Monday , September 26 2016
Home / Dunia Artis / Pakaian dan gincu Alyah Gaga

Pakaian dan gincu Alyah Gaga

Gambar ni sepatutnye kami post beberape hari lepas. Tapi disebabkan Pahang cuti, kami pun terikot cuti. Kalau tak silap ni ketika Alyah Gaga mempromosikan sesuatu, kami tak ingat maafkan kami.

Macam biasa lagi gambar di bawah.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

13-birthday-adira-suhaimi-25-mediamalaya

Sekitar Majlis Hari Jadi Adira Suhaimi Ke-25 (17 Gambar)

Selamat hari lahir Adira Suhaimi! Majlis sambutan hari jadi Adira telah disambut dengan meriah oleh ...

14 comments

  1. Alyah Gaga?

    Wakakakaka..

    Nice! dpt nama baru. Ihsan daripada ke'kretif'an MediaMalaya.

    Thumbs up!

  2. heh.

    Macam Cik Gayah Gaga adelah…
    Kalau nak kate make-up tu berseni..Mak Bedah tgk macam zaman Mak Bedah je dulu..Chet!!

  3. ntah hape2 la dia nie kan..suara xla sodap mano pun..

  4. nak ikut cm norkumalasari dolu2 kater nye..tang solek xda masalh..tp tang baju tu alahai lady gaga la sgt…ingt lady gaga tu kaper awak tu islam..jgn wat malu islam la…cisdel tul…

  5. aku rase cantek je.
    xla peliks sgt mcm gaga tu.
    jgn pasni die bwt baju sayur dah..

  6. aku xske lgsg die ni..nk dpt publisiti murahan wt la pelik2 ..bodo je sket2 tiru barat..pki dhla mcm org gler..populer tah kemane..ceh!

  7. asyik tiru jer org barat bodoh…
    * gambar 1 ,awek yg pakai seluar ketat silver tu..wow cipap dia tebam..best nya kalau dpt…*

  8. WTH…she's thinking…???ddk n pose ala2 lady gaga along wif her back-up model or wat ever lah…behind her…ALYAH sore blh tahan tp imej tu mmg cam BODO jerk…for u…TAK SESUAI!!!

  9. nape muke dia nampk aging?? ke muke dia actually mmg cmni??

  10. inilah dia anak melayu lupa diri. dia ingat dia lawa agaknya pakai camni. tak ade identiti langsung. akhirnya lady gaga freemason berjaya menjerat artis wanita malaysia melayu islam ni.

  11. uolls nk tahu, lam bhase trg maksud 'gaga' ialah 'raba' hik3x…
    so alyah gaga tu meaning that alyah suka meraba lah erk.. aduyaii.. suara dia dah cukup best dah, wakpe wak imej ntah apa2

counter statistics