tiak basah hokai.. Okay okay! What is the big deal about it?! WTF men.. Ok ni kami nak habaq mai sikit la kat para haters blog kami ni yang suke nak runtuhkan moral kami menulis.

Kami tau-lah memang setiap manusia ni berpeluh bile suhu panas dan disebabkan itu maka peluh akan kelihatan di tempat yang kurang enak dipandang.

Tapi c’mon uols.. These are public figures okay.. Takkan kami nak post gambar ketiak kami basah pulak sebab kami bukan artis, kalau uols yang para haters tu send email gambar ketiak uols basah, kami berakkan aje.

Disebabkan mereka artis dan ada kecacatan atau kesilapan pada diri mereka, timbul-lah blog kami yang uols sayang ni keluar entri sebegini.

ps: Jangan amik ati noo, kami tak penah kecik ati ngan uols :P

Terlalu obses dengan babi

Seorang penduduk di China bertindak menukarkan kepala seat kenderaannye kepada kepala babi akibat terlalu obses memakan babi yang sedap agaknye kot. Jangan pulak ada rakyat Malaysia obses Mawi atau Namewee dengan meletakkan kepala mereka sebagai ganti kepala seat kenderaan mereka :)

Pija Mentor, dikesan di Perhimpunan Agung UMNO

Lame kan kite tak disajikan berite mengenai Pija Mentor ni kan? Ape la kan industri kite ni, orang yang suare macam tahi seperti Diana Danielle diberi peluang tapi gadis bersuara power seperti Pija ni dibiarkan tenggelam. Maklum-lah Pija tak secantik Diana Danielle. Bullshit! Muke cantik saje boleh popular di Malaysia, tolong ketepikan suara keldai dan lakonan kayu untuk kami!

Baru-baru ni dikesan Pija telah menggunakan peluang yang ada ketika Perhimpunan Agung UMNO di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) untuk berniaga barangan aksesori.

Lagi gambar di bawah. Read More »

counter statistics