Saturday , April 19 2014
PANAZZ

Terkini

Gambar terbaru Elyana

Yo guys! Hampir setahun jugek tak menulis pasal Elyana ni, ye-lah sejak-sejak gemuk ni. Hehe. Tak-la, gurau jek-lah! Jangan serius sangat mat. Last we all post ngenai Elyana berambut karat, lepas tu sunyi sepi. This time, gambar terbaru Elyana, eh ade satu pic tu cam nampak lurah je nok. Lagi gambar terbaru Elyana gebu bila bace artikel penuh.

Read More »

Underwater Suite di Conrad Maldives Rangali Island

Klik pada imej untuk resolusi yang besar.

Pernah terfikir untuk tidur 20 kaki di dasar Laut Hindi, dikelilingi batu-batu karang berwarna-warni serta ikan pelbagai jenis? Suite ni pada asalnye di-buat khas sebagai restoren tapi sebagai penghargaan menyambut anniversary hotel ni yang ke-50, restoren ini di tukar kepada suite. Harga? Maybe pasangan Jejai & Fasha antara yang termampu kerana satu malam sahaja mencecah USD10 hingga USD15 RIBU! Watafak!

[via]

(Video) Budak maut stor mercun meletup

Berita yang mengejutkan ramai mengenai kematian seorang budak berusia 6 tahun, Khairil Arif Ayub apabila badannya terlekat di celah dahan pokok berhampiran rumah tersebut selain sebahagian kepalanya berkecai.

Stor mercun itu milik bapanya, yang telah menyerah diri semalam ketika pengebumian anaknya itu.

ps: jangan terlalu ghairah mencari keuntungan dengan menjual bahan terlarang dan membiarkan anak-anak bermain mercun

WTF: Perempuan buang kucing dalam tong sampah

OMG Watafak is going on with this woman-lah.

Mary Bale berusia sekitar 50-an dikatakan menghampiri seekor kucing di sebuah tembok. Dia berhenti lalu memanjakan kucing tersebut dan kemudian tanpa disangke telah mengangkat kucing itu dan meletakkannye ke dalam tong sampah, sambil menghempas penutup tong sampah itu.

Kucing yang diberi nama Lola dikatakan hilang selama 15 jam sebelum tuannya mendengar tangisan kucing tersebut didalam tong sampah itu. Tanpa pengetahuan Mary Bale, tuan kucing ni ada pasang CCTV. Maka tuan kucing ni telah nge’post video ini di facebook dan menerima komen yang memberangsangkan.

Mary Bale dikatakan ketakutan lalu membuat laporan polis untuk mohon perlindungan.

Pwnage!

[via]
counter statistics