Monday , November 19 2018
Home / Isu Semasa / Pemandu Grab Malaysia mati dijerut, suspek utama Awang Hitam

Pemandu Grab Malaysia mati dijerut, suspek utama Awang Hitam

Innalillahiwainnailahirojiun… Salam Takziah kepada pemandu grab yang mati dibunuh di Selayang… Dengar kata trip last dia bawak mapren a.k.a. Awang Hitam sebelum gagal dikesan oleh pihak keluarga. Tau2 jer polis jumpa dah mati kena jerut kt kerusi belakang…

Dah sampai masa company e-hailing ketatkan syarat penumpang, sbb so far driver semua berdaftar dgn ic,dgn gambar muka sekali….tapi penumpang hanya perlu email id jer… Dah la skrg ni senang2 orang luar masuk Malaysia lepas tu buat macam tempat diorang sendiri..

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Gambar YB Syed Saddiq digunakan netizen untuk tarik marketing

Sejak Parti Pakatan Harapan menang pada Pilihanraya Umum Ke-14 yang lalu. Nama Syed Saddiq kian ...

One comment

  1. semoga kedepannya tidak ada kekerasan lagi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

counter statistics