Monday , May 1 2017

Terkini

Video Penghargaan buat para peminat Lisa Surihani

Cun gile Lisa dalam video nie macam perempaun kacukan melayu terakhir. Volleh?? Artikel di bawah ini di-tulis oleh penulis jemputan Media Malaya; Mak Bedah. Hokkay..kepade semue peminat Lisa sile angkat tangan. Mak Bedah suke die mase berlakon filem Lagenda Budak Setan. Huiiii..memang real lah. Dari filem tu terus Mak Bedah cakap memang Lisa boleh menang Award Pelakon Wanita Terbaik lah. ...

Read More »

Siyesly, ape yang menggembirekan Fasha Sanda hari ni?

Fasha siyesli kami ingin tau ape yang you happy sangat hari ni dengan post macam tu dalam twitter? A few minutes later, Fasha post gambar bawah ni. Bleh! Fasha tak pandai suprise kami taw.. Balik-balik gambar bersama Jenglot pakai topi. You kasi-lah sumtink yang menggembirakan peminat you ni, cincin bertatah berlian lamaran Jejai ke.. Waduh kok gambar kamu berdua sahaje ...

Read More »

Nissan Murano milik Dynas?

Cantik kan nombor kenderaan ni? DY 1745, apabila menggunakan font italic ia kelihatan seperti DYN45 atau Dynas! Adakah ia milik Dynas yang baru buat majlis aqiqah anak pertamanye itu? Wallahualam. Kiriman emel ini tidak diberi penjelasan.

Read More »

Maulana AF8 dan Ain AF8 kini kekasih?

Hangat ketika ini apabila digosipkan Maulana AF8 sedang hangat bercinta dengan Ain AF8. Mati-mati kami ingat Maulana ni ade ape-ape dengan Adira AF8, rupanya tanggapan kami jauh sekali! Menurut sumber, Maulana AF8 dikatekan bersayang-sayang dengan Ain AF8 di dalam perbualan telefon mahupon SMS. Namun begitu, kami dengar cerite yang tak berape enak pasal die dua orang ni. Dikatekan Maulana kerap mengunjungi rumah ...

Read More »
counter statistics