Sunday , September 25 2016
Home / Dunia Artis / (Panas) Akhirnya Terbongkar Rahsia Hajjah Sitt Al-Wuzara

(Panas) Akhirnya Terbongkar Rahsia Hajjah Sitt Al-Wuzara

 

Pihak Gaysec (baca sini) telah meminta maaf secara umum kerana tersalah menuduh Arlene Tan sebagai manusia di sebalik Hajjah Sitt Al-Wuzara. Secara tidak langsung, entri ini perlu diabaikan oleh para pengunjung. Harap maklum.

Akhirnya GaySec telah pun membongkar siapa Hajjah Sitt Al-Wuzara yang sebenarnya bagi sesiapa yang belum tahu Hajjah Sitt Al-Wuzara ini pemilik blog makcikhajjahsittalwuzara.wordpress.com yang menghina Islam, dan ramai ingin tahu siapa sebenarnya manusia itu.

Alhamdulillah pihak Hackers GaySec dengan operasi yang diberi nama #OPSRamadan telah membongkar siapa sebenarnyan disebalik Hajjah Sitt Al-Wuzara ini.

Dia merupakan active member of:

  • Malaysian Apostate FB Group
  • Malaysian Athiest, Freethinker, Agnostic
  • Friendlyatheist.com

Setiap kali dia online dia akan menggunakan proxy agar tidak mendedahkan nombor IP-nya yang sebenar, dan terdapat satu gambar beliau bersama-sama dengan Marina Mahathir.

Banyak lagi bukti mengenainya yang uols boleh baca kat laman GaySec mereka menyediakan slideshow yang lengkap dengan segala bukti yang ada.

Namun sebelum Gaysec mendedahkan bukti ini dikatakan Hajjah Sitt Al-Wuzara sudah mula kalut, ini yang dikatakan di facebook Gaysec

[quote][UPDATE] #OPS RAMADAN: Makcik Hajjah Al Wuzara sudah kalut.. kelihatannya dia sudah mula memadamkan semua jejaknya (traces)..tapi tindakan bodoh sebegitu hanya memerangkap dia sahaja.kerana kami awal2 lagi sudah menyimpan screenshot dan semua bukti2 amoi atheist ni.[/quote]

so kalau uols lah, apa uols nak buat setelah tahu siapa sebenarnya Hajjah Sitt Al-Wuzara ni? dan terima kasih sekali lagi kepada pihak GaySec

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-fouziah-gous-bercuti-mediamalaya

Sekitar Honeymoon Fouziah Gous, suami & anak (9 Gambar)

Berikut antara gambar-gambar Fouziah Gous dan keluarga menikmati percutian bersama di Langkawi, Kedah sempena ulang ...

58 comments

  1. Ya Allah tunjukkan lah kekuasaan mu kepadanya.

  2. hukuman bunuh keatas manusia ini kerana menghina islam..ALLAH!!!!! HU AKHBAR

  3. Tahniah Gaysec

  4. Ya Allah perkenankanlah doa hamba2Mu dibulan yg penuh dengan keberkatan iaitu bulan ramadhan agar org yg menghina namaMu dn Nabi Muhammad s.a.w agar mendapat hukuman yg seberat2nya…amin…

  5. ada siapa2 x yg bg tau kat aq ape hal ngan dia ni???i mean apa kes

  6. Balasan Allah sudah pasti menantinya di akhirat nanti, jika dia tidak kena apa-apa di dunia ini.

    Dia free thinker ke, atheist ke, Allah itu tetap ada dan Allah Maha Esa, Maha Berkuasa, Maha Besar.

    Dia ingat dengan perbuatan dia, dia tak kena hukuman-Nya?

    Dia ingat dia hidup selamanya ke?

    Nanti mampus jugak bila dah sampai waktunya.

  7. subhanallah….

  8. semoga dia di beri hidayah dan semoga bila mati nnti tanah dan kubur akan menerimanya

    tak kira lah kita agama apa pun,ISLAM,HINDU,BUDDHA,or KRISTIAN..xde agama yang menyuruh umatnya menghina agama lain

    makcik ni dah xpercaya agama sepatutnya dia xmenghina agama umat ISLAM…

    orang mcm ni lupuskan ISLAM dalam ic dia…buh je a xde pegangan…tu yg huru hara tu…

    semoga bulan ramadhan ni akan membuka ati dan jiwa dia…

  9. bodoh la budak tu…

  10. asal mulut dia mcmtu…x takot balasan tuhan ke???

    klu ye pn xnk mngaku islam da…xpyh la nk hina Tuhan dan Nabi skali…org mcm ni ptt dberi pnjaran tak pon moh kte Bako je..kta Bako..Kita Bako…Kita Bako…

  11. X dapat la buka link yg kat atas tu..nak jugak baca apa yg dia hina islam tu..mau kasi lasseeeerrrrrrrrrrr sama dia..

  12. pompuan bangang… pg mampos la…

  13. Ya Allah, sempena bulan yang mulia ni, aku memohon kepadaMU agar memberi balasan sewajarnya kepada insan ini, yang menghina agamaMU, kekasihMU. Tunjukkan lah kekuasaanMU yaAllah Tuhanku yang MAHA BESAR. Agar dapat menjadi pengajaran untuk yang lain. Amin

  14. gila punya pmpuan..ya Allah egkau tunjukkan kuasa mu pd org yg mghina mu dn rasul, dan mempermainkan syurga firdaus

  15. kita mesti menjalankan hudud kpd beliau…. kalu tak bt, semua dipertanggungjwb dihadapan Allah SWT kelak..

  16. pegi dlu tuntut ilmu agama islam secukupnya…mcm ppuan sakit mental jak…

  17. xdpt nk surf blog dia. Ape kes minah ni..kalo dia menghina Islam moga dia diberikan petunjuk dr Allah sempena bulan yg pnuh keberkatan ni..Moga dia insaf & bertaubat..

  18. salam..yg xdpt tgk blog spt di ats, try link ni makcikhajjahsittalwuzra1001.wordpress.com

  19. spesis apa ntah minah ni.. freethinker konon. kepala otak dia kalo bg free pon org cannibal xmo la. spesis camni patut dihapuskan je kalo susah sgt nk tarbiyah. kebebasan beragama bkn bermaksud bebas mengutuk kepercayaan agama lain. harapnya pihak2 yg berkenaan – Polis ke JAIS ke JAWI ke – dpt ambil tindakan segera. kalo kes murtad di gereja boleh disanggah, apatah lg sorg minah yg x abis skolah.

  20. yaallah,hinanye pmpn ni..knape la die lahir kt dunia ni..xreti pakai otak ke?

  21. Kerajaan patut ambil tindakan terhadap betina ini….

    • Terlanjur >Kita yg patut desak gomen utk ambil tindakan atas pompuan ni.. Kalau x de lapuran mmg siasatan x bleh dijalankan..

  22. memang biadap betul perempuan nie….

    kalau dibiarkan makin teruk nie….

    mesti buat sesuatu untuk hapuskan aktiviti seperti ini…

    • subhanallah…minitis air mata ku membaca page msian apostate fb group..ya Allah terangilah cahaya hidayah Mu..amin..

    • Gewe >BERSIH pun x kan dok diam gak.. wakaka. Lupe lak sape ketua BERSIH ni sebenarnya.. ahaks

    • link kat atas ni boleh buka..thanks gewe..woiiiii betina, paras rupa ko yg mcm bontot beruk tu pun allah swt yg kurniakan tau..patut semua umat ISLAM di mesia ni buat semayang hajat biar ko tu jd gila BABI baru ko tahu..aku harap sgt POLIS tangkap ini minah!!!! dia ingat dia hebat sgt..ada org len 100x hebat dr ko la..ppphuuuiiii

  23. Subhanallah… semoga manusia ini mendapat balasan yang setimpal dari Allah s.w.t

    Tak sanggup rasanya membaca blog manusia ini,sungguh jauh terpesong…

  24. 'islam itu bena

    Ya Allah…tak sgka terang2 mghina Allah & junjungan kita yg dimuliakan.Menitis air mata diimpose kan gambar wanita seksi duduk di atas kaabah.Ya Allah bukakkanlah pintu hatinya itu

  25. alhamdulillah…

    orang yang membuat onar telah dikenal pasti…..

    tunggulah balasan yang setimpal keatas kamu……

  26. Aq tegur dlm hati jer..

  27. Rasa nak jer tamatkan riwayat minah ni!Syaitan Laknatullah!!Hack jer semua account dia tu.Kalo buleh letak dlm senarai paling dikehendaki INTERPOL!Orang mcm ni baik rejam jer!

  28. HACK THE PLANET!!

  29. takotbalasan Allah

    hebat btl pompuan tu..nak hina agama islam pon dia sertakan dgn surah2.. tapi sayang…org yg hebat menggunakan kalamullah tu dah salah guna…mmg freemason membaca al- qur'an semata2 untuk membuktikan dorg yg bahlol lagi tongong tu cerdik <>.. dia dah lupa asal usul dri sendri tu…kita ni jadi dari air mani & seketul darah jer pun.. jgn nk berlagak mcm dia yg tongkat langit…skali Allah turunkan azab masa sakaratul maut baru padan muka dia..hari ni bpleh lar Allah bagi dia nikmat dunia, bagi dia pluang untuk bertaubat…ntah2 esok lusa dpt brita dia ni terlantar sakit ngeri…hahahah..tu lar balasan Allah… skrg ni balasan cash jer~

    • subhanallah……tanpa segan silu…ko buat semua ne…..INGAT…DIA MAHA PENCIPTA ……ALLLAHUAKBAR….ALLAHUAKBAR..

      taubat lah..sebelum terlewat…..

  30. DAH X BOLE BUKA LAH BLOG DIA DLM WORDPRESS YG LG SATU TU..ADA IDEA X ??

  31. ini org memang nak mati…sekwn ngan ambiga..

  32. satu lagi serangan kepada Islam..hasil dari dakyah politik pembangkang yang menyerang kesucian Islam…mereka ini adalah jelas sepatutnya di ISA kan..di kurung selama-lamanya di dalam lubang jamban

    • Noname >Aq rasa baik disiasat dulu nape dia jd mcm tuh dan sape dalang2 dibelakang dia, aq caya dia bkn sendirian.. ahaks

  33. mgucap pjg ada jg manusia sprti dia ni masih wujud adalah mjdi tgjwb pihak jbtan agama tuk menahan pmpuan murtad ni sbgimana kes mghina lg kbgsaan jika x dayus btl jbtn agma apka pghina agma d biarkn bgtu saja pdhal sudah d kenal pasti jk melakar kartun nabi kes d belanda hkm bnh d kuarkan d ngra islam yg lbh mjg kmurnian islam apka kita hrs mbiarkn prka ni n lg jk tulisan sbgni dpt d fhmi oleh penganut islam d ngra lain amatlah memalukan ngra pasti ada indvdu tertentu bersdia mbnh wtn ni dgn prcuma mhn dia insaf n segra brtaubat sblm ajal mjmpt mu ingatlah sesungguhnya tiap manusia akan mati n pasti azab kbr tu amat pedih jgnlah terlalu cetek pmkiran bukakah nikmat awak dpt kcing tu dari Allah jk d takdirkn awak kcing mlalui mulut mcm apa yg awak ucpkan xkan mnyayi lg lady gaga insaflah n brtindak lah JAKIM n MAIWP

  34. rugilah mak bapak dia yang melahirkan zuriat sebegini….nauzubillah…

  35. harap sgt pompuan yg tak sedar diri ni dikenakan tindakan oleh JAKIM. bukan setakat sekat blog songsang yg tak bertamadun dia sahaja. sgt melampau.

  36. mintak2 kene sambar petir pompuan nih!!

  37. dia ni antara manusia yang tak sepatutnya dilahirkan!…terserah kepada Allah Subhanahuwataala…hanya dia yang mengetahui segalanya. Anak kalau tak dididik dengan betul ni lah jadinya. Mulutnya celupar kurang ajar betul. Kalau ada depan mata ni memang dah makan penampar dah ni..

  38. pihak yang berwajib sepatutnya ambil tindakan!jangan didiamkan perkara sebegini dan biarkan ianya melarat!!dia ada kata dia dah pergi umrah berkali kali,allah dah beri dia hukuman dengan membuat akalnya jadi kurang waras!Allah maha mengetahui ,maha Agung sesungguhnya Dia mengetahui umat umatnya yang zalim,yang melakukan penghinaan sebegini..Inshallah..

  39. Ya Allah…bukalah pintu hatinya untuk bertaubat…Amin…

  40. mcm tahiii!!!!!!!!jar aku tingo muka prempuan ne ne..suka2 jar dia nak hina agama islamm…

  41. alhamdulillah..klu jupe betina ni.rasa nak belasah jer.. mmg dasar xde agama..nak menghina agama org lain je.. bagus juga kalau Allah swt bagi bala kat dia di dunia ni agar jadi pengajaran kat org lain..bodoh punya betina..

  42. rejam sampai mati

  43. HALAL DI BUNUH…….

  44. nampak gayanya owner web wajib meminta maaf secara terbuka terhadap tertuduh. kerana melempar dan menyebar fitnah terhadap beliau. termasuk juga mereka2 yg mengeluarkan komen2 yg tak sepatutnya keluar.

    lihat kenyataan maaf terbuka pembuat fitnah terhadap tertuduh.
    http://www.gaysec.org/

    assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

    kami mengaku informasi yg kami terima dari pelbagai sumber (anonymous) ini

    tidak disemak terlebih dahulu dimana akhirnya informasi tersebut telah membawa

    kepada rujukan yg salah terhadap mangsa (Arlen Tan) dan bukan target kami yg

    sebenarnya.

    Dikesempatan ini kami ingin memohon maaf kepada Arlen Tan dan pihak2 penyokong

    beliau. Kami amat berasa kesal atas apa yang berlaku. Namun begitu kami amat

    berharap agar Arlene boleh mendapatkan kaunseling dari Jabatan Agama Islam

    mengenai kekeliruan agama yg dihadapinya.

    Berkenaan dgn ops3 ini pula..kami tidak akan melepaskannya(release) secara

    umum. Dimana ianya tidak bersifat peribadi pada individu2 tertentu, tetapi

    lebih menjurus kepada pertubuhan sesebuah organisasi dan pergerakan tertentu.

    Apakah ada kena mengena dgn isu2 yg berbaur keagamaan pada masa kini? Jangan

    beri kami jawapan anda..simpan dan jgn berikan sebarang spekulasi sendiri.

    Biarkan pihak berkuasa menjalankan tugas mereka.

    Dengan penuh rasa rendah diri sekali lagi kami memohon maaf pada Arlene Tan

    atas bala yg diterima olehnya berpunca dari kecuaian kami.

    Terima kasih kepada Fanpage Pendedahan Ekslusif Siapa Sebenarnya Sitt Al

    Wuzara yg mana kami boleh sifatkan mereka mengenali siapa sitt yg sebenarnya?

    * seharusnya yg menuduh/memfitnah ni harus dibunuh!

  45. PENAL CODE

    SECTION 298: Uttering words, etc., with deliberate intent to wound the religious feelings of any person

    SECTION 298. Whoever, with deliberate intention of wounding the religious feelings of any person, utters any word or makes any sound in the hearing of that person, or makes any gesture in the sight of that person, or places any object in the sight of that person, shall be punished with imprisonment for a term which may extend to one year or with fine or with both.

    SECTION 298A: Causing, etc., disharmony, disunity, or feelings of enmity, hatred or ill-will, or prejudicing, etc., the maintenance of harmony or unity, on grounds of religion

    SECTION 298A. (1) Whoever by words, either spoken or written, or by signs, or by visible representations, or by any act, activity or conduct, or by organizing, promoting or arranging, or assisting in organizing, promoting or arranging, any activity, or otherwise in any other manner

    (a) causes, or attempts to cause, or is likely to cause disharmony, disunity, or feelings of enmity, hatred or ill will; or

    (b) prejudices, or attempts to prejudice, or is likely to prejudice, the maintenance of harmony or unity, on grounds of religion, between persons or groups of persons professing the same or different religions, shall be punished with imprisonment for a term of not less than two years and not more than five years.

    SECTION 125: Waging war against any power in alliance with the Yang di-Pertuan Agong

    SECTION 125. Whoever whether in conjunction with the enemies of the Yang di-Pertuan Agong or otherwise wages war against the Government of any power in alliance or at peace with the Yang di-Pertuan Agong(Ketua Agama Islam), or attempts to wage such war, or abets the waging of such war, shall be punished with imprisonment for life, to which fine may be added; or with imprisonment for a term which may extend to twenty years, to which fine may be added, or with fine.

    Definition of War

    2.

    a. A condition of active antagonism or contention:

    b. A concerted effort or campaign to combat or put an end to something considered injurious: the war against acid rain.

    SECTION 108: Abettor

    SECTION 108. A person abets an offence who abets either the commission of an offence, or the commission of an act which would be an offence, if committed by a person capable by law of committing an offence with the same intention or knowledge as that of the abettor.

counter statistics