Monday , September 26 2016
Home / Gossip Panas / Pemakaian tudung Sheila Rusly

Pemakaian tudung Sheila Rusly

sheila-rusly

Penulis agak terpaku sebentar melihat gambar ini. Walaupun gambar Sheila Rusly ini lengkap bertudung tetapi kenapa tudung yang digayakan itu tidak menutup sekali ruang di’dadanya itu? Ia boleh menimbulkan pelbagai spekulasi negatif buatnya tambahan pula dia mendadakan badannya itu malah bukankah agak ketat ukur lilit di’bahagian dadanya itu?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

04-fizie-hot-fm-mangsa-bogel-mediamalaya

Mangsa penyebaran gambar bogel seterusnya, Fizie Hot FM? (5 Gambar)

Bulan ni macam bulan viral gambar bogel artis pula. Selepas cerita gambar bogel Idris Khan ...

17 comments

  1. aku first…..

  2. suka hati dia la nak pakai mcmana…korang tu pakai tak tudung,jangan nak mengata orang kalau diri sendiri pun xbetul!

  3. ALA PAKAI TDUNG SBB DIE DH G HAJI..TP BLAKON TETAP GK ADE PELOK LAKI..WLPN BLAKON SBG MAK..TP XYAH LA NK PELOK2 LAKI..DH TAU TU HARAM..APETAH..BAIK XYAH PAKAI TDUNG..BJ PN KETAT2 GK..X TUTUP LEHER..APE LA LU SHILA

  4. alamak… at least dia dah pakai tudung… korang yang tak bertudung jgn le kutuk org lebih lebih. cetek and sempit pemikiran… cuba ko duduk obesi sekejap, baru korang terbeliak biji mata

    bukan korang yang menentukan salah betul….allah maha mengetahui

  5. kadang2 jiwa dh perasaan org lain. Itu antara dia dan tuhan..

  6. Siapa Yang Cetek Pem

    Sekurang-kurangnya dia pakai tudung sempurna.. Yang bahagian dada tu jangan la tgk pada bahagian dalamnya.. Tgk la pada bahagian luar, kan baju tu? Korang pandai komen yg negatif pada org lain.. Cuba korang tgk penyanyi kesayangan korang.. Pada mulanya berjanji dgn peminat dah kawin nnt nak pkai tudung.. BetuL! Pakai tudung.. Tapi "Tudung Saji" – menutup makanan tapi dari luar masih boleh nampak makanan tu kan? Skrg rambut pun da nak challenge Datin Seri Rosmah aku tgk.. Pastu amik cth dkt, lelaki-lelaki kat sini yang ada girlfriend.. Berapa ramai girlfriend korang pakai tudung..?

    Pantun Karam Singh Walia :
    Harap punya harap,
    Jangan sampai tertiarap..

  7. ha'a betul.. kalau si penyanyi kesayangan pakai tudung camtuh tutup mata je…, tapi yang orang pakai tudung tutup suma nmpk aja kesalahan nya.. huhuhu… sapa yang suh p tengok dada dia.. huhuhu.. len kali korang jangan nk mengata and wat konklusi secara random.. kuman diseberang jelas kelihatan, gajah depan mata tak nmpk….

  8. pakai tudung sebab fesyen bukan agama..gitulah jadinya. lebih baik kalo dia labuhkan aje tudung tu, cover part sensitif tu lg elok aku nengoknyer..

  9. at least dier pakai tudung…dpd y tutup lgsung…kan sehelai rambut 1 dosa…lum masuk dedah2 lg…nauzubillah….xyah la nak tgk silap org..smua ada silap sendiri…manusia x sempurna…

  10. Siapa Yang Cetek Pem

    pengakaibatis :-

    Jgn tgk pada part yg sensitif tu..

    p/s : Mata korang, korang pnya pasal.. tu antara korang dgn Allah..

  11. urm..
    org pki tgung pun kena kutuk..
    yg x pki x de lak nk kecoh2..
    org dh bertutup nk ngata yg x tutup abis 2 x da lek nk bising2..
    pelik2..

  12. Siapa Yang Cetek Pemikiran?

    Tudung Siti tu up-2-date..
    fesyen terkini : Tudung Saji..

  13. alhamduillah.. ok la tu cara die pakai tudung dari CT pakai… hehe

  14. Kenape nak beremosi bila kita menyentuh tentang bertudung. Baru2 ini saye mendngar majlis tazkirah. Kate Uztzh tersebut " jgn le kita fikir , kita dah menutup aurat hanya dengan memakai jubah dan tudung, sedangkan jubah yg kita pakai itu senteng, sedkit ketat, sedikit jarang (bukan terlalu jarang) ataupun pakaian itu terlalu penuh dgn hiasan. Malahan pakaian sembahyang kita kalau menampakkan warna kulit or sedikit bentuk badan – tak tentu lg diterima Allah". So, kalau nak pakai tudung biarlah yg betul2 dipanggil TUDUNG (melepasi paras dada, tidak jarang dan tidak berfesyen berlebihan…..) wallahualam.

  15. adeh… dah pakai tudung pun kena gak? susah2…. kira ok la tu dia dah nak pakai tudung… lagi bagus dr org yg dok kutuk dia kat sini.. hehhe…

  16. ape daaa… dh pki tudung tu dh kire ok apa.. mmglah org br nk mula pki ada je kena ubah sket2…alhamdulillah lah die dh pki tdung..nk komen pun agak2 ar beb..nk sibuk je hal org..ntah diri tu betul tak..hampeh

counter statistics