Tuesday , January 17 2017
Home / Pelik / Patung wanita dalam air di Hamburg, Jerman (10 gambar)

Patung wanita dalam air di Hamburg, Jerman (10 gambar)

Patung ini setinggi 4 meter, dan panjangnya 30 meter diletakkan di Hamburg, Jerman. Patung ini diberi nama “Die Badende” oleh artis yang membuatnya, Oliver Voss.

Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Hati-Hati jika melancong ke Australia kerana … (4 Gambar)

12 comments

  1. Mcam2 dorang nie… huhuu

  2. patung 2 mcm bole pndang org jer…takut plak aku

  3. apa motifnye???? =

  4. Buruk…nak kata pompuan, tapi macam rupa jantan, nak kata jantan, tapui maam rupa pompuan… Tak best langsung!

  5. sgt unik……i like ^_^

  6. esok2 patung ni hidup makan diorang lek…Rasakan…eeee takut aku tgk la..

  7. konon2 pompuan tengah berendam dalam bath tub la tuh… tp serius muka patung neh HODOH!

  8. ali baba dodol

    kalau bom………………hancur…..bukan pape pun…………tapi nanti kena hukum lak………

  9. ali baba dodol

    mesti banyak ketam dlm tu……..

  10. ali baba dodol

    kalo diorang ukir sekali otak dalam tu lagilo=lagi gilo

counter statistics