Thursday , December 8 2016
Home / Isu Semasa / Pasangan lucah Alvin & Vivian ajak orang Islam buka puasa daging haram

Pasangan lucah Alvin & Vivian ajak orang Islam buka puasa daging haram

alvinvivianbakuteh

Pasangan ini pernah menjadi perhatian suatu ketika dahulu. Mereka diberi nama Alvin dan Vivian. Pasangan ini pernah mengejutkan negara apabila berkongsi blog berunsur lucah perihal seks mereka. Mungkin kerana terlalu bencikan Melayu, dengan gambar sinis di atas, mereka mengucapkan selamat berbuka puasa buat mereka yang beragama Islam namun makanan yang dipamerkan ialah Bak Kut Teh iaitu sup babi yang terang dan jelas haram di sisi orang Islam. Antara ayatnya dipetik

 Izinkan kami memperkenalkan cara kami memupuk semangat 1Malaysia dengan bertukar-tukar makanan antara kaum-kaum Malaysia pada musim perayaan yang mulia ini. Hak untuk menikmati juadah enak tempatan seharusnya merentasi batasan bangsa dan juga agama. Kepada saudara-saudari yang beragama Islam, selamat berbuka puasa dan Salam Aidilfitri!

Sikap mereka ini sangat biadap dan tidak menghormati agama lain. Mereka harus meminta maaf secara terbuka buat mereka yang beragama Islam.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

cuimb_mviaikcka

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

25 comments

  1. dah melampau sangat cina ni..

  2. Dekni tak btol2 kena laknat hidup tak selamat jugak nanti…
    Sendiri carik bala… Jangan sampai hidup sendiri tak aman..

  3. Pihak berkuasa tak buat apa2 ke dgn setan 2 ekor ni?

  4. pancung je cina bukit ni

  5. Dia ni mintak di layan. So kite sume jgn layan sikeparat ni. Cian makbapak dia yg melahirkan….

  6. tlg ambill tindakan pihak berkuasa

  7. gile sepera dah deme ni…otak letak akat lutut..

  8. Oiii..bodoh punye cine jamban!!!

  9. Cina babi..muka cm puki sial..toya..mampus lgi baguihhh…

  10. media malaya tak perlu highlight benda ni sbb they are nobody.. they are just some lunatic pricks who had sex and tell the world how they did it.. so highlight benda ni mcm we even give a damn about them.. ni cina takde moral miskin mcm ni pon nak layan..

  11. buang negara la… tak layak jd org malaysia

  12. datin ct body ketul

    Pihak berkuasa kena ambil tindakan, sejak bila babi dihalalkan di negara kita? Org melayu takda nak timbulkan racism tapi ni dah melampau. Bila melayu buat hal sket, kes kfc dulu bukan main org cina hentam melayu. Tapi skg bila ada kes mcm ni, melayu kena pijak pijak. Pls kerajaan ambil tindakan macam kes cina cina yg menjatuhkan maruah raja melayu dulu.

  13. NI DUA EKOR PEMAKAN KHINZHIR DAH MINTAK MAAF PADA ORANG2 ISLAM KERANA MEMPERSENDAKAN AJARAN LARANGAN AGAMA ISLAM.
    MAAFKAN AJE LAH…

    KALO TAK SERIK SENGAJA BUAT KONTROVERSI UNTUK DAPAT LAKNAT FREE…
    BUAT LER LAGIK..

  14. "Hak untuk menikmati juadah enak tempatan merentasi batasan bangsa dan juga agama…"

    Kalau aku suruh dia makan lembu, agak2 dia meroyan tak? Kan hak untuk menikmati juadah enak merentasi batasan bangsa dan juga agama. ye tak?

    Astagfirullah al-azim…ini bukan gurauan la woi, ini dah menghina ni. Melampau sungguh. Lepas tu keluar statement minta maaf. Lepas tu buat lagi. Lepas tu minta maaf. Lepas tu buat lagi. Benda ni akan berulang-ulang dan aku pasti korang berdua takkan insaf sampai bila-bila.

  15. Ni MALAYsia tempat org melayu islam bukan CINAsia…
    Klu nak dok cini buat cara menumpang.

  16. Makan banyak sgt babi sebab tu otak pun dah takleh nak function. Kecik2 kurang dapat perhatian sebab tu dah besar buat perangai babi utk dptkan perhatian. Makin tua makin tak matang. Kurangkan la makan babi tu.dorang ni kalo aku nampak depan mata memang aku luku je kepala dorang dua ni. Tapi haram la pulak nak pegang babi. Haiz..

  17. memang sial cina babi laknat. cina hodoh muka macam babi sial. cina bodoh babi sial laknat. muka hodoh dan bodoh. kau berambus keluar dari Malaysia la sial cina lahnattt…..kau keluar dari Malaysia ini tanah melayu kau cina pegi mampus. aku kalu jumpa demi allah aku akan simbah asid atau bunuh sial 2 ekor babi nih.

  18. ini dia 2 ekor babi paling bodoh dan paling hodoh di antara babi babi yang ada. hahahaha sakit kau cina sial.

  19. Tujuan mereka supaya kita yg Melayu + Islam nie sakit hati…keluar perkataan yg bukan2 dan bercakaran sama sendiri dan juga dgn bangsa2 lain. So, jgn kita ambik kisah dan x payah layan publisiti murahan nie. Abaikan. Kalau kita layan…kitapun sama je macam diaorg. So, buatla apa yg diaorg nak buat. Keutuhan, kepercayaan dan ikatan kami tetap kukuh dan kau…walau apa yg bangsa asing nak cakap. Allahuakbar…

  20. Memang ne pasangan dah melampau betul,mcm ne dh menghina agama islam tau,kalian pasti kena laknat!!!!

  21. KITA UMAT ISLAM HARUS BERSATU DIDALAM KRISIS SEPERTI INI…..JUSTERU ITU KITA BERANI BERPIKET DIJALANAN …..INILAH SALAH SATU YANG HARUS KITA PIKET KAN….MARILAH WAHAI UMAT ISLAM KITA BERSATU….SUPAYA UMAT LAIN TIDAK MEMPERSENDAKAN ISLAM LAGI…

  22. Kena tangkap tau lak malu yg si pompuan hodoh tu cover muka dgn rambut..kata nk glamer sgt..buat dot dot pun tunjuk inikan pulak benda2 mcm ni..bodohhhhhhhhh sungguh

  23. sensitivy rakyat malaysia 🙂

counter statistics