Sunday , December 11 2016
Home / Gossip Panas / Pelakon pembantu Aku Masih Dara burukkan Jalaluddin Hassan

Pelakon pembantu Aku Masih Dara burukkan Jalaluddin Hassan

Haa ni story baek punye first release hanya di Media Malaya. Beberapa hari lepas, ada seorang pelakon pembantu dalam filem Aku Masih Dara telah turun ke Johor Bahru.

Tidak pasti apa tujuannye ke sane, ada seorang peminat telah merungut dan memberitahu kami bahawa pelakon tersebut telah memburuk-burukkan pelakon Datuk Jalaluddin Hassan ketika dia sedang lepak berbual-bual di dalam sebuah bilik. Antara keburukan yang diceritakannya, dia meluat tengok Datuk Jalaluddin Hassan yang berlakon seperti tidak pandai berbahasa Melayu dan loghatnya ketika berlakon amat menjengkelkan.

Malah pelakon itu turut menambah, ada seorang lelaki dari kaum India bertemunya dan menyuruh supaya berpesan kepada Datuk Jalaluddin Hasssan supaya jangan mencemarkan bahasa dengan gaya percakapannya yang ala-ala mat salleh celup berbahasa Melayu. Wallahualam.

Kepada pelakon tersebut, anda tahu siapa anda. Harap dapat beri penjelasan.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

17 comments

  1. Hahaha..
    Pelakon pembantu jak?ni mst artis SAMPAH ni.

  2. Hahaha..
    Pelakon pembantu jak?ni mst artis SAMPAH ni.
    Eh..kasi revealedlh siapa pelakon pembantu itu?boleh kita buruk2kan dia pula.
    Bwahahaha

  3. memang betul pun cara cakap dia menjengkelkan
    geli geleman aku dengar

  4. mmg meluat pun dengar.esp dlm iklan beras kat radio tuh.jangankan pelakon pembantu tuh,penonton pun mmg meluat dgn jalaludin hasan nih.takyah la media malaya nk konon2 mengkantoikn pelakon tuh.

  5. aku memang dah lama meluat dengan loghat mat salleh dia tu, nyampah je dengar. nak kata mix dengan mat salleh, kaler kulit macam manggis….

  6. Mane ade dia buruk-burukkan. Dia memberi kenyataan yang benar. Biasa la lepak2 ngan member. Aku rasa rata2 yg lepak kat kedai mamak tu pun ade je yg borak2 pasal loghat Datu Jalal…Sebab dia pelakon, tu yg kecoh2. Pelakon pembantu je kot..

  7. masalahnye aku pun memang meluat dengar dia ckp..bukan aku je semua family aku pun geli bila tgk jalaludin ni berlakon..errk!

  8. aku pn nyampah..ckp kontrol macho..mcm la nsem sgt..da bangke tua x sedo ..wakkakakaa

  9. napa susah sgt aku nak like komen kat sini..xpa lah sapa yang sokong pelakon pembantu tu x kira la popular ke x semua aku like..like…like

  10. saya teringin nk admin website ni reply kat saye…..

  11. hahaha .. shaye suke gambar diatas …. ini oreng pandai cakep oreng puteh .. 😀

  12. derr.. korang punye mulot pon cam pelakon pembantu murahan tu gak.. x reti nak tapis2.. yg dok kutuk2 dia x hensem la tua la apa la.. yg kome tu hensem bebenor ke?? pelakon tu just kutuk cara ckp dia je.. yg korang kutuk lebih2 pe citer.. ni la manusia mulot x bleh nak tapis dah.. pandai2 le korang cari dato jalal mintak maaf ye sblm korang sume ni arwah..

counter statistics