Thursday , April 24 2014
PANAZZ

Terkini

Gambar Datuk Seri Najib Tun Razak masa muda bersama keluarga

Mak aih panjang betul title-nye. Ha ni gambar Perdana Menteri kesayangan 1Malaysia, Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak bergambar bersama family-nye sewaktu muda. Now, cuba teka mane satu beliau?

Gambar Sazzy Falak

Gambar Sazzy Falak pun dah lame tak dikeluarkan oleh Media Malaya. So kali ni genjoy sedikit gambiran Sazzy Falak. Berita terbaru ngenai Sazzy Falak ni katenye 8 November ni genap 4 tahun ulangtahun perkahwinannya. Meskipun belum dikurniakan cahaya mata, namun Sazzy dan suaminya bahagia melayari bahtera rumahtangga. :) They’re so cute-lah. Read More »

Gambar terbaru Elyana

Yo guys! Hampir setahun jugek tak menulis pasal Elyana ni, ye-lah sejak-sejak gemuk ni. Hehe. Tak-la, gurau jek-lah! Jangan serius sangat mat. Last we all post ngenai Elyana berambut karat, lepas tu sunyi sepi. This time, gambar terbaru Elyana, eh ade satu pic tu cam nampak lurah je nok. Lagi gambar terbaru Elyana gebu bila bace artikel penuh.

Read More »

Underwater Suite di Conrad Maldives Rangali Island

Klik pada imej untuk resolusi yang besar.

Pernah terfikir untuk tidur 20 kaki di dasar Laut Hindi, dikelilingi batu-batu karang berwarna-warni serta ikan pelbagai jenis? Suite ni pada asalnye di-buat khas sebagai restoren tapi sebagai penghargaan menyambut anniversary hotel ni yang ke-50, restoren ini di tukar kepada suite. Harga? Maybe pasangan Jejai & Fasha antara yang termampu kerana satu malam sahaja mencecah USD10 hingga USD15 RIBU! Watafak!

[via]
counter statistics