Friday , December 9 2016
Home / Lawak Jenaka / Pemandu tetap rileks, tayar kenderaan masuk lubang

Pemandu tetap rileks, tayar kenderaan masuk lubang

Padan muke! Itu yang paling sesuai ditujukan buat pemandu ini. Bayangkan, jalan sedang sesak akibat kemalangan selepas hujan. Pemandu van ini tidak sabar lalu memotong kiri dan menyebabkan tayar kenderaannya terbenam ke dalam lubang. Tiada siapa ingin menolongnya. Padan muke!!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

12 comments

  1. lu padan muka kat orang skarang.. esok lusa pasti padan dgn muka lu plak.. gua pasti.. lepas lu wat entri nih.. lu g lunch bala datang kat lu plak..

    • sedara kau ke? cuba kau azan sikit kat telinga dia, keje nak potong que, tak kira undang2…
      balasan dia tu… tuhan bayar cash, sama je macam yang doakan bala kat orang lain… tak de adab!

    • bahasa menunjukkan peribadi seseorang. so, faham2 la peribadi dia mcm ni kalo bahasa pun dah mcm ni. kihkihkih~

    • Dia marah sebab ko buat blog entry macam nie… mengaibkan orang.. at least ko tak perlula tunjukkan muka orang tuh.. ko dah la tak tolong pastuh ko nak cakap padan muka kat orang tuh.. Setiap orang melakukan kesalahan ptong que kat highway pasir gudang perkara biasa… aku nie tetiap ari skudai tanjung langsat.. so.. biasa2kanla ngan situasi jalan.. jgn tahu nak padankan muka orang jer.. at least ader la sikit sikap kesedaran diri.. membantu orang… dia bukan bunuh orang pun.. rogol orang ker … dia just cuba nak cepat.. ko mana tahu.. maybe dia nak cepat sebab ader family dia saket ker.. bos dia nap pecat dia ker sebab dtg lambat.. pastuh nasib x menyebelahi dia.. yg ko plak balun "Padan muka". Aku dulu cam ko jugak pk aku bagus jer.. tp kalau sendiri dah terkena.. time tuh dah x guna dah nak teringat2 yang lama..

  2. kat highway pasir gudang kan…….. hahahahahah….. lokasi biasa keta terjungkit…….

  3. hati2 semasa memandu, jangan pakai lorong kiri kalau tidak ade kecemasan, bahaya menanti,huhu

  4. Dah ada contoh dah bila ramai org guna lorong kecemasan sbb terlalu pentingkan diri sendiri, ambulans dan bomba tak dapat sampai ke lokasi kemalangan menyebabkan banyak mangsa yg boleh diselamatkan mati. Accident kat highway ke Melaka dulu tu.

    Tapi malangnya pemandu-pemandu Malaysia ni susah betul nak ikut undang2. Only idiots will say "Laws are made to be broken". Without laws, you won't even live in this world, because someone will kill you at anytime, idiots.

  5. mcm kt hgway pasir gudang….
    padan muke

  6. ni kt highway pasir gudang..aku yang wat lobang tu..

counter statistics