Thursday , December 8 2016
Home / Isu Semasa / Pelakon cilik Stuart Little, Jonathan Lipnicki selepas 12 tahun filem ittew (7 gambar)

Pelakon cilik Stuart Little, Jonathan Lipnicki selepas 12 tahun filem ittew (7 gambar)

Di atas ini ialah family dalam filem Stuart Little. Budak tecit kat tengah sambil tikus ditangan ittew ialah Jonathan Lipnicki. This kid sangat adorable at that time kan. Wait until you see him 12 years later. Oh dan dia juga merupakan pelakon cilik di dalam Jerry Maguire bersama Tom Cruise. Gambar penuh after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

cuimb_mviaikcka

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

15 comments

  1. terperanjat seketika

    wooo ~ is it hes right now ? lain betul == ' cepat dia membesar ;D .

  2. woo~ amek kau,badan ketak2

  3. ada tattoo 'star of david' kt tepi perut dia dlm gambar last…ni mesti penyokong kuat zionist ni

  4. wahhh hotnya! masa tgk kt E! child stars all grown up tu masa dia teenager lagi cam buruk tk sangka skrg hensem! gi gym bleh buat org berubah btl eh.

    • kannnnnnn.. hot sgt..sy suke yg tough2 ni..hahha! mmg btul..salunya kan..klu muke xleh blah sgt kan..tp kalu body tough..mmg boleh buat pmpuan mnoleh…jgn kate pompuan..nyah2 lg merenyam nk menoleh smpai teleng tau..hahhaha.

  5. Boleh la.. pandai jaga kesihatan… Pelakon Hollywood & Bollywood ramai yg badan camtu..tapi pelakon kat Malaysia ni.. ada ke?? he..he..

  6. zionist tegar? de tatoo star of david kat bdan

  7. yahudi…………

  8. contoh pelakon kanak-kanak yg bila besar jd kacak.

    banyak jugak pelakon kanak-kanak lain yg bila besar jd buruk.

  9. wauu bbeza ehh ….encem eh dia dha bsar… kcik pn kiutt …dha bsar mkin mntap ,..

  10. bdan sbiji cm bdn aq cume aq xde tatoo je. :p

  11. masa kecik2 cute jugak… dah besar serupa macam tikus

  12. LIPNICKI…bunyi family name dy pun dh mcm yahudi..

counter statistics