Monday , February 20 2017

Terkini

Kemalangan ngeri 10.10.10

Lagi banyak gambar di galeri. Petikan diambil dari Harian Metro REMBAU: “Saya melihat ada mayat tanpa kepala dan ada yang putus tangan sebaik turun dari bas selepas kemalangan. Keadaan begitu tragis kerana banyak mayat bergelimpangan,” kata Bohari Saikon, 48, saksi kemalangan ngeri menyebabkan 12 kematian membabitkan dua bas, tiga kereta dan sebuah van di Kilometer 223 Lebuhraya Utara-Selatan (Plus) arah ...

Read More »

Gambar Kahwin Bienda

Tahniah kepada Bienda kerana telah berkahwin. Walaupun majlis dibuat secara rahsia, namun berita hari ni telah mengorek banyak maklumat mengenai perkahwinan mereka. Bienda (Nor Razlinda Razli) telah bernikah dengan pasangannya, seorang Produser Program dari Primeworks Studios, Kamarul Zariman atau lebih dikenali sebagai Boy. Dua kali lafaz telah menjadikan Bienda isteri yang sah diiringi dengan 7 dulang berbalas 9 oleh pihak ...

Read More »

Gambar Linda Onn naik superbike!

Gambar yang kami ambil dari blog Linda Onn sendiri. Hehe, ni berlakon bawak ke betul-betul bawak. Takut bukan Linda Onn bawak superbike tu tapi superbike tu yang bawak Linda. Difahamkan Linda Onn memandu superbike jenis Kawasaki untuk berkonvoi ke motoGP di Sepang dari Tasik Titiwangsa, konvoi sebanyak 300 biji motorsikal berkuasa besar diketuai oleh Linda Onn.

Read More »

Lagi gambar Nora Danish seksi

Aduyai uols! Kami terpakse ketuk lutut kami berkali-kali sekarang ni! Dah tak boleh tahan dah ni. Mane taknye.. dimulakan dengan gambar Nora Danish yang punyai badan lentik sedap, kemudian keluar pula gambar Nora Danish berkemban, dan kini Nora Danish yang seksi menampakkan bentuk punggung. Guys! Ketuk lutut sekarang cepat! Gambar photoshoot ni diambil di akhbar tempatan, Berita Harian. Jejai jangan ...

Read More »

Silly Bodoh Woman kana saman woo

Wooo! Geram pulak kami tengok video yang direkod perempuan yang claim die sebagai rakyat Malaysia berhak rekod video seperti ni. Ape motipnye ni cik amoi oi! Kalau dah salah, tu salahlah.. Jangan jadi bongok sangat nak jadi hero konon-konon polis Malaysia buli you meh! C’mon la wei, you sendiri tak pernah tengok ke video-video dari negara luar kekasaran yang lebih ...

Read More »
counter statistics